• ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #61640  από ΡΙΤΣΑ
 Τρί Οκτ 11, 2011 11:00 pm
Κι εσύ να 'σαι καλά Γιάννη! Τελικά δεν είναι πάντα και τόσο κακό κουσούρι η αφηρημάδα μου , χεχε! :-D
 #61645  από Genovefa®
 Τετ Οκτ 12, 2011 9:03 am
εμενα ειναι του 81...του 1981 βεβαιως βεβαιως...1,73 συμφωνα με την ταυτοτητα.Να στειλω και φωτο με μαγιο;;;;;;;;;;;

"Αυτοματη" κι εγω απο ιδεολογια,πριν ερθει η Σουλα στη ζωη μου...Γιατι να παιδευομαστε;;;;Φρενο γκαζι μια χαρα...Και στις ανηφορες τελειο κοριτσια!!!
Τα Λευκα Ορη με αυτο τα ανεβηκα.
Και θελουν ολοιιιιιιιιιιιι να την οδηγησουν την πασχαλιτσα μου!

Το αριστερο ποδαρακι βεβαια ψαχνει το συμπλεκτη και βρισκει φρενο αλλα ολα μια συνηθεια ειναι!
 #61647  από Γιάννης
 Τετ Οκτ 12, 2011 10:24 am
Genovefa® έγραψε:εμενα ειναι του 81...του 1981 βεβαιως βεβαιως...1,73 συμφωνα με την ταυτοτητα.Να στειλω και φωτο με μαγιο;;;;;;;;;;;
Ο ανδρικός πληθυσμός του φόρουμ θα σου είναι υπόχρεος. Ευχαριστούμε προκαταβολικά. :happy-wavemulticolor:
 #61648  από Νικος
 Τετ Οκτ 12, 2011 10:26 am
:lol: :lol: :lol:
Good post's παιδιά
Ρίτσα έχεις κάνει test-drive στα περισσότερα αυτοκίνητα της αγοράς.
Πάνε τα τελευταία αντρικά οχυρά κατέρρευσαν....
 #61649  από Genovefa®
 Τετ Οκτ 12, 2011 10:43 am
Εσενα φιλαρακι δεν ΣΕ φτανει η Σουλα θελεις και απανωτα εγκεφαλικα ετσι;;;;

Προστατευω την ανθρωποτητα απο τις ανεκδοτες φωτο με μαγιο.
Δεν θα θελες,πιστεψε με!

Καλημερα σε ολους τους Αυτοματους Αλονσο του site...
 #61653  από ΡΙΤΣΑ
 Τετ Οκτ 12, 2011 11:30 am
Genovefa επειδή κι εγώ μπερδευόμουν με το αριστερο, μην το χρησιμοποιείς καθόλου, εξάλλου και στα μη αυτόματα αυτοκίνητα το δεξί χρησιμοποιούμε σε φρένο και γκάζι! Οπότε και σε μη αυτόματο όποτε έχει τύχει να ξαναμπώ δεν είχα πρόβλημα να το οδηγήσω, απλά μου φαινόταν λίγο πιο..πρωτόγονο :-)
Α,Νίκο, ξέχασα να αναφέρω, έχω οδηγήσει και άλλα δύο μη αυτόματα για ένα διάστημα: fiat tempra και peugeot 206 :-)
Πραγματικά έτυχε και μαζεύτηκαν πολλά :-) Αλλά εννοείται τις περισσότερες διαδρομές με το δικό μου yaris τις έκανα..και δεν το αλλάζω. Αλλά μια άποψη και γι άλλα όσο να ΄ναι την έχω! ( λες να είναι πολλά για νέα γυναίκα;;!! :)
 #61654  από Νικος
 Τετ Οκτ 12, 2011 11:56 am
Πολλά...... πολλά δεν το λες.....
Καταστραφήκαμε λέω και δεν με πιστεύει κάνεις.
Έχεις χάσει όμως μια κορυφαία εμπειρία Seicento "Ο τρόμος στην εθνική" ενοικιαζόμενο κιόλας,
πρέπει να οδηγήσεις ένα μετά το Yaris που έχεις συνηθίσει , το αμάξι έχει δική του άποψη για το πότε θα αλλάξει λωρίδα δεν περιμένει εσένα να γυρίσεις το τιμόνι και να μην ξεχάσω όλα τα Seicento που πάνε με 80 στον εθνικό? ναι απλός είναι η τελική τους ταχύτητα.
Το καταέθαψα το αυτοκινητάκι αλλά μου έκοψε την χολή
 #61655  από ΡΙΤΣΑ
 Τετ Οκτ 12, 2011 12:26 pm
:greetings-clappingyellow: Πού ξέρεις ..ίσως τύχει να το δοκιμάσω κι αυτό, ένας τρόμος αυτό και ένας εγώ..Θα σας ειδοποιήσω να μην κυκλοφορήσετε εκείνη την ημέρα :-D
 #61657  από Γιάννης
 Τετ Οκτ 12, 2011 2:09 pm
ΡΙΤΣΑ έγραψε:Πού ξέρεις ..ίσως τύχει να το δοκιμάσω κι αυτό
Το yaris σου πως θα γίνει να το κάνω ένα test drive;
Είμαι ψηλός, ξανθός, με γκριζογαλαζοπράσινα μάτια και πολύυυυυυ γυμνασμένο σώμα. Έχω έναν κοιλιακό, αλλά τι κοιλιακό!!! Είμαι παντρεμένος αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.
Σ' έψησα;