• kortizoni gia na sinelthw ligaki

• Η κορτιζόνη είναι ένα φάρμακο το οποίο βοηθάει σημαντικά στην καταστολή των ώσεων της ΣΚΠ. Ερωτήματα και συζητήσεις για "Corticosteroids" εδώ.
Η κορτιζόνη είναι ένα φάρμακο το οποίο βοηθάει σημαντικά στην καταστολή των ώσεων της ΣΚΠ. Ερωτήματα και συζητήσεις για "Corticosteroids" εδώ.
 #3621  από Lena
 Πέμ Μάιος 07, 2009 8:36 pm
παιδια εγω πηγα για κορτιζονη την περασμενη βδομαδα. 4 μερεσ πηγαινα υια 2 ωρεσ και ολα μια χαρα. Γιατι θελουν να σε αφησουν μεσα δεν καταλαβα. Τουσ πληρωνεισ η ειναι κυβερνητικο? Κατι αλλο ηθελα να ρωτησω για την κορτιζονη εγω συνεχιζω με χαπια. Οταν λετε προσεχετε το αλασ δεν πρεπει να ριναι καθολου αλατισμενο το φαγητο το μαγειρεμενο?
 #3633  από litsa
 Πέμ Μάιος 07, 2009 10:05 pm
καθόλου αλάτι ούτε κόκκο στο μαγείρεμα, και φυσικά παντού ..
το ίδιο και η ζάχαρη..
ακόμα και το ψωμί σικάλεως μου είπανε, για το σάκχαρο..

η ερώτηση μου δεν απαντήθηκε,
ο ''σωστός τρόπος'' χορήγησης ενδοφλέβιας κορτιζόνης ποιος είναι?
ξαναλέω αλλο τι μας βολεύει και άλλο πως πρεπει να χορηγηθεί για τα καλύτερα δυνατά αποτελε΄σματα....

Περιμένω.. :D :D :D :D :D :? :? :lol: :lol:
 #3641  από Lena
 Πέμ Μάιος 07, 2009 10:46 pm
ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΤΙΙΖΟΝΗΣ. ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΑ ΚΑΝΑ ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΦΑΓΑ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ.
 #3642  από litsa
 Πέμ Μάιος 07, 2009 10:50 pm
εντάξει δεν χάθηκε και ο κόσμος,, το αλάτι είναι για το φούσκωμα και για ανέβασμα της πίεσης..
να είσαι ήρεμη και ψύχραιμη και μην τρελένεσαι με διάφορες σκέψεις.. .όλοι το έχουμε περάσει αυτό! και εγώ από τον σεπτέμβρη του 08 είμαι σε αυτή τη φάση, αλλά οκ ΘΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ! και επίσης διάβασε από την αρχή το φόρουμ, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις μερικά πράγματα που όλοι αυτοι οι γνώστες δεν μας είπαν!!!

χαλαρά λοιπόν!! ισχύει και για μένα!
 #3644  από Lena
 Πέμ Μάιος 07, 2009 11:12 pm
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΙΤΣΑ ΠΙΟ ΝΕΑ ΚΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΣΥ. ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΡΟΔΟΣ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΘΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΘΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟΣΕΣ. ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!
 #3645  από litsa
 Πέμ Μάιος 07, 2009 11:19 pm
ποσο ετών είσαι??
και όταν ξαναερθεις θα βρεθούμε πρωτα ο θεός!!
φιλιά
 #3649  από manos81
 Παρ Μάιος 08, 2009 8:23 am
SIMERA THA PAW STON DOCTOR ZIVAGO.... PIGE H MANA MOU XTES NA TON ROTISEI GIA TIN KORTIZONI AN HTAN NA KANW KAI OTI EXW ADINAMIA STA PODIA KAI OTI DEN MPORW NA PERPATAW POLI GIATI KOURAZOME KAI TIS TO GIRISE ALOU META AUTOS....TIS ELEGE POS TA PRAGMATA DEN EINAI TOSO APLA...KAI EPREPE NA ME DEI LEPTOMEROS GIATI MALON EXW KATATHLIPSI KAI DEN THELW NA PERPATAW....
AX TI KATATHLIPSI NA EXW O KAKOMIRIS.... POU VLPW TO PODILATAKI MOU KAI DEN MORW NA TO KAVALISW NA KANW MIA VOLTA..POU VLEPW TIN PARALIA ME TA KRISTALINA NERA KAI DEN MPORW NA VOUTIKSW POU THELW NA PAW NA GIRIZW ME TI GINEKA MOU GIA PSONIA KAI DEN ANTEXW OUTE MEXRI TO PROTO MAGAZI???..MALON AN DEN GINW KALA TOTE THA TIN PATHW TIN KATATHLIPSI
 #3651  από butterfly-
 Παρ Μάιος 08, 2009 9:10 am
Χωρίς να σε δει έβγαλε πόρισμα... Ωραίος ο γιατρός!!!
Οταν τα βρούμε σκούρα, η διάγνωση είναι κατάθλιψη, και... όλα καλα γι' αυτούς.
Μην αγχώνεσαι βρε Μάνο και όλα θα πάνε καλά.
Την καλημέρα μου σε όλους!
 #3652  από manos81
 Παρ Μάιος 08, 2009 9:40 am
ELPIZW NA MIN MOU DOSEI ANTIKATATHLIPTIKA GIATI THA TOU PW STALITHIA POS EINAI NA EXEIS KATATHLIPSI
 #3654  από litsa
 Παρ Μάιος 08, 2009 10:50 am
Mano rota sta alithia ton eayto soy: το κάνω επίτηδες? νιώθεις όντως χάλια? και όταν δεις τον γιατρό πες του ................να δει αν ...έρχεσαι...
ακου εκεί λες και βολευόμαστε να μην περπατάμε ή να μην κάνουμε πράγματα... εμένα όταν παίρνω κορτιζόνη πεφτω σε λήθαργο για μήνες ... ούτε γυμναστήριο - ειδικό πρόγραμμα όχι τρελά πράγματα- δεν μπορώ να πάω...
ή η ενέργεια μου είναι συγκεκριμένη.. αυτοί που να καταλάβουν???

το μόνο από τα παραπάνω που μπορείς να κάνεις και όλοι το λένε ότι επιβάλεται είναι μπάνιο στη θάλασσα..
καλά αποτελέσματα !!