• ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #76624  από litsa
 Κυρ Αύγ 26, 2012 11:00 pm
Σοφάκι τον κουρκουμά πως τον παίρνεις?? σε τσάι? ή στα φαγητά??
 #76626  από sofia13
 Κυρ Αύγ 26, 2012 11:26 pm
ΛΙΤΣΑ μου τον κουρκουμα [μπαχάρι σε σκόνη , τον βάζω επάνω στη φέτα του αννανα και λίγο μαυροπίπερο εως αρκετο] . .,Περιμένω εγω τουλάχιστον τα ποιήματα του παιδιού σου...Τα φιλιά μου.
 #76627  από sofia13
 Κυρ Αύγ 26, 2012 11:38 pm
Και επειδή έχει ωραίο άρρωμα, πολλοι τον βάζουν σε πολλα φαγητά. Για τις θεραπευτικές του ιδιότητες και όχι μόνο.
 #76628  από EFFIE
 Κυρ Αύγ 26, 2012 11:56 pm
sofia13 έγραψε:Εφη, μόνη σου αποφαζίζεις ναι. Αλλά ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ...Ελα ρε κορίτσι μου τώρα!!! Σε πιάσανε τα πεσιμιστικά ξαφνικά; Θα σε δείρω λέμε και γαμώτο είμαι κατά της οποιασδήποτε βίας. Και χάρηκα που ο Βillios μπήκε στην κουβεντα, ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ Ατομο . Πολύ!!! Εχει ενα άμεσο τρόπο να εκφράζεται που είναι σπάνιος στους καιρούς που ζούμε. Καλά κάνεις και ψάχνεσαι . ΠΡΕΠΕΙ. Και καλός είναι ο βασιλικός πολτός κι΄εγώ παίρνω εδώ και μιά βδομάδα και κάνω αυτό που είδα απ΄τον ΤΟΜ 80 νομίζω. Ανανα-πιπέρι μαυρο- και 0,5 γρ. κουρκουμα. Κι' επίσης παλιές ελληνικές ταινίες για να γελάς. Οπως κατάλαβες τόσο διαφορετικοί ανθρωποι εδώ μέσα κι' ομως τόσο ίδιοι κατα βάθος. ε; Αντε . Και δεν λέμε κιόλας τα πολυ προσωπικά μας βιώματα... Αν τα λέγαμε κι΄αυτα' καλά γειά σας...... !!! Καληνύχτα. Εδώ είμαστε , όλοι για όλους. ο.κ; Νάνι τώρα, μπρός....
:eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: εισαι θεα!!!!!!!!!!! :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #76630  από sofia13
 Δευ Αύγ 27, 2012 12:13 am
Tα μικρά λέμε να κοιμηθούνε. Αντε οι πιο μεγάλοι ας το διασκεδάσουμε .;..;.; !!!!
 #76708  από sofia13
 Τρί Αύγ 28, 2012 1:03 pm
Kαλημέρα Εφη!!! Μαλλον καλησπέρα τέτοια ώρα.! Ολα καλά; Αντε κάνε μια σύντομη βόλτα εδω μέσα για να ξαναδείς ωραίους ανθρώπους΄! Την ΑΝΝΑ, Τον ΒΙLLΙΟ, Την ΚΑΤΕΡΙΝΑ, Την ΛΙΤΣΑ ,Τον ΓΙΑΝΝΗ, Τον ΑL BANDY, και τόσους που ξεχνάω τώρα με το άδειο πορτ-μπαγκάζ που κουβαλάω αντι εγκεφάλου...... Αντε κοριτσάκι μου , αντε!
 #76709  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Αύγ 28, 2012 1:06 pm
sofia13 έγραψε:Kαλημέρα Εφη!!! Μαλλον καλησπέρα τέτοια ώρα.! Ολα καλά; Αντε κάνε μια σύντομη βόλτα εδω μέσα για να ξαναδείς ωραίους ανθρώπους΄! Την ΑΝΝΑ, Τον ΒΙLLΙΟ, Την ΚΑΤΕΡΙΝΑ, Την ΛΙΤΣΑ ,Τον ΓΙΑΝΝΗ, Τον ΑL BANDY, και τόσους που ξεχνάω τώρα με το άδειο πορτ-μπαγκάζ που κουβαλάω αντι εγκεφάλου...... Αντε κοριτσάκι μου , αντε!
:romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: Η ζωη σ'αυτο το φορουμ, ειναι μια συνεχης.....ομαδικη ψυχοθεραπεια !!!!!!!!!! Και μαλιστα ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ !!!!!!!
 #76712  από EFFIE
 Τρί Αύγ 28, 2012 1:48 pm
[quote="sofia13"]Kαλημέρα Εφη!!! Μαλλον καλησπέρα τέτοια ώρα.! Ολα καλά; Αντε κάνε μια σύντομη βόλτα εδω μέσα για να ξαναδείς ωραίους ανθρώπους΄! Την ΑΝΝΑ, Τον ΒΙLLΙΟ, Την ΚΑΤΕΡΙΝΑ, Την ΛΙΤΣΑ ,Τον ΓΙΑΝΝΗ, Τον ΑL BANDY, και τόσους που ξεχνάω τώρα με το άδειο πορτ-μπαγκάζ που κουβαλάω αντι εγκεφάλου...... Αντε κοριτσάκι μου , αντε![
γεια σου ρε Σοφακι!!!
τωρα που πηρα τις αποφασεις μου περι φαρμακων,να μην παρω τιποτα μεχρι Δεκεμβρη, ειμαι κομπλε,ετσι θελω να πιστευω δηλαδη!!!
παντως σας ευχαριστω ολουςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!! :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #76713  από sofia13
 Τρί Αύγ 28, 2012 2:35 pm
Mπράβο που αποφασίζεις για σένα και να δείς που θάναι το καλύτερο. Οσο για τα '' ευχαριστώ,, σου , αν έπρεπε εδώ μέσα ν'αρχίσουμε τα ευχαριστώ- τουλάχιστον εγώ- δεν θάξερα απο ποιόν ν'αρχίσω και σε ποιόν να καταλήξω. Και για άλλη μια φορά η ΑΝΝΑ μπροστάρισσα . Ομαδική ψυχοθεραπεία... Χωρίς Ψυχοφάρμακα. !!! αΧ βρε πανέμορφα πλάσματα !!! ...
 #77238  από EFFIE
 Σάβ Σεπ 08, 2012 9:07 pm
sofia13 έγραψε:Mπράβο που αποφασίζεις για σένα και να δείς που θάναι το καλύτερο. Οσο για τα '' ευχαριστώ,, σου , αν έπρεπε εδώ μέσα ν'αρχίσουμε τα ευχαριστώ- τουλάχιστον εγώ- δεν θάξερα απο ποιόν ν'αρχίσω και σε ποιόν να καταλήξω. Και για άλλη μια φορά η ΑΝΝΑ μπροστάρισσα . Ομαδική ψυχοθεραπεία... Χωρίς Ψυχοφάρμακα. !!! αΧ βρε πανέμορφα πλάσματα !!! ...
γεια ρε σοφουλι!!!!!!! :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
Λοιπον ξεκιναω βασιλικο πολτο, το αποφασισα!!!!!!!
Υπαρχει καποιος να μου πει η υπευθυνη τι ακριβως κανω??? δοσολογια?? διαστημα??