• ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #55369  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιουν 26, 2011 1:12 am
ΚΑΛΑ...βρε Κωστα μες το μυαλο μου εισαι ???Καιρο τωρα σκεφτομαι κατι τετοιο !!! Ειδικα σημερα,που διαβασα την περιπτωση του Κωστακη.... :angry-cussingblack: το σκεφτομαι συνεχως......Θα επανελθω αυριο !!! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ :romance-heartsthree: :greetings-waveyellow: :romance-heartsthree: υγ.σκεφτομαι,μια επιστολη,προς ολους τους νευρολογους ,για να παρουν θεση γι'αυτον τον εξευτελισμο ! Προς τους νευρολογους των ταμειων και προς εκεινους που συμμετεχουν στις επιτροπες ( πως δεχονται να αναιρουνται οι γνωματευσεις τους απο τον καθε διευθυντη μη γιατρο?)! Αλλα και προς τους γιατρους αλλων ειδικοτητων ,που,ελαφρα τη καρδια,προσυπογραφουν και νομιμοποιουν απαραδεκτες γνωματευσεις......
 #55380  από Μιμικαμ
 Κυρ Ιουν 26, 2011 9:54 am
Αχ βρε Κώστα μου, πόσο δίκιο εχεις σε ολα......

Μακάρι να μπορούσαν να υλοποιηθούν και να φτάσει επιτέλους η ωρα που θα πάψουμε
να διεκδηκούμε τ'αυτονότητα, αυτά που ο νόμος μας έχει παραχωρήσει βάσει συντάγματος,
αλλά πολύ φοβάμαι, οτι θα είναι μια επιπλέον άκαρπη προσπάθεια, όπως και τόσες άλλες..

Μ'ολα αυτά, θα επικαλεστώ ενα απόσπασμα του λατρεμένου μου Νίτσε, που για ολα τα
θέματα έχει προφητέψει και κάτι....

Κράτος λέγεται το πιο παγερό απ'ολα τα παγερά τέρατα, οπου ολοι πίνουμε δηλητήριο,οπου
ολοι χάνουν τον εαυτό τους, οπου Η ΑΡΓΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ, ΖΩΗ.....
 #55400  από billios
 Κυρ Ιουν 26, 2011 1:20 pm
Φιλε ΚΩΣΤΑΣ,για τους λογους αυτους σε προηγουμενο ποστ εκανα μια προσπαθεια για να μαζευτουν ολα τα προς το παρων εγκυρα ''χαρτια'' οτι εχει ο καθενας και να εμπλουτιζεται οσο το δυνατον ετσι ωστε να δημιουργηθει ενα αρχειο προς χρηση οποιου το χρειαστει,ειχα σκεφτει πως ειναι καλλιτερο να πας μπροστα στην εκαστοτε επιτροπη με οσα παρισσοτερα εφοδια μπορεις εκτος των γνωματευσεων στοχευοντας την επιτυχια με την πρωτη χωρις ενσταση.Φαντασου να εμφανισης αρθρα-νομους και τις γνωματευσεις μπροστα τους,εχω την εντυπωση πως δεν θα τους αφησεις περιθωρια [οχι πολλα τουλαχιστον] για να σε κοψουν,ακομα και αν δεν ασχοληθουν να τα διαβασουν θα καταλαβουν πως εχουν να κανουν με καποιον ψαγμενο με τα δικαιωματα του στο θεμα και ετσι ισως γλιτωσουμε την ταλαιπωρια,εξακολουθω να πιστευω πως ειναι κατι πραγματοποισημο και χρησιμο για εμας και για να κανω την αρχη οποιος εχει καποιο χαρτι η' μπορει να μου πει ακριβως πληροφοριες για να τα ζητησω απο καποιο Κ.Ε.Π. που να βοηθα περι συνταξης-επιδομα και οτι αλλο δικαιωμα εχουμε τον παρακαλω να μου στηλει π.μ για να κανονισουμε πως θα το παρω [φαξ-ταχυδρομειο-χερι με χερι-με'ι'λ] και με τη σειρα μου θα τα στειλω σε οποιον τα ζητησει
 #55417  από Κώστας
 Κυρ Ιουν 26, 2011 4:29 pm
Το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί με την αυτοάμυνα. Δεν είναι δυνατόν ο καθένας μας να πρέπει να προετοιμάζεται μήνες πριν την κρίση του από την επιτροπή, διαβάζοντας και συλλέγοντας πληροφορίες προκειμένου να την "ψαρώσει".
Ακόμη όμως κι΄ αυτό να γίνει και όντως να επιφέρει αποτέλεσμα, κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι θα "πιάσει" και την επόμενη φορά.
Άλλωστε το πρόβλημα δεν είναι υπαρκτό μόνο για τα μέλη αυτού του forum τα οποία ίσως μπορέσουν να ενημερωθούν και να προετοιμαστούν. Το πρόβλημα ισχύει και για χιλιάδες άλλους συμπάσχοντες οι οποίοι δεν είχαν την τύχη ή δεν έχουν αντιληφθεί την υπέροχη παρέα μας!!!!
Και για όλους αυτούς λοιπόν θα πρέπει -αν το θέλετε - να πρωτοστατήσουμε και να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα από τη ρίζα του.
Όταν ένα χωράφι γεμίσει αγριόχορτα, μπαίνει το τρακτέρ και τα ξεριζώνει από τη ρίζα τους. Δεν πηγαίνει ο γεωργός να τα κλαδέψει, γιατί ξέρει πως η ρίζα που θα μείνει μέσα στο χώμα θα ξαναβλαστήσει.
Έτσι λοιπόν κι΄ εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ξεριζώσουμε το πρόβλημα από τη ρίζα του και όχι να το αντιμετωπίζουμε μεμονωμένα κατά περίπτωση, ουσιαστικά συντηρώντας το!
Το θάρρος η θέληση και το θράσος όταν έχει βάση είναι πανίσχυρα όπλα. Ας τα εκμεταλλευτούμε. Το δίκιο είναι σίγουρα με το μέρος μας!!!
Κι΄ άλλωστε ζούμε στο σήμερα, και θέλουμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τα δικαιώματά μας. Αύριο ίσως νάναι αργά...

Υγ1. Ελπίζω να μη γίνομαι γραφικός ως έτερος "επαναστάτης Ποπολάρος"...
Υγ2. "ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΜΕΝΟΝ ΑΣΑΦΕΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ"
(Βέβαιο είναι αυτό που έγινε, αυτό που θα γίνει δεν το γνωρίζει κανείς)
ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ, τουλάχιστον 2400 χρόνια πριν από τον Φρειδερίκο.
 #55418  από kate2002
 Κυρ Ιουν 26, 2011 4:49 pm
..."κρατος"..."αυτονοητα"...."διεκδικησεις"... "κατακτησεις"..."δικαιωματα"..."συνταγμα"... "επιτροπη" ..."επιδομα"... "αμεα";;;;;

ρε παιδια, ειμαστε στην ελλαδα, τελη ιουνη 2011, εν καιρο μνημονιου, παραμονες εφαρμοστικου! οι παραπανω λεξεις εχουν διαγραφει, ακομη και απο το μπαμπινιωτη (όρος 3.897.753.890.045.239 σελ. 109.653.905.789.234 μνημονιου)....
 #55445  από billios
 Κυρ Ιουν 26, 2011 9:33 pm
οκ,ας σταυρωσουμε τοτε τα χερια και ας ελπισουμε να πεσουμε σε καναν ανθρωπο η' ακομα καλλιτερα να μην πηγαινουμε να διεκδικησουμε το επιδομα και την συνταξη
 #55446  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιουν 26, 2011 9:35 pm
kate2002 έγραψε:..."κρατος"..."αυτονοητα"...."διεκδικησεις"... "κατακτησεις"..."δικαιωματα"..."συνταγμα"... "επιτροπη" ..."επιδομα"... "αμεα";;;;;

ρε παιδια, ειμαστε στην ελλαδα, τελη ιουνη 2011, εν καιρο μνημονιου, παραμονες εφαρμοστικου! οι παραπανω λεξεις εχουν διαγραφει, ακομη και απο το μπαμπινιωτη (όρος 3.897.753.890.045.239 σελ. 109.653.905.789.234 μνημονιου)....
Kate !!!!!!! Δεν μπορουμε να μεινουμε με σταυρωμενα τα χερια τα χερια :think: Αν δεν αντιδρασουμε,θα μας το εφαρμοσουν το εφαρμοστικο.....Ο κοσμος διαμαρτυρεται....δεν παει αλλο... :think: Ολα τα σκληρα μετρα,εχουν επιπτωσεις ΚΑΙ στην ''κοινωνικη'' προνοια !!! Δεν ειναι αδικο??? Πιστευω οτι πρεπει να απαιτησουμε,να τηρουνται(τουλαχιστον) οι υπαρχοντες νομοι :think: Η παθηση μας,σε αλλον λιγοτερο σε αλλον περισσοτερο,ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΖΩΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΚΕΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ,ΚΥΡΙΩΣ...Τι θα κανουμε,λοιπον :?: Θα ''αργοπεθαινουμε'' ,υποταγμενοι στην ''κακια μοιρα μας'' :?: Θα αφησουμε να μας τιμωρουν,επειδη ''τολμησαμε'' να αρρωστησουμε :?: ΑΥΤΑ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...θα επανελθω...Κατα τα αλλα,ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ :greetings-waveyellow:
 #55450  από kate2002
 Κυρ Ιουν 26, 2011 10:02 pm
δε νομιζω(γνωμη μου) να υπαρχει ατομο πιο αντιθετο σε οτι συμβαινει και οτι παει να γινει.
απλα αρχιζω να αντιλαμβανομαι πως οοοοτι και να κανουμε, αλλοι-εξωαποδω- εχουν ηδη προδιαγραψει το μελλον ακομη και 3 γεννεων μετα τη δικη μας. ειναι αδικο. αλλα χεστ#κανε κιολας αν δε μας αρεσει. φωνη εν τη ερημω. οπως με την επιστολη για τη χενφα, το μεσοπροθεσμο, τον εφαρμοστικο νομο, οπως χιλια δυο αλλα. ας κανουμε την κινηση, ναι. ας μην τρεφουμε και πολλες ελπιδες. θα μου πειτε, αν δεν πιστευεις κατι, πως θα παλεψεις να γινει; σωστο. αλλα δε βλεπω να γινεται πια και τιποτα καλο. ειναι οπως στο παιχνιδι με τα τουβλακια-πως το λενε δε θυμαμαι- που καταλαθος πεφτουν πριν ολοκληρωθει το εργο.
ισως σημερα απλα να ειμαι εγω απαιδιοδοξη.

α, και κατι αλλο. ναι, τολμησαμε να αρρωστησουμε. η γραμμη ειναι οσο παμε μοναχοι μας. αν δεις τι δεν χορηγουν πια τα διαφορα ασφαλιστικα ταμεια, οχι πλην αλλα σαφως αυτο λενε. κι ετσι κι αλλιως, ειναι πια ευρεως γνωστο πως δε συμφερει να γιανουμε. βλεπετε το βελος στην πινακιδα μας να δειχνει προς καπου αλλου;

και ποιοι υπαρχοντες νομοι; αυτα που ηταν, πεταξαν... τι νομοι και...δικαιο... ολα καταργηθηκαν απο τον "σοσιαλισμο" των ημερων μας... οχι οτι οι αλλοι θαταν καλυτεροι...
 #55454  από billios
 Κυρ Ιουν 26, 2011 10:41 pm
ποσες φορες στειλατε την επιστολη?? την ελαβαν οοοολοι?? ακομα και αυτοι που δεν ηταν αρμοδιοι?? πρεπει να κανουμε κατι,κατι ρε παιδι μου,ξαναστειλτε την επιστολη,παντου,καθε μηνα,κατι να κανουμε,οκ η ελλαδα γκρεμιζεται μεχρι να πεσει το τελευταιο λιθαρι εμεις πρεπει να παλεψουμε δεν γινεται να κλαιμε σιωπηλα τη μοιρα μας,οχι δεν ειμαι ο τσε γκεβαρα ειμαι αυτος που ειμαι και φοβαμαι για το αυριο πιο πολλυ απ τον καθενα γιατι δυστηχως οι πιθανοτητες που εχω μου κανουν το αυριο πιο δυσκολο πιο αβεβαιο
 #55460  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 27, 2011 12:04 am
billios έγραψε:ποσες φορες στειλατε την επιστολη?? την ελαβαν οοοολοι?? ακομα και αυτοι που δεν ηταν αρμοδιοι?? πρεπει να κανουμε κατι,κατι ρε παιδι μου,ξαναστειλτε την επιστολη,παντου,καθε μηνα,κατι να κανουμε,οκ η ελλαδα γκρεμιζεται μεχρι να πεσει το τελευταιο λιθαρι εμεις πρεπει να παλεψουμε δεν γινεται να κλαιμε σιωπηλα τη μοιρα μας,οχι δεν ειμαι ο τσε γκεβαρα ειμαι αυτος που ειμαι και φοβαμαι για το αυριο πιο πολλυ απ τον καθενα γιατι δυστηχως οι πιθανοτητες που εχω μου κανουν το αυριο πιο δυσκολο πιο αβεβαιο
:bow-yellow: σωωωστοοςςς :clap: ...και ο ΤΣΕ...φοβοταν,ολοι οσοι παλευουν συνειδητα για κατι καλο,φοβουνται !!!...και παρα το φοβο τους..παλευουν...γιατι ειναι για καλο...γι'αυτο τους λεμε ηρωες .... Εμεις ας :text-protest: :text-protest: :text-protest: :text-protest: :text-protest: :text-protest: :text-protest: τουλαχιστον