• Επόμενη συνάντηση

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #3874  από Lena
 Τρί Μάιος 12, 2009 8:21 pm
ΓΙΩΡΓΟ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ!!!ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ Τ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΚΕΝΕΝΑ ΓΛΥΚΟ. ΤΟ ΣΤΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ! ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΑΓΧΑΡΟ ΣΥΝΗΘΩΣ?
 #3880  από litsa
 Τρί Μάιος 12, 2009 10:06 pm
Παιδιά εγώ μπορώ τον Ιούνιο 20-23 /6 μεσημέρι,,
για τον μάιο δεν μπορώ καθόλου.. οπότε κανονίστε ότι σας βολεύει.. και έχει ο Θεός!!!
φιλιά
 #3888  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τετ Μάιος 13, 2009 1:06 am
Κι εγώ μπορώ παιδάκια :) !
 #3900  από pinelopi
 Τετ Μάιος 13, 2009 11:46 am
Lena analisis zaxarou prepi na ginonte se oli ti diarkia tis therapias me kortizoni giati aporithmizi to zaxaro i kortizoni.
 #3901  από manos81
 Τετ Μάιος 13, 2009 11:57 am
ego pantos pano stin atixia mou parousiase h gineka mou zaxaro perisi kai to elenxa pote pote sto spiti..pantos den anevenei se tragika epipeda me tin kortizoni an kaneis ti analati kai agliki dieta. px egw pou ekana kortizoni proxtes to metrisa meta apo 2 ores apo to fagito kai eixa 128 me anoteto kanoniko 115-120 nomizo
 #3910  από mary_d_ath
 Τετ Μάιος 13, 2009 12:57 pm
Εγώ πάλι μόνο 2-3 φορές στα 2 χρόνια έκανα εξετάσεις για το σάκχαρο.
Δεν τρώω και γλυκά, οπότε δε φοβάμαι.
Τώρα όσον αφορά τη συνάντηση που προγραμματίζετε, θα χαρώ κι εγώ να παρευρεθώ, αρκεί να μη συμπίπτει με μία βάφτιση που πρέπει να πάω κατά τα τέλη του μήνα και δεν θυμάμαι πότε ακριβώς είναι :lol:
 #3912  από αλεξανδρα
 Τετ Μάιος 13, 2009 1:25 pm
καλημερα σε ολουs.....Με λενε Αλεξανδρα ειναι η πρωτη φορα που γραφω θα ηθελα παρα πολυ να σας γνωρισω απο κοντα...μπαινω καθε πρωι στο coffee break και διαβαζω τα σχολια σας,ειπα σημερα να μην καθομαι αλλο πισω απο την κουρτινα αλλα να κανω την εμφανιση μου σιγα σιγα..
 #3913  από LL--MM
 Τετ Μάιος 13, 2009 1:41 pm
Με την ησυχία σου... άν είσαι δική μας, καλώς όρισες... Πάντως, άν δεν έχεις η ίδια σκπ, ή άν δεν παραστέκεσαι σε κάποιο δικό σου άτομο που να έχει, δεν είναι ούτε ενδιαφέρον για σένα, ούτε ευχάριστο για μας να χαζεύεις αυτά που λέμε εδώ... Φυσικά, δε μπορούμε να αποφύγουμε τέτοια φαινόμενα αλλά τέλος πάντων... Νομίζω ότι αυτά έχουν ήδη ξεκαθαριστεί εδώ πρόσφατα.
 #3914  από αλεξανδρα
 Τετ Μάιος 13, 2009 2:01 pm
ειμαι ενας απο εσας,εδω και 15 χρονια,μου αρεσει η καθημερινη κουβεντουλα σας,μου εμφανιζεται στα χειλη ενα μικρο δειλο χαμαγελακι,οταν νιωθω ολους σας τοσο κοντα.Δεν θελω να ειμαι μονη μου...ειναι καποια πραγματα που δεν μπορεις να τα πεις,μονο καποιος σαν εμενα μπορει να με καταλαβει.Εχω την μητερα μου την αδερφη μου εναν σκυλο δυο χρυσοψαρα,και εναν υπεροχο συντροφο,αλλα ειναι καποια πραγματακια που δεν θελεις να τους τα φορτωσεις...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16