• omoipa8htikh

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #7130  από Μαριάννα
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 5:29 pm
maria nikolaou έγραψε:einai kala???egw fovamai na to diakundinepsw ki na stamathsw tn 8erapeia m gia na pairnw mono ta farmaka ts omoiopa8htikhs gt dn 3erw an a3izei tn kopo.dn mporw na kanw ki tn rebif ki omoiopa8htikh mazi???
Αυτο δεν το ξερω αλλά πιστευω οτι δεν πρεπει καποιος να ακολουθησει τη ομοιοπαθητική Το LDN δεν είναι της ομοιοπαθητικής ειναι φαρμακο
 #7291  από elina
 Τρί Ιούλ 21, 2009 12:29 pm
Θα φανώ κυνική (είμαι από παλιά, αλλά τώρα με την ΣΚΠ χτυπάω κόκκινο): εάν κόβοντας τον καφέ και την κανέλλα και πίνοντας εκχύλισμα τσουκνίδας και νυχτολούλουδου μπορώ να αντιμετωπίσω την αρρώστια, γιατί εγώ ο μα@&$ς τρυπιέμαι και υποφέρω καθημερινά;;;;;;;

Μακάρι να ήταν τα πράγματα τόσο εύκολα... μακάρι το ρέικι να σε γέμιζε θετική ενέργεια, τα ζώδια να σε οδηγούσαν στον σωστό σύντροφο και το τσίμπιμα της μέλισσας να σε γιάτρευε από την τσιτσιλάγκρα (εγώ θα παραμείνω στον δυτικό πολιτισμό τον οποίο κι εμπιστεύομαι, και γιατί είμαι αλλεργική στις μέλισσες και γιατί στην ταινία με τον Αυλωνίτη και την Βασιλιάδου ήξερα πως ο πυρετός του παιδιού έπεσε από την ασπιρίνη του γιατρού κι όχι από το ξεμάτιασμα της κυράς μας της μαμής!).
 #7295  από Giota
 Τρί Ιούλ 21, 2009 1:10 pm
ΣΑΦΩΣ Κ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ Κ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΙ. ΜΑΚΑΡΙ.