• BETAFERON ΤΕΛΟΣ

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #55385  από Γιάννης
 Κυρ Ιουν 26, 2011 10:30 am
Χειμώνας σήμερα, το δαγκώσαμε στη βεράντα, much better
 #55389  από κωστας
 Κυρ Ιουν 26, 2011 11:38 am
Χιλιες φορες καλυτερα ετσι φιλε Γιαννη καλυτερα δλδ να τον δαγκωσουμε παρα να μας δαγκωνει με την κωλοζεστη...
 #55391  από Γιάννης
 Κυρ Ιουν 26, 2011 11:50 am
Κι εσύ "πετάς" Κώστα; :-D
 #55393  από κωστας
 Κυρ Ιουν 26, 2011 12:15 pm
Οπως το πες "πεταω"...ειμαι πολυ γαματος οταν εχει ζεστη!!!
 #55424  από Γιάννης
 Κυρ Ιουν 26, 2011 6:25 pm
Ερώτηση
Τον τελευταίο καιρό και ανά διαστήματα νοιώθω μούδιασμα στο λαιμό
Έχω διαβάσει οτι εμφανίζονται προβλήματα στο θυροειδή
Αυτό είναι απόρροια της σκλήρυνσης ή των φαρμάκων;
 #55437  από Γιάννης
 Κυρ Ιουν 26, 2011 7:58 pm
Καμμία απάντηση
Μήπως πάω για ψόφο και δεν μου το λέτε;
 #55449  από kate2002
 Κυρ Ιουν 26, 2011 9:52 pm
οχι γιαννη, γιατι το λες αυτο;;;...Εικόνα
 #55451  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιουν 26, 2011 10:11 pm
Γιαννη!!! Τι λες ρεεεεε??? Ε!!! ρεεεεεε? Σε πειραξε το γιλεκο ??? Δεν εισαι ευτυχης,που εκοψες το betaferon και μαλιστα ''νομιμα'' ??? Απο οσα ξερω,η ιντερφερονη μπορει να επιρρεασει το θυρεοειδη!!! Ρωτα το γιατρο σου !!!Σκοτισε τον,λιγο!!! Πες του και για τα αλλα που αισθανεσαι !!! Αντε !!! ΚΑΙ ΜΗ ''ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ'' ΘΑΝΑΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!! Τωρα που σε εκραξα,ησυχασα!!! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-heartsthree:
 #55452  από kate2002
 Κυρ Ιουν 26, 2011 10:24 pm
για να μην κανω αλλο μπλακ χιουμορ και με κραξουν και οι υπολοιποι και θαχουν και -λιγο- δικιο, ψαξε και τον αυχενα σου.
πχ εγω. εδω και μια εβδομαδα, με πονουσε ο λαιμος μου, και ξεκινουσε απο πισω ξεξια στο κρανιο βαση, πηγαινοντας μπροστα ως το οριζοντιο κοκκαλο στο λαιμο -πως το λενε. περιπου το δρομο που ακολουθει η σφαγιτιδα... επαναστενωση-σκεφτομαι- μουρθε...τωρα;δεν τη γλιτωσα τελικα... και τυχαια, κοιμηθηκα χτες με το μαξιλαρι του αντρα μου, γιατι το δικο μου-ειδικο για τον αυχενα και ακριβο!!- το πηρε η κορη μου. σημερα ξυπνησα χωρις καθολου πονο, ισως σε καποιες κινησεις του λαιμου ανεπαισθητη ενοχληση. μουρχεται να το πεταξω απο το μπαλκονι!

ισως η απαντηση ειναι πιο απλη απο οτι αρχικα σκεφτομαστε.

θα ζησεις!!! :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: (δεν κρατηθηκα τελικα...)

α, και κατι αλλο. απο τη χρηση ιντερφερονης παρενεργειες σε σχεση με το θυρεοειδη ακουσα κι εγω. απο τη διακοπη της ομως οχι...
 #55456  από Μιμικαμ
 Κυρ Ιουν 26, 2011 10:58 pm
Γιάννη,

Αν θέλεις να ζήσεις, πρέπει επειγόντως να πετάξεις το γιλέκο....σου δημιουργεί πολλές
παρενέργειες, μέχρι και να σου διαταράξει το μυαλό σου..... :teasing-neener:

Πρέπει να ακολουθήσεις την πεπατημένη και σίγουρη οδο....τις ιντερφερόνες....και
να είσαι σίγουρος οτι θα ξαναβρείς τυν υγεία σου :teasing-neener: :teasing-neener:
διαφορετικά πρέπει να μας αποχαιρετάς σιγά σιγά :teasing-neener: :teasing-neener: