• ΜΕ ΚΟΨΑΝΕ ΜΕ 47%

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #74391  από helena
 Πέμ Ιουν 28, 2012 12:31 pm
Καλημέρα. Βλέπεις για δώσουν το 85άρι τρίβανε τα μάτια τους από τα πολλά κουσούρια που μου άφησε η πολυαγαπημένη μου σκπ μέσα σε 4 μήνες και μάλιστα το είπαν στον σύζυγο μου. Προφανώς δεν λαμβάνουν υπ'όψιν ότι για να συντηρηθεί κάποιος που έχει την τύχη να έχει σκπ πρέπει και να κράταει ενέργεια και αυτό σημαίνει να μην εξαντληθεί δουλεύωντας για να ζήσει την οικογένεια του πρωτού φτάσει εκεί που έφτασα εγώ και για να μειωθούν οι υποτροπές. Αλλά δεν τους ενδιαφέρει... :violence-hammer:
 #74395  από billios
 Πέμ Ιουν 28, 2012 12:50 pm
Με αυτα που κατα καιρους διαβαζω καταλαβενω πως οι πιθανοτητες μου ειναι μηδενικες,αν λοιπον παω σιγουρα θα με κοψουν και σιγουρα θα τσακωθω,θα κανω ενσταση και το πιθανοτερο ειναι να με ξανακοψουν,θα εχω χασει τον χρονο μου θα εχω σπασει τα νευρα μου.Βεβαια δεν εχω και τιποτα να χασω πλην της ηρεμιας μου [σημαντικο!]
 #74424  από manoula 2
 Πέμ Ιουν 28, 2012 4:39 pm
TEΛΙΚΑ ΜΕ ΚΟΨΑΝΕ ΜΕ 40% ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ!!!!
 #74426  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιουν 28, 2012 4:56 pm
helena έγραψε:Καλημέρα. Βλέπεις για δώσουν το 85άρι τρίβανε τα μάτια τους από τα πολλά κουσούρια που μου άφησε η πολυαγαπημένη μου σκπ μέσα σε 4 μήνες και μάλιστα το είπαν στον σύζυγο μου. Προφανώς δεν λαμβάνουν υπ'όψιν ότι για να συντηρηθεί κάποιος που έχει την τύχη να έχει σκπ πρέπει και να κράταει ενέργεια και αυτό σημαίνει να μην εξαντληθεί δουλεύωντας για να ζήσει την οικογένεια του πρωτού φτάσει εκεί που έφτασα εγώ και για να μειωθούν οι υποτροπές. Αλλά δεν τους ενδιαφέρει... :violence-hammer:
Οι...καϋμενοι οι γιατροι !!!!!! Ξαφνιαστηκαν !!!!! ΔΕΝ ηξεραν , τι σημαινει σκπ !!!!! Βρε τους καϋμενους !!!!!!!!!! Στενοχωρηθηκαν , που ΔΕΝ μπορουσαν να σε ''κοψουν'' με 35% !!!! Θα τους κανουν ''ντα'' , τα αφεντικα τους !!!!!!!!! :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer:
 #74427  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιουν 28, 2012 5:02 pm
manoula 2 έγραψε:TEΛΙΚΑ ΜΕ ΚΟΨΑΝΕ ΜΕ 40% ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ!!!!
:angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: Αντε παλι !!!!!! Τοτε ας αλλαξουν ονομα στα επιδοματα ! Ας τα λενε επιδοματα ..ανεργιας....ανικανοτητας προς εργασια...κλπ...κλπ...!!!!! Ενας ασθενης , εχει αναγκη το επιδομα, επειδη ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ !!!!!! Αφου, ορισμενα επιδοματα δινονται ΚΑΙ σε εργαζομενους ή συνταξιουχους !!!!!! Τελος παντων, αφου εισαι ικανη να εργαστεις ...ας σου δωσουν δουλεια !!!!!!!! Λοιπον, μανουλα.....ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ !!!!!!!!!!!
 #74437  από billios
 Πέμ Ιουν 28, 2012 6:22 pm
.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ

Θελει λεφτα!!!
Θελει χρονο!!
Αμφιβολο το αποτελεσμα.
 #74499  από helena
 Παρ Ιουν 29, 2012 8:08 pm
Πάντως για μένα πρέπει να κάνεις ένσταση...για το γ......ο! Αν δεν διαμαρτυθουν οι ασθενείς τότε ποιός θα διαμαρτυρηθεί;
 #74500  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιουν 29, 2012 8:17 pm
helena έγραψε:Πάντως για μένα πρέπει να κάνεις ένσταση...για το γ......ο! Αν δεν διαμαρτυθουν οι ασθενείς τότε ποιός θα διαμαρτυρηθεί;
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
 #74501  από georgeand
 Παρ Ιουν 29, 2012 8:24 pm
Gorge έγραψε:βρε παιδια πως περνατε εσεις απο επιτροπη εμενα και σημερα στο τηλεφονο μου ειπαν να τους ξαναροτισω μετα τον αυγουστο συγα συγα το πανε να κλισω χπονο μονο στα χανια αραγε ειναι αυτη η καθιστεριση μηπως εμενα θα με καλεσουν οταν θα δινουν 0 ποσοστο να δουμε
Και στο Ηρακλειο ειναι τα ιδια και εγω τους πηρα τηλεφωνο την περασμενη εβδομαδα και μου ειπαν να ξαναπαρω σε δεκαπεντε μερες για να δουν εαν περασω τον Αυγουστο :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: Και εχω καταθεση τα δικαιολογητικα απο το φεβρουαριο ,οπου έληξε και το επιδομα
 #74548  από Gorge
 Κυρ Ιούλ 01, 2012 8:45 am
σε ευχαριστω για την ενιμεροση εγω εχω καταθεση τα χαρτια το νοεμβριο τα ελαβαν ειπαν το γεναρι και ακομα τιποτα κουραγιο ληπον σε ολους μας