• ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ!

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #80104  από κατερινα 55
 Κυρ Οκτ 28, 2012 7:10 am
litsa έγραψε:με την διάγνωση επι της ουσίας δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα...
Σωστααααααααά!!!!!!! :handgestures-thumbup:

εφόσον κάνεις σωστή διατροφή,
Τ'ακούς Κρητικοπούλα;;;;;;;;;; :teasing-neener:

είσαι ήρεμη/ος,
Τα ξανακούς Κρητικοπούλα;;;;;;;;;; :teasing-neener:

και γυμναστική..
Καλά αυτή την έχεις,θέλεις δεν θέλεις :teasing-neener:

τώρα τα λέω.. .γιατί τότε έλεγα κάτι έχω κάτι έχω...

παρόλα αυτά θέλει πολύ αυτογνωσία για να επιτευχθούν όλα αυτά...
litsaki :handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup:
 #80112  από Ιωάννα
 Κυρ Οκτ 28, 2012 9:25 am
Νεράιδα μου και αρχοντισσα......... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #80214  από sofia13
 Δευ Οκτ 29, 2012 2:39 pm
Kρητικιά μου '' βαστα γερά'' και ''δυνατά'' , σκατοκαιρούλης σήμερα. 90% υγρασία εδώ σήμερα. Τα κοκκαλάκια μας και όχι μόνο τριζουν , τα πόδια μαγκώνουν, το μυαλό το λίγο φευγάτο κι΄αυτό, αλλά έχει και την άγρια ομορφιά του το φαινόμενο. Δεν έχει; Ξέχνα τους πόνους και δέστο λίγο αλλοιώς. Ελα Κρητικιά μου, τα πάντα αντέχουμε, το ξέρεις!!!!! Φιλιά ρε σύ.... Κοιμήσου, Το βράδυ θάναι χειρότερα..... Ξεκουράσου και τα λέμε, ναί;;; :greetings-waveyellow: