• Γραμμα στον ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ..

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #64176  από Δημητρης24
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 6:53 pm
Εγω Αγιε μου Βασιλη θελω μια κιθαρα, θελω εναν ενισχυτη, θελω μια κονσολα, θελω 4 ηχεια αλλα ολα αυτα τα θελω οταν γινουμε ολοι καλα!! Οποτε συνοψιζω... θελω να γινουμε ολοι καλα. Ειναι σιγουρο οτι θα γινουμε αλλα βαλε κ εσυ λιγο το χερακι σου μωρε...

ΥΓ 2 σετ χορδες και πενες!! :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
 #64177  από nikolaras
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 6:57 pm
Αγιε βασιλη φετος ημουν καλο παιδι αν εξαιρεσεις τα πολλα γαμω σταβριδια που εριξα θελω υγεια ευτηχια κ την ελενη κ αν δν μπορεις να μ φερεις την ελενη ενα μελαχρινο εισαγωμενο πιπινι... Ευχαριστω :teasing-neener:
 #64178  από soulla
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 7:07 pm
δεν αλλαζω με τιποτα την ευχη μου :teasing-neener: και αγιε στείλε 2 πιπινια στον νικολαρα και 4 σετ πενες και τα σιναφι στον μικρο της παρεας :romance-kisscheek:
 #64181  από billios
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 7:23 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Αχ!!!! Αγιε μου Βασιλη ! Δεν ημουν καλο κοριτσι....!!!! Εβριζα....ολη τη χρονια...και βριζω ακομη...εκεινους τους καλους ανθρωπους, που μας κυβερνουν, χωρις να τους εχω διαλεξει εγω...!!! Βριζω τους καλοκαρδους γιατρουληδες των υγειονομικων επιτροπων....και τους...καταριεμαι...Βριζω τους....διοικητικους...καρεκλοκενταυρους....των ασφαλιστικων ταμειων, του ΙΚΑ κυριως.... :violence-pistoldouble:Βριζω...Βριζω...συνεχως....!!!Πώς να τολμησω να σου πω τις επιθυμιες μου???Ετσι κι αλλιως...εδω και πολλα χρονια...δεν εκπληρωνεται καμια....επαψα και να κανω ονειρα....!!! Πηγαινε τα δωρα σου στους αλλους...τους καλους...τους τυχερους....Ασε εμενα.... :sad-roulette:

Παραπονιαρα,καντην εσυ την ευχη και μη σε νοιαζει....μονο που...να μωρε τον εχει λυπηθει η ψυχη αυτον εκει τον ερμο,του εχεις αλλαξει το τσαουλι στο ξυλο,μιλαμε για πολλυ ματσουκι.
 #64182  από billios
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 7:29 pm
stavrina117 έγραψε:ΕΓΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ....Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ iphone4...Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...!

Χαπια! τι χαπια? Ο Αγιος δεν ασχολειτε με εμποριο υποπτων αγαθων.
Το α'ι'φονι ειναι λιγο ακριβο [απαιτητικια!!] θα προσπαθησω να εκπληρωσω την ευχη σου γιατι ησουν καλο παιδι απ'οτι βλεπω στα τεφτερια μου.
 #64183  από billios
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 7:32 pm
manos81 έγραψε:egw thelw agie mou vasili na erxese kathe psk na prosexeis to mikio mou na kanw kanena clubing san palia kiegw :banana-dreads: :banana-stoner:

Επιτελους και καποια που να μην ζητα ακριβα μπιχλιμπιδια.Το αλλο ΠΣΚ ειμαι ελευθερος ΧΟ ΧΟ ΧΟ :banana-dance:
 #64184  από billios
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 7:36 pm
manos81 έγραψε:aaaa agie vasili kai ena ypologisti mac san fto pou exei i tatiana stiskliroseisthelw!sefxaristw!

...Ειπα κι εγω...
Μην ασχολεισε παιδι μου με αυτην τη κυρια,δεν ειναι στον σωστο δρομο.Θα σου φερω ενα λουτρινο να ξεχασεις τις κληρωσεις..ΧΟ ΧΟ
 #64185  από billios
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 7:38 pm
kate2002 έγραψε:εγω, αν εισαι αληθινος που πολυ αμφιβαλω, δε θελω τιποτα για τον εαυτο μου. εχω πολλη ορεξη ομως για δουλεια... γιαυτο,

ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΜΠΕΡΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Παιδι μου..εσενα θα σε κανω δημοσιο υπαλληλο,θα κανεις μεγαλυτερη ζημια
 #64186  από billios
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 7:40 pm
Δημητρης24 έγραψε:Εγω Αγιε μου Βασιλη θελω μια κιθαρα, θελω εναν ενισχυτη, θελω μια κονσολα, θελω 4 ηχεια αλλα ολα αυτα τα θελω οταν γινουμε ολοι καλα!! Οποτε συνοψιζω... θελω να γινουμε ολοι καλα. Ειναι σιγουρο οτι θα γινουμε αλλα βαλε κ εσυ λιγο το χερακι σου μωρε...

ΥΓ 2 σετ χορδες και πενες!! :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:

Εσενα θα σε παρω μαζι με το Γιαννη στη συναυλια.
Σου κανει μια GIBSON!
 #64187  από Δημητρης24
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 7:45 pm
billios έγραψε:
Δημητρης24 έγραψε:Εγω Αγιε μου Βασιλη θελω μια κιθαρα, θελω εναν ενισχυτη, θελω μια κονσολα, θελω 4 ηχεια αλλα ολα αυτα τα θελω οταν γινουμε ολοι καλα!! Οποτε συνοψιζω... θελω να γινουμε ολοι καλα. Ειναι σιγουρο οτι θα γινουμε αλλα βαλε κ εσυ λιγο το χερακι σου μωρε...

Εσενα θα σε παρω μαζι με το Γιαννη στη συναυλια.
Σου κανει μια GIBSON!

:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: Ναι ναι μου κανει!! Μαυρη κατα προτιμηση! :bow-yellow: :greetings-clappingyellow: :bow-yellow:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8