• Όταν η σκλήρυνση χτυπά τους 30αρηδες!

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #75009  από petros
 Παρ Ιούλ 13, 2012 2:21 pm
Αν σταματουσαν να μας ψεκαζουν να δεις πως τα 30 χρονακια γινοντουσαν 60.... :obscene-drinkingchug:
 #75011  από maria72
 Παρ Ιούλ 13, 2012 5:17 pm
Hans Chr. Andersen έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:...Εχω ευχηθει , αμετρητες φορες, να πεθανω, την ωρα της :evil: κρισης νευραλγιας τριδυμου :twisted: Ποιος αντεχει, τετοιο πονο, επι 9.5 χρονια ????? Μερικες φορες, σκεφτομαι, ποσα χρονια πονου, θα ζησω ακομα !!!!!!!! Κατα τα αλλα, υπαρχουν ανθρωποι, ακομα και συνασθενεις, που θεωρουν σαν μοναδικη αναπηρια, την κινητικη !!!!!!!!! :scared-shocked:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15271239
"...Our surgical experiences showed that venous compression could cause trigeminal neuralgia..."
δηλαδη ξέρεις/νομίζεις/έχεις διαβάσει οτι αυτή η venous compression σχετιζεται με οποιοδηποτε τρόπο με την ΧΕΝΦΑ?????
 #75015  από elina
 Παρ Ιούλ 13, 2012 7:37 pm
Γιάννης έγραψε:
Π.Μ79 έγραψε:...και έτσι άρχισε ο καβγάς... :roll: :roll:
Ελπίζω πως όχι...αρκετά πια με τους καβγάδες, δε νομίζετε;
 #75016  από Π.Μ79
 Παρ Ιούλ 13, 2012 7:42 pm
maria72 έγραψε:δηλαδη ξέρεις/νομίζεις/έχεις διαβάσει οτι αυτή η venous compression σχετιζεται με οποιοδηποτε τρόπο με την ΧΕΝΦΑ?????
Αν αφήσουμε τη χένφα εκτός, μόνο και μόνο που σταματάει κάποιος με αυτή την επέμβαση να υποφέρει από τους πόνους, δεν είναι αρκετό?
Ας λέγεται Ευτυχία, Γιωργάκης, Παναγιώταινα...

Για μένα θα ήταν πάντως. :)
 #75018  από elina
 Παρ Ιούλ 13, 2012 8:04 pm
Νομίζω πως κάποια στιγμή πρέπει να γίνει ξεκάθαρο από όλους και σε όλους πως λόγος για καβγά δεν είναι το να γράψει κάποιος κάτι για τη ΧΕΝΦΑ, αλλά ο τρόπος που το γράφει, είτε γράφει υπέρ είτε γράφει κατά.
 #75026  από elina
 Παρ Ιούλ 13, 2012 9:11 pm
Ποιος σου είπε ότι ο λόγος που έγραψες για τη ΧΕΝΦΑ, σε αυτή τη συζήτηση, μπορεί να αποτελεί λόγο για καβγά; Όχι πάντως εγώ, επομένως δεν μπορώ να σου απαντήσω και στο γιατί που με ρωτάς.
Επαναλαμβάνω: μίλησα γενικά, για όλες τις συζητήσεις και για όλους όσους μιλούν με τρόπο που οδηγεί σε καβγά.
 #75030  από Π.Μ79
 Παρ Ιούλ 13, 2012 10:20 pm
Χανς, δεν υπονοώ κάτι για σένα.

Γενικά το έγραψα γιατί το είδαμε το έργο άπειρες φορές εδώ μέσα.

Ελίνα, δεν είναι μόνο ο τρόπος δυστυχώς γιατί και γω αυτό νόμιζα.

Είναι σαν αυτή η λέξη να πυροδοτεί ατομική βόμβα εδώ μέσα.
 #75031  από J & W Grimm
 Παρ Ιούλ 13, 2012 10:20 pm
sou έγραψε:Τα 30 χρόνια μετά τη διάγνωση είναι στατιστικές του 1970.
viewtopic.php?f=10&t=114&p=1505&hilit=% ... E%B9#p1505

Τέλος, κι εγώ θα αγαπούσα τη ΣΚΠ αν με έκανε κάποιον και έβγαζα λεφτά από τα ζ.. εεεε ασθενείς. Κανείς δεν αγαπάει τα ψάρια περισσότεδρο από τις γάτες.
Πάει καλά, αλλά με ποια λογική μπορούν ν' αγαπάνε τα ψάρια τις γάτες;
Αυτό; Δυστυχώς δε συμβαίνει, μήν ελπίζετε...

Είναι παραμύθι, βλέπετε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος J & W Grimm την Πέμ Ιούλ 19, 2012 8:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.