ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:kate2002 έγραψε:αννα, που φαινεσαι πιο..."γνώστης", τα πραματα τωρα ειναι πιο αυστηρα; πηρε τιποτα το αυτι σου;;; λες την επομενη φορα που θα παρουσιαστω να βρουν οτι "έγειανα";

Φιλεναδα....για σκεψου λιγο.....ΟΛΟΙ σχεδον οι αναπηροι ΟΛΩΝ σχεδον των ταμειων....να στριμωχνονται στο ΙΚΑ....Μεχρι τωρα,περνουσαν 3+ μηνες απο την αιτηση,για να σε εξετασει ΥΕ....Τωρα...??? Ακομα,δεν πιστευω, να γιατρευτουν απο την αναισθησια τους.....γιατροι επιτροπων και διοικητικοι αρμοδιοι....ολοι αυτοι που εχουν την ταση να βλεπουν τους αναπηρους σαν ''αυτοματως θεραπευμενους''.....Παρε υπ'οψη σου και την σκ-τ-καραμελα που πιπιλανε...περι ''αναπηρων μαϊμουδων''......και θα καταλαβεις τι μας περιμενει....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΡΑ.....ΜΑΚΑΡΙ......
Και ξαναφωναζω....ΣΥΛΛΟΓΕ...ΕΤΑΙΡΕΙΑ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ...ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΣΚΠ....!!!!!! Τι λετε για ολα αυτα ????Θα παρετε θεση????
Το επίδομα μου έληγε τον Μάρτιο του 2011. Έκανα αίτηση για επανεξέταση τρεις μήνες πριν λήξει. Με κάλεσαν για επιτροπή στις 10 Ιουνίου δηλαδή
έξι μήνες μετά την αίτησή μου! Το επίδομα τελικά μου το έδωσαν πριν από δύο ημέρες
δηλαδή 6 μήνες μετά την λήξη του επιδόματος που ήδη έπαιρνα και 3 μετά την εξέταση της επιτροπής. Φυσικά μου έδωσαν τα χρήματα αναδρομικά αλλά με ρώτησε κανείς πως πέρασα αυτούς τους 6 μήνες, από τη στιγμή που το επίδομα διεκόπει. Στ΄....δια τους! Ας πρόσεχα να μην αρρωστήσω.
Θέλετε να σας πω κι΄ άλλα;!!!
Υγ1. Τα αναδρομικά χρήματα, ίσα που έφτασαν να επιστρέψω τα χρέη που δημιούργησα αυτούς τους 6 μήνες. Σκεφτείτε τώρα που άλλαξε ο νόμος και όλοι θα κρινόμαστε από την ίδια επιτροπή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ!!!!!!!........
Υγ2 Kate, όσο κι αν δεν το πιστεύεις την επόμενη φορά που θα περάσεις επιτροπή θα έχεις γιάνει!!
Δυστυχώς όμως μόνο στα χαρτιά της επιτροπής και όχι στην πραγματικότητα αν και στο εύχομαι ολόψυχα, όπως το ίδιο εύχομαι και για τον καθένα μας.
Υγ. Ειδικά σε σένα Άννα, σου εύχομαι σύντομα να χτυπήσεις δυνατά το πόδι σου στο πάτωμα επιβάλοντας την τάξη, στα αγρίμια που θα δασκαλεύεις.