• ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ - ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #59999  από billios
 Παρ Σεπ 16, 2011 11:03 pm
@ arigo,αφου οι ριμαδες οι εστιες κατα βαση δεν εχουν σχεση με την κλινικη εικονα τι να το κανεις εαν δεις 2 ασπριλες παραπανω! ετσι θα μπεις στη σειρα για το χαπι! Μιλαω εκ του ασφαλους και περνω το θαρρος να ρωτησω εαν εχεις την δυνατοτητα να μπεις δοκιμαστηκα σε φυσικη αγωγη για καποιο καιρο,ετσι για να εχεις και ενα μετρο συγκρισης βρε αδερφε πριν κανεις το βημα για το χαπι.Σηκωνει πολλυ κουβεντα το ξερω γιαυτο και ρωταω τα κουραγια σου..
 #60106  από passenger
 Σάβ Σεπ 17, 2011 10:03 pm
Εμένα το μονό που με προβληματίζει όταν πάω για μαγνητική , είναι όταν φτάνει η ώρα για το σκιαγραφικό .
Με πόνεσε μια δυο φορές και δεν το έχω από καλό μάτι. Η αλήθεια είναι ότι ενώ έκανα μόνος μου το Avonex για 6-7 χρόνια , και τώρα το copaxon που εντάξει δεν είναι τίποτα , με τις ενέσεις δεν τα πάω καλά , είμαι λίγο χεστης !!!
Κατά τα αλλά και εγώ έχω κοιμηθεί 1-2 φόρες στο τομογράφο μέσα .
 #60111  από ahilleas
 Σάβ Σεπ 17, 2011 10:29 pm
Γιάννης έγραψε:
Νικος έγραψε:Ωτοασπίδες λοιπόν και καλά αποτελέσματα
Εγώ στον θόρυβο του τομογράφου, βρίσκω έναν ενδιαφέροντα ροκ ρυθμό
Κι εγω πολύ ροκ το βρίσκω το ρυθμό και σχεδόν καλοπερνάω εκει μεσα !
 #60114  από Μιμικαμ
 Σάβ Σεπ 17, 2011 11:23 pm
Μετά από τόσες πολλές φορές που εχω επαναλάβει το αθλημα, μου εχει γίνει πια
ρουτίνα....η τελευταία φορά που έκανα....ηταν τρεις μαζί....επιλογή μου για να τελειώνω....
κράτησε κοντα τρεις ωρες.....χαλάρωσα και αφου προσπάθησα να προγραμματίσω ολες
τις υποχρεώσεις μου,της εβδομάδος....πηρα και εναν υπνάκο....φροντίζω να κλείνω τα ραντεβού
μου πάντα μεσημέρι, ολα καλά.....α ξέχασα παίρνω μαζί μου και εναν φραπέ....οπότε μόλις με
βγάλουν εξω, ζαλισμένη.....πίνω το καφεδάκι μου και ολα ok. :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:
 #60199  από arigo
 Δευ Σεπ 19, 2011 10:33 am
Καλημέρα παιδιά.
Την έκανα τη μαγνητική.
Ρε σεις, μου βάλανε ακουστικά με ραδιοφωνάκι και η ώρα πέρασε αέρα! Και ευχάριστα!
Λοιπόν, πλέον μπορώ κι εγώ να συμβουλέυσω:
1)Ραδιοφωνάκι! Διάλεξε και το σταθμό. Σε μένα βάλανε Kiss, οπότε για χαζολόγημα ό,τι πρέπει.
2)Βολέψου! Φάε 1 λεπτό βολέυοντας πόδια-χέρια-κεφάλι. Κουνήσου όσο θε στην αρχή, πριν μπεις, για να βρεις βολική θέση. Μαξιλαράκι κάτω από τα γόντα επίσης βοηθάει.
3)Ρώτα! Μου είπε "θα σε βάλω για 20', θα σε βγάλω, ξεμουδιάζεις, θα ξαναμπείς για άλλα 20' κλπ". Ήξερα τι έρχεται και ήμουν χαλαρός.
Βέβαια, ο ύπνος υποθέτω είναι το καλύτερο.....
Σας ευχαριστώ πολύ! Και εις άλλα με υγεία!
 #60206  από Μιμικαμ
 Δευ Σεπ 19, 2011 11:57 am
Απ' οσο γνωρίζω, απαγορεύονται μεταλλικά αντικείμενα και ολα τα συναφή....
που σου έβαλαν το ραδιοφωνάκι και τ'ακουστικά?????

Καλά αποτελέσματα.... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #60215  από billios
 Δευ Σεπ 19, 2011 2:38 pm
Ειναι πακετο με τον τομογραφο τα ακουστικα και το μαξιλαρι,μαλιστα τα ακουστικα εχουν και προστατευτικα για τα αυτια
 #60438  από arianne
 Τετ Σεπ 21, 2011 11:13 pm
ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΟΤΙ Κ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ..ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ,ΝΑ ΞΕΔΩΣΩ ΛΙΓΟ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΠΑΩ Κ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΙΑ ΛΙΣΤ ΑΠΟ ΟΣΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ..ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Κ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΠΑΤΑΕΙ Κ ΤΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΒΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ(ΕΧΩ ΠΑΡΕ ΗΔΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟΣ Κ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ)..ΑΝΟΙΓΩ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΩΡΑ Κ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ..
ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ,ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΡΩΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΥΧΕΝΑ Κ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ..
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κ ΘΑ ΥΠΟΣΤΩ ΤΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ..
 #60441  από Κώστας
 Πέμ Σεπ 22, 2011 12:11 am
Βρε παιδιά, μπορεί ν΄ ακούγετε λίγο αφελής σαν απορία, αλλά γιατί πρέπει κάθε λίγο και λιγάκι να κάνουμε μαγνητική; Για να δούμε αν θα μετρήσουμε κανένα άσπρο σημαδάκι παραπάνω ή αν έχουμε κάποια ενεργή εστία για να μας ταράξουν στην κορτιζόνη;
Αφού αν έχουμε ώση θα την καταλάβουμε και ούτως ή άλλως θα κάνουμε την κορτιζόνη μας.
Η μαγνητική τι παραπάνω προσφέρει;
Θα μου πείτε, στενή και επιμελή παρακολούθηση!
Ε και τι έγινε;!
Μπορεί εξ΄ αιτίας της να αποτραπεί και να προληφθεί κάποια μελλοντική επιδείνωση;
Κι΄ αν η επιδείνωση αυτή, έρθει στο διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στις μαγνητικές;!
Φυσικά δεν ξέρω, αν θα είναι απαιτούμενο προσκομιζόμενο στοιχείο στις επιτροπές που θα μας κρίνουν από δω και μπρος.
Κατά τ΄ άλλα όταν έκανα για τελευταία φορά (πριν δυο χρόνια), κοιμήθηκα και ξύπνησα όταν ήρθε η ώρα του σκιαγραφικού (με ξυπνήσανε δηλαδή).
Ο ήχος της πάντως θυμίζει περισσότερο heavy metal!