• 2η μέρα ενδοφλέβιας κορτιζόνης........

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #86912  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Μαρ 05, 2013 8:06 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:Dimitris-56, Στάθη και όλα τα παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
.
Σήμερα έκανα στο σπίτι μου τη νοσηλεύτρια στον εαυτό μου και έκανα και το 4ο γρ.Όλα πήγαν καλά, νοιώθω πιο δυνατή κινητικά, το αισθητικό παραμένει ελαφρώς αλλά δεν με φοβίζει :teasing-nutkick: .

Φοβούνται ωρέ τα παλληκάρια :teasing-neener:
:o :o :o :o :o :o :o :o :o Μονη σου εβαλες τον ορό ????? Σοβαρα μιλας ????? Εισαι ...παλληκαρι .......!!!!! :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: Περαστικααααααα..........!!!!!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: ΥΓ. Αν αποφασισω να κανω σολουμεντρολ, θα σε εχω υπ'οψη μου !!!!!Ετσι ???????
 #86918  από Dimitris-56
 Τρί Μαρ 05, 2013 8:41 pm
Κωνσταντίνα πιστεύω πως όλοι μας είμαστε η θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και
είμαι σίγουρος ότι θα έχομε καλύτερη ποιότητα ζωής ..
 #86956  από Κωνσταντίνα
 Τετ Μαρ 06, 2013 1:27 pm
Συνάδελφοι καλησπέρα,
τέλειωσα και το 5ο γρ με επιτυχία!! :happy-cheerleadersmileygirl:

Αννούλα μου εφόσον είχα την αναμονή της φλέβας ανοιχτή από το νοσοκομείο, η διάλυση, πρόσμιξη, σύνδεση ήταν εύκολη :obscene-drinkingchug:

Dimitris-56 ξεχώρισα από την πρώτη στιγμή που σε διάβασα τη δύναμη που έχεις και την πεποίθηση ότι, ό,τι σκεφτόμαστε μπορεί να γίνει πράξη, αρκεί να το θελήσουμε πολύ.

Στο forum ευτυχώς υπάρχουν φωνές που δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην πνευματική προσέγγιση της νόσου μας και χαίρομαι, επειδή πιστεύω ότι εκεί βρίσκεται "το μυστικό" της ίασής μας.
Όταν μιλώ για ίαση δεν φαντάζομαι διορθωμένους νευράξονες(μηχανικά αδύνατο), ούτε επαναμυελινωμένα νεύρα, αλλά την αποδοχή της νέας κατάστασης και της υγιούς(οξύμωρο) συνέχειάς μας στη ζωή, με ότι επινοήσει ο καθένας μας για χαρά.

Μέγα χρέος που έχουμε απέναντι στον εαυτό μας αλλά και στους άλλους (τα παιδιά μας κυρίως, αλλά και το σύντροφό μας, όσοι έχουμε)!!! :techie-reference: :techie-reference: :techie-reference: :techie-reference:

:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
 #86964  από Φαίδρα
 Τετ Μαρ 06, 2013 7:58 pm
Κωνσταντίνα έγραψε: Στο forum ευτυχώς υπάρχουν φωνές που δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην πνευματική προσέγγιση της νόσου μας και χαίρομαι, επειδή πιστεύω ότι εκεί βρίσκεται "το μυστικό" της ίασής μας.
:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
 #86978  από billios
 Τετ Μαρ 06, 2013 10:26 pm
Κωνσταντινα [εχεις και το ονομα της μεγαλης μου κορης ;) ] περαστικα και οπως φαινεται ειναι,εχεις καλη ψυχολογια και μπραβο σου.
 #87003  από Κωνσταντίνα
 Πέμ Μαρ 07, 2013 12:26 pm
billios έγραψε:Κωνσταντινα [εχεις και το ονομα της μεγαλης μου κορης ;) ] περαστικα και οπως φαινεται ειναι,εχεις καλη ψυχολογια και μπραβο σου.
billios σ ευχαριστώ για τις ευχές σου :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: .
Να χαίρεστε την Κωνσταντίνα σας και όχι μόνο.......
Διαβάζοντας για την καλή μου ψυχολογία, όπως μου λες μου ήρθε στο μυαλό αυτό που είναι το δυνατό μου "μότο" ζωής.

Περπατώ στ΄ αφρόχειλα της άβυσσος και τρέμω.

Δυο φωνές μέσα μου παλεύουν.

O νους: "Γιατί να χανόμαστε

κυνηγώντας το αδύνατο;

Μέσα στον ιερό περίβολο των πέντε αιστήσεων

χρέος μας ν΄ αναγνωρίσουμε

τα σύνορα του ανθρώπου."

Μα μια άλλη μέσα μου φωνή,

ας την πούμε έχτη δύναμη,

ας την πούμε καρδιά, αντιστέκεται και φωνάζει:

"Όχι! Όχι!

Ποτέ μην αναγνωρίσεις τα σύνορα του ανθρώπου!

Να σπας τα σύνορα!

Ν΄ αρνιέσαι ό,τι θωρούν τα μάτια σου!

Να πεθαίνεις και να λες:

Θάνατος δεν υπάρχει!"

Από την ΑΣΚΗΤΙΚΗ του Νίκου Καζαντζάκη
 #87026  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 07, 2013 4:16 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:
billios έγραψε:Κωνσταντινα [εχεις και το ονομα της μεγαλης μου κορης ;) ] περαστικα και οπως φαινεται ειναι,εχεις καλη ψυχολογια και μπραβο σου.
billios σ ευχαριστώ για τις ευχές σου :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: .
Να χαίρεστε την Κωνσταντίνα σας και όχι μόνο.......
Διαβάζοντας για την καλή μου ψυχολογία, όπως μου λες μου ήρθε στο μυαλό αυτό που είναι το δυνατό μου "μότο" ζωής.

Περπατώ στ΄ αφρόχειλα της άβυσσος και τρέμω.

Δυο φωνές μέσα μου παλεύουν.

O νους: "Γιατί να χανόμαστε

κυνηγώντας το αδύνατο;

Μέσα στον ιερό περίβολο των πέντε αιστήσεων

χρέος μας ν΄ αναγνωρίσουμε

τα σύνορα του ανθρώπου."

Μα μια άλλη μέσα μου φωνή,

ας την πούμε έχτη δύναμη,

ας την πούμε καρδιά, αντιστέκεται και φωνάζει:

"Όχι! Όχι!

Ποτέ μην αναγνωρίσεις τα σύνορα του ανθρώπου!

Να σπας τα σύνορα!

Ν΄ αρνιέσαι ό,τι θωρούν τα μάτια σου!

Να πεθαίνεις και να λες:

Θάνατος δεν υπάρχει!"

Από την ΑΣΚΗΤΙΚΗ του Νίκου Καζαντζάκη
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: