• Συνάντηση

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #78093  από Ιωάννα
 Σάβ Σεπ 22, 2012 7:49 pm
βικυ έγραψε:Να περασετε ομορφα!!!!!!!!!!!!!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
υ.γ. θα ερχομουν και εγω,αλλα δεν μ' αφηνει η μαμα μου :teasing-neener:
Κακή μαμα..ααααντε!!!!!!!!!!!! :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
 #78096  από βικυ
 Σάβ Σεπ 22, 2012 8:34 pm
Οοοοχι δεν ειναι κακια η μαμα μου.....ειμαι μικρη και φοβαται να βγω μονη μου......οταν μεγαλωσω λεει. :teasing-neener:
 #78097  από Ιωάννα
 Σάβ Σεπ 22, 2012 8:37 pm
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πάλι κακή μαμά!!!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #78104  από litsa
 Σάβ Σεπ 22, 2012 9:58 pm
:romance-adore: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #78140  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Σεπ 23, 2012 12:54 pm
ΔΕΝ πηγα στη συναντηση !!!!!!!! ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ....ΣΠΑΣΤΗΚΑ !!!!!!!Ναι ξερω...θα τα παρω αναδρομικα.....ναι !!!!!! ξερω !!!!!!! Θα το παλεψω .........!!!!!!! Σημερα , ομως, ειμαι ΧΑΛΙΑ και με τασεις...απομονωσης !!!!!!!!!!! Που θα παει !!!!!! Θα το ξεπερασω !!!!!!!!!!!! ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ !!!!!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ, ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ !!!!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: Την Πεμπτη, ομως...............παω.....Ομονοια..........http://www.eskamea.gr
 #78141  από litsa
 Κυρ Σεπ 23, 2012 1:05 pm
ωρε Αννούλλα!!!!!!!!!!!! είναι καθάρματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μέχρι αηδίας!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοίτα χάλι....
φαντάζομαι και πόσοι άλλοι θα πήραν και πόσοι θα βολεύτηκαν εις βάρος των πραγματικά αρρώστων.... είναι εγκληματικές όλεεεεεες οι προηγουμενες κυβερνήσεις που το επέτρεπαν αυτό!!!!!!!

http://parapona-rodou.blogspot.com/2012 ... t_119.html
 #78142  από sofia13
 Κυρ Σεπ 23, 2012 2:26 pm
ANNA πριν κρεπάρω εντελώς και με πάρει πριν την ώρα μου η '' ανυπόληπτη'' στα λημέρια της, στείλε Π.Μ . Ο,κ ;;; ΣΤΕΙΛΕ Π.Μ !!!!!!!!!!!
 #78146  από Ιωάννα
 Κυρ Σεπ 23, 2012 4:24 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΔΕΝ πηγα στη συναντηση !!!!!!!! ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ....ΣΠΑΣΤΗΚΑ !!!!!!!Ναι ξερω...θα τα παρω αναδρομικα.....ναι !!!!!! ξερω !!!!!!! Θα το παλεψω .........!!!!!!! Σημερα , ομως, ειμαι ΧΑΛΙΑ και με τασεις...απομονωσης !!!!!!!!!!! Που θα παει !!!!!! Θα το ξεπερασω !!!!!!!!!!!! ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ !!!!!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ, ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ !!!!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: Την Πεμπτη, ομως...............παω.....Ομονοια..........http://www.eskamea.gr
Αννούλα λυπάμαι πολύ!Εσύ ξέρεις καλύτερα από μένα κ δεν έχω να σου πω κάτι πάνω σ αυτό παρά μόνο ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! Αυτό που θα σου πώ είναι ότι ...καλή η απομόνωση...καλή κ η κλεισούρα ...η σκέψη...χρειάζετε κάπου κάπου ..αλλά συνήθως ανακτούμε δυνάμεις όταν ξεφύγουμε απ αυτό που μας τρώει.Κάτι θ ακούσουμε ...κάτι θα μας κάνει να γελάσουμε...ακόμα μπορεί να μάθουμε κάτι για το θέμα που μας "τρώει" κ να βρούμε λύση!Τώρα θα μου πείς....παραμύθια!ΝΑΙ ...ίσως...αλλα μέσα στο σπίτι το μόνο σίγουρα είναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.
ΦΙΛΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ Κ ΜΗ ΜΑΣΑΣ!
Δεν τα φοβούνται τα βουνά τα χιόνια!

:romance-heartstiny:
 #78150  από elenipir
 Κυρ Σεπ 23, 2012 5:20 pm
Καλα να παθωωωωω η χαζη δεν το είδα ρε γαμωτο κρίμα και ήθελα να σας δω :romance-kisscheek:
 #78161  από soft-machine
 Κυρ Σεπ 23, 2012 7:26 pm
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω σήμερα λόγω τεχνικών προβλημάτων.Την άλλη φορά θα είμαι σίγουρα.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8