Χρονια πολλα και καλα!!!!!!!!!!
Υ.Γ.Μιμικαμ αβαταρ δεν βλεπω ουτε εγω....
Υ.Γ.Μιμικαμ αβαταρ δεν βλεπω ουτε εγω....
Η ζωή... είναι ωραία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Μιμικαμ έγραψε:Σ' ευχαριστώ πολύ Βικούλι για τις ευχές σου, όμως κλάψ κλάψ, γιατί δεν το βλέπετε...Χρόνια Πολλά κι από εμένα, Μιμικαμ!
που έχει γίνει λάθος....τι πρέπει να κάνω....αχαχ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εύα έγραψε:Ευα μου, αν και πολύ καθυστερημένα, sorry, τώρα το διάβασα, δεν το είχα προσέξει, σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, εύχομαι τα καλύτερα για όλους μας.....Μιμικαμ έγραψε:Σ' ευχαριστώ πολύ Βικούλι για τις ευχές σου, όμως κλάψ κλάψ, γιατί δεν το βλέπετε...Χρόνια Πολλά κι από εμένα, Μιμικαμ!
που έχει γίνει λάθος....τι πρέπει να κάνω....αχαχ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ μια χαρά το βλέπω το άβαταρ και γλυκύτατο είναι.
Ερώτηση: Τί ακριβώς σού έκανε δώρο η φίλη σου: τη φωτογραφία ή το ίδιο το σκυλάκι; Υιοθέτησες το σκυλάκι της φωτογραφίας;
Μιμικαμ έγραψε:Το δωράκι μου, ήταν η φωτό απ'το σκυλάκι, αν και δηλώνω φιλόζωη, δυστυχώς στην πολυκατοικία που μένω, απαγορεύονται ρητώς να συγκατοικούν ζωάκια, οπότε αρκούμαι στο αβατάρ μου...
Για πληροφόρησή σου, ακόμη κι αν το απαγορεύει ο κανονισμός της πολυκατοικίας, υπάρχει νόμος που επιτρέπει να υπάρχουν μέχρι 2 κατοικίδια ανά διαμέρισμα: 2 σκύλοι ή 2 γάτες ή 1 σκύλος + 1 γάτα. Αν, τώρα, μένεις σε νοικιασμένο διαμέρισμα ή οι συνένοικοι είναι "κολλημένοι" και δεν θέλεις να έχεις προβλήματα, μην υιοθετήσεις ζωάκι. Αλλά το δικαίωμα το έχεις.
Μιμικαμ έγραψε:Το αβατάρ σου, είναι το πραγματικό σκυλάκι σου???? αν ναι να το χαίρεσαι, είναι πολύ γούτσου γούτσου.....Φιλάκια,
Το άβατάρ μου είναι πως θα έμοιαζα εγώ ως σκύλος, ως μητέρα του σκυλογιού μου.Το ζώο μου μοιάζει στο πρόσωπο/σώμα με τη φωτογραφία αλλά έχει τρίχωμά κατάμαυρο και σκούρα καστανά μάτια. Εγώ, πάλι, βάφω τα μαλλιά μου σκούρα καστανά (όπως το τρίχωμα του σκύλου της φωτογραφίας) και έχω μάτια σε φυσικό μελί ή ό,τι χρώμα προκύψει απ' τους διάφορους φακούς επαφής - καλύπτω τη μυωπία μου και αλλάζω και στυλ.
Όπως και να έχει, πάντως, ο σκύλος μου είναι γούτσου-γούτσου και στην πραγματικότητα, απίστευτα τρυφερός μαζί μου και μεγάλη βοήθεια στη ΣκΠ.
Εύα έγραψε:Καλημέρα, Μιμίκα!Ευα μου, το γνωρίζω αυτό, σ'ευχαριστώ πολύ...αλλά τώρα πλέον νομίζω οτι δεν είμαι σε θέση να φροντίσω οπως εγώ θα ήθελα ενα γουτσου γούτσου, μόνο για να παίζω μαζί του είμαι ικανή, αλλά επειδή κι αυτά έχουν δικαιώματα, οπως π.χ να τα βγάλεις την βολτούλα τους....αυτό δυστυχώς για μένα είναι αδύνατον...πολύ πολύ πιο παλιά...αχ τί μου θύμισες....είχα ενα κατάλευκο κανίς, πραγματικά ήταν για μένα, η τέλεια συντροφιά....αλλά δυστυχώς το αποχωρίστηκα βίαια....λόγω ανωτέρας βίας.....το όνομα αυτού....ΠΟΥΠΕ....γαλλιστί κουκλίτσα....να το χαίρεσαι το δικό σου και εύχομαι να μην χρειαστεί να το αποχωριστείς ποτέ....φιλάκια
Μιμικαμ έγραψε:Το δωράκι μου, ήταν η φωτό απ'το σκυλάκι, αν και δηλώνω φιλόζωη, δυστυχώς στην πολυκατοικία που μένω, απαγορεύονται ρητώς να συγκατοικούν ζωάκια, οπότε αρκούμαι στο αβατάρ μου...
Για πληροφόρησή σου, ακόμη κι αν το απαγορεύει ο κανονισμός της πολυκατοικίας, υπάρχει νόμος που επιτρέπει να υπάρχουν μέχρι 2 κατοικίδια ανά διαμέρισμα: 2 σκύλοι ή 2 γάτες ή 1 σκύλος + 1 γάτα. Αν, τώρα, μένεις σε νοικιασμένο διαμέρισμα ή οι συνένοικοι είναι "κολλημένοι" και δεν θέλεις να έχεις προβλήματα, μην υιοθετήσεις ζωάκι. Αλλά το δικαίωμα το έχεις.Μιμικαμ έγραψε:Το αβατάρ σου, είναι το πραγματικό σκυλάκι σου???? αν ναι να το χαίρεσαι, είναι πολύ γούτσου γούτσου.....Φιλάκια,
Το άβατάρ μου είναι πως θα έμοιαζα εγώ ως σκύλος, ως μητέρα του σκυλογιού μου.Το ζώο μου μοιάζει στο πρόσωπο/σώμα με τη φωτογραφία αλλά έχει τρίχωμά κατάμαυρο και σκούρα καστανά μάτια. Εγώ, πάλι, βάφω τα μαλλιά μου σκούρα καστανά (όπως το τρίχωμα του σκύλου της φωτογραφίας) και έχω μάτια σε φυσικό μελί ή ό,τι χρώμα προκύψει απ' τους διάφορους φακούς επαφής - καλύπτω τη μυωπία μου και αλλάζω και στυλ.
Όπως και να έχει, πάντως, ο σκύλος μου είναι γούτσου-γούτσου και στην πραγματικότητα, απίστευτα τρυφερός μαζί μου και μεγάλη βοήθεια στη ΣκΠ.
Εύα