τα πάντα είναι αστεία. μάθε μόνο να γελάς.
Σκλήρυνση κατά πλάκας
sofia13 έγραψε:Με κορτιζόνη τα πάντα υποχωρούν. Για ΠΌΣΟ ;;;
Το κακό με την κορτιζόνη είναι ότι προκαλεί "ΕΞΗ", έπαιρνα εγώ εισπνεύσιμη, μου καταπλήγιασε το όλο σύστημα και δε με αποσυμφόρησε: Τώρα βάζω αλατόνερο, και για ορισμένα διαστήματα, είμαι αρκετά καλύτερα...
Επαψα να κοιμάμαι τα βράδια απο φόβους πολλούς. Ο βασικότερος ότι ξαπλωμένη εντελώς καθόλου δεν μπορώ να αναπνεύσω.
Καταβοφήθηκα . Προτιμώ ζόμπι , παρά αυτόν τον εφιάλτη ότι δεν θα ξαναδώ ήλιο το πρωί.
Είναι τελείως ανεξέλεγκτο και τόσο ανήμπορος κανένας νιώθει, που ντρέπεται να το πεί....
Κομμένη αναπνοή. Ετσι να το πούμε είπε η ΑΝΝΑ, αν έχουμε νευρολόγο...
Εχουμε;;;; Ε, λοιπόν να βρούμε......
Δεν ξέρω άν είναι νευρολογική ειδικότητα, μολονότι έπρεπε να έχουν ΚΑΙ αυτό στη "φαρέτρα" τους... Πάντως, ακόμα κι αυτοί, αν όχι, σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, δεν πρέπει να έχουν ένα μηχάνημα που να μετράει την οξυγόνωση, είτε νευρολόγοι είτε όχι; Ο απαυτός τη μαμάς μου μας εξήγησε ότι το πρόβλημα το είχα στην ΕΚ-πνοή...
Και φάρμακο μου σύστησε, αλλά φέρνει πονοκέφαλο, οποτε ίσως κάποιος πιο κοντά, να ξέρει να σε καθοδηγήσει σωστότερα... αν υπάρχει κανένα που ν'ανοίγει τις κυψελίδες ΔΙΧΩΣ να προκαλεί το σύμπτωμα αυτό, ή το λιγότερο δυνατόν...
Βασιλάκη, μήπως έχεις "υπνική άπνοια"; αυτή κανονίζεται με μηχάνημα που φοράς τη νύχτα, μετά είσαι περδίκι, λένε οι περισσότεροι απ'αυτούς που το δοκίμασαν... Και υποτίθεται ότι σε γλιτώνει από δεινά εγκεφαλικού και καρδιακού τύπου που παραμονεύουν ολους, σκπ και μη...
Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Και καλώς σας βρήκα!![]()
![]()
![]()
ernesto valverde έγραψε:http://www.hypnos.gr/index.php?mod=text ... =2&cat=124
sofia13 έγραψε: Και άντε εγώ δε δουλεύω τώρα! Αυτό δε σημαίνει κάτι....Απεναντίας.....Εσύ σταμάτησες ..ίσως...επειδή αναγκάστηκες!Άλλωστε πως ν ανταπεξέλθει κανείς με τόσα που συμβαίνουν;
Οι άλλοι που δουλέυετε το πρω'ί' πως τα καταφέρνετε ρε παιδιά;
Αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία........την απάντηση τη δίνεις μόνη σου!
Νεύρα τσίτα και κανείς να μην καταλαβαίνει γιατί!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βικυ έγραψε:Καλημερα.
Οταν πινω νερο,τις περισσοτερες φορες,πνιγομαι και μου βγαινει.....μπλιαχ.......απο την μυτη.
Με βαλατε σε σκεψεις τωρα......![]()
Το σημειωνω και αυτο να το ρωτησω στην γιατρο την επομενη φορα.