Καλημερα σας με συγκινει το καλοσωρισμα σας, θα ηθελα να σας πω για τη πορεια της αδερφης μου και αν νομιζετε οτι μπορειτε να με συμβουλεψετε για το οτιδηποτε, δεκτο.Πριν 9 χρονια και ενω σπουδαζε ειχε το πρωτο κρουσμα. Μια ενοχληση στα ματια, επισκευτηκε οφθαλμιατρο την βρηκε ενταξει και εκει εμεινε, ηταν καλα και δεν ασχοληθηκε πλεον. Δεν ειχε ενοχλησεις απο κει και υστερα η ηταν "αορατες". Μεχρι φετος, λιγο πριν το Πασχα, και εχοντας περασει δυσκολη και πιεστικη χρονια,αρχισαν τα μουδιασματα και προβλημα στην οραση. Δουλευει πλεον σε νοσοκομειο της Αθηνας, νοσηλευτρια, μενει μονη της γιατι ειμαστε απο επαρχια. Την βοηθησαν αμεσως στη δουλεια, εισηχθηκε Μεγαλη Δευτερα, Μεγαλη Τριτη εκανε μαγνητικη. Τοτε αρχισε ο γολγοθας, μετα απο μερικες μερες εκανε παρακεντηση οποτε και ηταν σιγουρο. Ξεκινησε ιντερφερονη και βιταμινη D. Nα πω οτι εμεινε 1 εβδομαδα στο νοσοκομειο και με κορτιζονη επανηλθε πληρως. Τοτε θυμηθηκε οτι ο τοτε οφθαλμιατρος της ειχε προτινει να δει νευρολογο αλλα....."18 χρονων ειμαι τι να τον κανω τον νευρολογο"........Τωρα ειναι πολυ καλα ξεπερασε τα προβληματα των πρωτων ημερων με την ιντερφερονη, κανεις δε καταλαβαινει οτι εχει κατι. Εχει αλλαξει διατροφη, τροπο ζωης, δεν αγχωνεται λεει, ενω πρωτα ειχε αγχος για τα παντα. Εχει παει σε 3 γιατρους που της εχουν επιβεβαιωσει την ασθενεια και το μονο που της εχουν πει ειναι να μη κουραζεται και να τρωει σωστα. Απο παροχες το μονο που εχει ειναι 6μερες επιπλεον αδεια απο το νοσοκομειο που δουλευει. Στην επιτροπη της ειπαν οτι εχει ποσοστο 50% και δε δικαιουτε τιποτα και αυτο το αποφασισαν μονο με τη γνωματευση του γιατρου αφου δεν πηραν καθολου τις εξετασεις. Οπως λεει και η ιδια... δε με νοιαζει αρκει που ειμαι καλα.
Δε ξερω τι ακριβως θελω να μου πειτε αυτο που ξερω ειναι οτι θελω να την βοηθησω και δε ξερω τι να κανω ειναι προβλημα και το οτι μενουμε μακρια. Η ιδια δε θελει να ασχοληθει πολυ με το ζορι την επεισα να παει στην επιτροπη η να παρει δευτερη γνωμη, μου εχει υποσχεθει θα παει στο συλλογο και ακομα τιποτα. Οτιδηποτε μου πειτε θα το ακουσω.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΠΟΥ ΣΑς ΑΓΑΠΟΥΝ ΝΑ ΣΑς ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ
Δε ξερω τι ακριβως θελω να μου πειτε αυτο που ξερω ειναι οτι θελω να την βοηθησω και δε ξερω τι να κανω ειναι προβλημα και το οτι μενουμε μακρια. Η ιδια δε θελει να ασχοληθει πολυ με το ζορι την επεισα να παει στην επιτροπη η να παρει δευτερη γνωμη, μου εχει υποσχεθει θα παει στο συλλογο και ακομα τιποτα. Οτιδηποτε μου πειτε θα το ακουσω.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΠΟΥ ΣΑς ΑΓΑΠΟΥΝ ΝΑ ΣΑς ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ