• ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΠ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #69348  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Μαρ 26, 2012 10:37 am
[/color]
marinaki έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΠ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΜΑΘΩ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ .Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ.ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ Η ΦΩΝΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΩ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Α Π Α Ι Τ Ο Υ Μ Ε ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΜΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΦΘΗΝΩΝ ΧΑΠΙΩΝ!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!!!!!!!!
Μαρινα !!!!!!! Καλως ηρθες !!!!!! :text-welcomewave: Ολα αυτα που γραφεις, ειναι ΚΑΙ δικες μου σκεψεις !!!! Οχι, ουτε εγω θελω να μπω στον Καιαδα...προσπαθω κι εγω να το παλεψω !!!!Να παλεψουμε ολοι...ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ολα αυτα που μας αξιζουν !!!Δεν επιλεξαμε την ασθενεια...Κι ομως, καθημερινα,αντιμετωπιζουμε μια επιθεση εξοντωσης....!!!! Θα μπορουσες να μας πεις, ποια ειναι ακριβως , τα αιτηματα της ομαδας αλληλεγγυης ???τα ''υποψιαζομαι''....βεβαια...αφου ολοι εμεις εχουμε κοινα προβληματα....Επισης, θα ηθελα πολυ να μαθω, τη θεση του Συλλογου και της Ομοσπονδιας, για ολα αυτα....ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #69349  από soulla
 Δευ Μαρ 26, 2012 11:08 am
γεια σου μαρίνα συγχαρητήρια για την ιδέα αλλά και την προσπάθεια :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #69351  από Γιάννης
 Δευ Μαρ 26, 2012 11:29 am
Γεια σου Μαρίνα, για κάνε μας μια γρήγορη παρουσίαση της ομάδας σας. Πόσοι είστε, αν έχετε συστήσει σύλλογο, τέτοια. Έχουμε κι εμείς συζητήσει την πιθανότητα συντονισμού (μας) αλλά προς το παρόν δεν έχουμε καταλήξει
 #69353  από marinaki
 Δευ Μαρ 26, 2012 12:25 pm
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟ!!!ΝΑ ΒΓΗ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!!
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ!!Είμαστε ένα κομμάτι αυτού του πονεμένου και προδομένου λαού που είχαμε την ατυχία να διαγνωστούμε με σκλήρυνση κατά πλάκας. Επειδή πολλά από τα συμπτώματα δε φαίνονται σε όσους μας βλέπουν, αντιμετωπίζουμε πολλές φορές και από πάνω την κοροϊδία και δυσπιστία των συνανθρώπων μας, των γιατρών και των υγειονομικών επιτροπών πιστοποίησης αναπηρίας. Δε ζητάμε κάτι το παράλογο, κυρίως κατανόηση και ανθρωπιά. Δεν επιλέξαμε να έχουμε σκλήρυνση, μας έτυχε. Ο Καιάδας στον οποίο μας σπρώχνουν οι πολιτικές των κυβερνώντων δεν αξίζει σε κανένα άνθρωπο, παρά μόνο σε εκείνους που θέλουν να μας ρίξουν μέσα.Δε επαιτουμε, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τα αυτονόητα και ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ! Ο αγώνας είναι δύσκολος και σας χρειαζόμαστε ΟΛΟΥΣ δίπλα μας!! ! Μας κοβουν τα ποσοστα αναπηριας ,και τα επιδοματα ,η σκληρηνση κατα πλακας επιφερει αυτοματα αναπηρια.Δεν θα χρεωθουμε εμεις τους μαιμου αναπηρους!ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ . Ποσοστό αναπηρίας (Π.Α.) 67% με τη διάγνωση της νόσου, η οποία νόσος θα πιστοποιείται από τα κατά τόπους Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας . 2. Παροχή εξωιδρυματικού επιδόματος και απαλλαγή από την εφορία στα εισοδήματα των ΑμΣΚΠ βάσει του 67% Π.Α. 3. Εάν υπάρχει σοβαρό κινητικό πρόβλημα, να δίνεται 80% Π.Α. , με πλήρη απαλλαγή από την εφορία και την παροχή του επιδόματος κίνησης. 4. Απαλλαγή των τελών κυκλοφορίας, καθώς και το δικαίωμα αγοράς Αναπηρικού αυτοκινήτου για όλους, με οποιοδήποτε Π.Α. 5. Δικαίωμα σύνταξης σε όλους, μειωμένης ή πλήρους ανεξαρτήτως ταμείου βάσει των χρόνων εργασίας ή αν είναι άνεργος-η να δικαιούται σύνταξη Πρόνοιας, ξεχωριστά από το εξωιδρυματικό επίδομα. 6. Συμμετοχή 0% σε όλα τα φάρμακα, εργαστηριακές εξετάσεις, φυσικοθεραπείες, οδοντιατρικές εργασίες, ιατρικών ειδών-βοηθημάτων όπως: βακτηρίες, αμαξίδια, κλπ και απαραίτητων αναλώσιμων υλικών
ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!!ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!!!Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣ!!!!!!!!!
 #69355  από marinaki
 Δευ Μαρ 26, 2012 12:33 pm
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΠΟΤΕ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΟΠΟΣ ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ!!!Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ!!!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΙΔΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!
 #69356  από marinaki
 Δευ Μαρ 26, 2012 12:36 pm
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΑ Ν ΑΠΛΩΣΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΕΣΑΣ!!!!
 #69358  από Γιάννης
 Δευ Μαρ 26, 2012 12:58 pm
Μαρίνα σε καμμία περίπτωση δεν θέλω να σε απογοητεύσω, απλά, κανείς (πολιτικό πρόσωπο, υπουργείο, πολιτικός φορέας) δεν θα δεχθεί καν να σας (μας) ακούσει (πόσο μάλλον να προωθήσει αιτήματα) από τη στιγμή που δεν υπάρχει (νόμιμα συσταθείς) σύλλογος.
Το θέμα είναι ότι για να συσταθεί σύλλογος (νέος) πρέπει να γίνουν πολλά και πρέπει κάποιοι να τρέξουν. Α ναι, χρειάζονται και χρήματα.
Καλή επιτυχία για αύριο, προσωπικά αδυνατώ να έλθω αλλά θα παρακολουθώ.
 #69360  από marinaki
 Δευ Μαρ 26, 2012 1:14 pm
ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΘΟΡΥΒΗΘΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ν ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ!!!ΝΟΜΙΖΩ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14