• τσμεδε και gilenya

• Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #76109  από arigo
 Πέμ Αύγ 09, 2012 3:43 pm
Κι αυτό το μήνα από το Ασκληπιείο το πήρα, αν και μου κάνανε τους δύσκολους.
Έμαθε λέει όλη η Ελλάδα ότι εξυπηρετεί, και έφτασε να δίνει και σε ασθενείς από Λακωνία!
Γι 'αυτό, στην αρχή αρνήθηκε ("πήγαινε στο κοντινό σου Γεννηματά"), στη συνέχεια ζήτησε ΥΔ ότι το ζήτησα από το Γεννηματά και δε μου το έδωσαν. Τους την πήγα, μαζί με συνταγή-γνωμάτευση, και το πήρα.
Τον άλλο μήνα, η υπηρεσία της Novartis που θεωρητικά σε βοηθάει να το προμηθευτείς, είπε ότι μάλλον θα γίνει κάτι με το Σισμανόγλειο......
Κάθε μήνας, μια εμπειρία....Μέχρι να μας το κόψουν τελείως, να ησυχάσουμε όλοι....
Καλές διακοπές και προσοχή στη ζέστη!
 #77061  από arigo
 Τετ Σεπ 05, 2012 12:53 pm
Τελευταία ενημέρωση από το μέτωπο:
Το πήρα χτες από Σισμανόγλειο, από όπου μάλλον θα το παίρνω από εδώ και στο εξής.
Χρειάστηκε βέβαια να βγάλω νέα συνταγή, γιατί μου είπαν ότι δεν επιτρέπεται να γραφτεί από ιδιώτη γιατρό, ως νοσοκομειακό! Έτσι, ο ίδιος γιατρός μου το έγραψε ως γιατρός ιδιωτικού νοσοκομείου. Άλλη σφραγίδα, δηλαδή.
Καθαρίσαμε κι αυτό το μήνα.
Καλή δύναμη σε όλους και καλό φθινόπωρο (μη λέτε καλό χειμώνα, και το φθινόπωρο έχει ψυχή....)
 #78588  από arigo
 Δευ Οκτ 01, 2012 5:10 pm
Το πήρα 2ο σερί μήνα από το Σισμανόγλειο. Είχα κλείσει ραντεβού στο φαρμακείο τους και το πήρα, όμορφα κι ωραία.
Τώρα είμαι βέβαιος: Τώρα που ρολάρει η διαδικασία...θα χρεωκοπήσουμε.....
Φιλιά!
 #80374  από arigo
 Τετ Οκτ 31, 2012 10:34 pm
Και για 3ο σερί μήνα, Σισμανόγλειο rules!
Και τώρα? Με ΕΟΠΥΥ από αύριο? Δεν ξέρανε.
Αν ξέρει κανείς τι θα γίνει από εδώ και μπρος με μας, ας το γράψει.