• Νερολογία-ΧΕΝΦΑ-Σκλήρυνση

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #67431  από soulla
 Τρί Φεβ 07, 2012 9:11 am
ωραίο παραμύθι στάθη...πάντα μου άρεσαν και σαν μικρό παιδί τα πίστευα,η σκπ βεβαια μου έκανε και το σωμα και την ψυχή πέτρα...πολλά παραμύθια ξεχάστηκαν και ουτε σαν σκεψη δεν παιρνανε απο το φτωχο μου μυαλο...
μακάρι το δικό σου να βγει αληθινό
 #67444  από elina
 Τρί Φεβ 07, 2012 1:14 pm
Να σου πω ευχαριστώ Χανς, είναι λίγο...κανείς άλλος δεν έχει γράψει ποτέ παραμύθι για μένα....
Έχω αγαπήσει το μυαλό σου, τη μεταμοντέρνα σκέψη σου και τις ευαισθησίες σου!!!
Κορπούπολη;;;;; Απλά θεϊκό!!!!
Αύριο θα πάω στον αλουμινά για να κόψουμε τη σιδερένια πόρτα...όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά μόνο και μόνο γιατί ανέκαθεν μου πήγαιναν τα ψηλά καπέλα!

Σε φιλώ, κι εγώ κι η κόρη μου κι ο άντρας μου...
 #67446  από elina
 Τρί Φεβ 07, 2012 1:17 pm
Αλίκη μου, αυτό για σένα, γιατί η Ικαρία πράγματι είναι έρωτας, είναι ζωή, είναι θετική ενέργεια!
Από όλες τις μικρές γωνιές που θα μπορούσε να σε στείλει το "αγαπητό" Υπουργείο, είσαι τυχερή που σε έστειλε εκεί! Πιες τα κρασιά τους, χόρεψε μαζί τους και προσπάθησε όσο μπορείς να χαλαρώσεις!
Να περνάς καλά!

#67454  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Φεβ 07, 2012 4:34 pm
Αλικακι-ποντικακι !!!!! Χαιρομαι που σε ''ξαναβλεπω''...χαιρομαι που εισαι καλα...χαιρομαι που δουλευεις και μαλιστα σ'αυτο το μαγικο νησι !!!!!! Την λατρευω την Ικαρια :romance-heartsthree: Αληθεια...ερωτας...κανονικος...Εκανα δυο φορες διακοπες, πριν χρονια, στον Αγιο και στον Αρμενιστη....Λατρευω και τους ανθρωπους της ΚΑΙ τους.....ρυθμους της ζωης τους :laughing-rolling: Οι φιλοι Ικαριωτες, μου ελεγαν να παω να δουλεψω εκει...!!!!Περιπου στην ηλικια σου, ημουν τοτε...Αλλες, ομως, οι βουλες της επετηριδας και της σκπ....Φροντισε να μαθεις να χορευεις τελεια τον Ικαριωτικο !!! Ειναι ενας απο τους πιο ομορφους χορους :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:υγ.πηγαινεις καμια βολτουλα, απεναντι ??? Σ'αυτα τα κουκλιστικα..παραμυθενια νησακια...τους Φουρνους ???? Φαε μερικα ψαρια, για μενα !!! :greetings-waveyellow:
 #67460  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Φεβ 07, 2012 6:34 pm
:bow-yellow: Φυσικα, καταλαβα, για ποιο λογο αποφασισες να γραψεις !!!! Και φυσικα, το παραμυθι.....ειναι υπεροχο.... :greetings-waveyellow:
 #67500  από billios
 Τετ Φεβ 08, 2012 8:54 pm
Φυσικα και οοολοι καταλαβαμε γιατι και πως.....
Ειναι πολλυ ευχαριστω που τελικα οι αποχωρισαντες δεν εχουν στην ουσια αποχωρησει,ειναι λυπηρο ομως που καταδεχονται να απαντησουν μονο στους ομο'ι'δεατες,καλως ξαναρθες ποντικι.

χωρίς φάρμακα , καμία νέα υποτροπή , όλα σταθερά και ήσυχα .

Αυτο σημαινει οτι υπηρξε υποτροπη? Ελπιζω να σου πηγαν ολα καλα με τον ανεμο της απελευθερωσης,θα ηθελα να μαθω παντως αν ολα πηγαν οπως τα περιμενες γιατι καπου πηρε το ματι μου οτι το παραμυθι ειχε και δρακο...

Παρεπιπτοντως ωραιο το παραμυθι αλλα δυστηχως παραμυθι.
 #67521  από maria72
 Πέμ Φεβ 09, 2012 6:05 pm
pondiki έγραψε: Η χαρά μου είναι μεγάλη όταν βλέπω οτι καινούρια άτομα πιάνουν το νόημα και αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει , θέλω να δω περισσότεους ανθρώπους να ξυπνάνε , λιγότερους να συμπεριφέρονται σαν αρνιά και όταν αυτό το βλέπω νιώθω μια τεράστια ικανοποίηση !
ελαα! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ατομα!!Μάλλον εσυ/εις θεωρειται ολους τους υπόλοιπους ....ανόητους? το λέω ετσι για να ακουστει πιο αναλαφρο...
pondiki έγραψε:Όμως οι άλλες 2 φλέβες που μπαλονάραμε φαίνεται να λειτουργούν σωστά , με μια φλέβα προβληματική δεν παθαίνεις σκπ , με 3 ναι .
παλι το αιωνιο θεμα μας .......δεν ξερω ακριβως πόσες φλεβες εχουμε , θα μπαλοναρεστε παντως άνετα σε κάθε υποτροπή.
pondiki έγραψε:αυτό δεν αναιρεί το οτι η αιτία της σκπ βρίσκεται στις φλέβες
το ότι η χενφα ΔΕΝ αποτελεί την αιτια της ΣΚΠ το ακουσαμε δια στόματος Σκλαφανι viewtopic.php?f=29&t=1176&st=0&sk=t&sd=a&start=70
παραδόξως το βιντεο δεν το βρισκω πια......
pondiki έγραψε:θεώρησα σημαντικό να πω οτι το παραμύθι με έκανε να νιώσω ενα φτερούγισμα στην καρδιά και το επεσήμανα .
και για ενα παραμυθι μπηκες ξανα στο φορουμ??Ολο αυτο το καιρο δεν σε συγκινησε τιποτα?????? :o :o
καλωσορισες λοιπον κι απο μενα .. :)
 #67522  από billios
 Πέμ Φεβ 09, 2012 6:19 pm
Εδω γενουνται πολλα ερωτηματα βασικα,δεν θελω να δωσω την εντυπωση οτι ειμαι εχθρικος μιας και παρατηρω πως το τροπαριο εχει αλλαξει,θα εναρμονιστω με τη ροτα και θα ρωταω λαου λαου.
Παντως xans εφερες τα πανω κατω με τα παραμυθια σου
 #67530  από soulla
 Πέμ Φεβ 09, 2012 9:10 pm
λοιπόν παιδιά εγώ γουστάρω που ζω το παραμύθι μου,με μια επέμβαση νιώθω λιγότερους πόνους στα πόδια περπατάω καλύτερα και μπορώ να ονειρευτώ ....ονειρευομαι ένα καλύτερο μέλλον με τις όποιες αναπηρίες μου έχουν μείνει και ζω πιο χαρούμενη και εγώ και οι κόρες μου...στο δικό μου παραμύθι ο λύκος έφυγε ούτε με κυνηγά και ούτε τον φοβάμαι...αν ξαναέρθει ναι θα ξαναανοίξω τις φλέβες και θα τις ανοίγω μέχρι να βαρεθώ(οχι να κουραστω)
είναι ντροπή σε αυτούς που εκαναν τόσον κόσμο να σταματήσει να γραφει στο φόρουμ...
εσύ τι λες στάθη?????????ξέρω την άποψη σου ξερω οτι εκανες επέμβαση...απλα για τον κόσμο που έφυγε από το δικό σου φόρουμ και αλωνίζουν άλλοι...
bilio εγω μιλάω με όλους :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: άσχετος αν έχουμε διαφορετικες απόψεις,και άλλα μυαλά
ΤΕΛΟΣ
 #67531  από billios
 Πέμ Φεβ 09, 2012 9:42 pm
-bilio εγω μιλάω με όλους άσχετος αν έχουμε διαφορετικες απόψεις,και άλλα μυαλά
ΤΕΛΟΣ

Αυτο soulla ειναι το βελτιστο,το σωστο και το υγιες.Νομιζω πως το αντιθετο ειναι αναρμοστο.

-είναι ντροπή σε αυτούς που εκαναν τόσον κόσμο να σταματήσει να γραφει στο φόρουμ..

Ποιοι ειναι αυτοι που εχουν τη δυναμη να αποστομονουν και να απομακρυνουν τον οπονδηποτε απο ενα χωρο ελευθερης εκφρασης με αποτερο σκοπο να αλωνισουν οι ιδιοι soulla? Το γινομενο οσων εγραψες με καθιστα υποπτο και υπολογο....αλλα βασικα πρεπει να σκεφτω τον λογο
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13