• Καφεδάκι (και ότι προκύψει) στο Mall;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #54422  από elenipir
 Κυρ Ιουν 12, 2011 1:29 pm
tzitzifia έγραψε:Εμένα που είμαι καινούργια στην παρέα......με θέλετε??????????? :cry: :cry: :cry: :angelic-flying: :angelic-flying: :angelic-flying: :happy-smileyinthebox:
Tzitzifia θα σου πω ενα μυστικο αλλα δεν θελω να το πεις πουθενα .....!!!! :scared-eek:
Σε αυτην εδω την παρεα οι καινουργιου δεν περνανε καθολου καλα στην αρχη ... :teasing-tease:
ο λογος ειναι οτι περναμε ολοι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!! :teasing-neener:
 #54423  από chryssa
 Κυρ Ιουν 12, 2011 2:20 pm
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
εγω που ειμαι :character-oldtimer: παλια .... ... θα ερθω οπου ναναι κι ας μη με θελετε !! :banana-linedance:

συμφωνω με την προταση της elenipir ................. :greetings-waveyellow:
 #54427  από ioanna_melina
 Κυρ Ιουν 12, 2011 5:39 pm
Δεν υπάρχει το ''τυχαίο'' στη ζωή ,το πιστεύω! αφού όποτε πρόκειται για καφεδάκι, εγώ όλο με ώση βρίσκομαι! :evil: :lol: :lol:
19 ε???... :think: Θα προσπαθήσω να έρθω!!!!! δεν μπορεί, τόσο άτυχη πια?!
 #54429  από boxer
 Κυρ Ιουν 12, 2011 6:28 pm
Πολύ καλό ρε παιδιά αυτό που κανονίζετε.και θα γούσταρα να έρθω γιατί ως καινούρια σχετικά στο φόρουμ , θα ήθελα να σας δώ απο κοντά.Αλλά μένουμε Καλαμάτα τώρα πια, και θα έχω έρθει 4 μέρες πριν για tysabri, και 1 βδομάδα μετά για μαγνητική! Οπότε δύσκολο οπως καταλαβαίνετε να είμαι και τότε. Αλλά δεν πειράζει, ίσως την επόμενη φορά να κάτσει καλύτερα!
 #54432  από Π.Μ79
 Κυρ Ιουν 12, 2011 6:48 pm
Μέσα και γω για Σάββατο 18/6.
 #54435  από elenipir
 Κυρ Ιουν 12, 2011 6:58 pm
Κουκλακι εσυ τι λες ??? θα γινει το Σαββατο ??? μπορειτε ???
 #54436  από Γιάννης
 Κυρ Ιουν 12, 2011 7:16 pm
Αν μιλάμε για το mall, θα μας στοιχίσει ακριβά το πάρκινγκ, σε σχέση με την κυριακή που με 3 ευρώ κάθεσαι όσο γουστάρεις. Για όσους δεν γνωρίζουν, συνήθως κλείνουμε πεντάωρα και βάλε. Την πρώτη φορά, οι τελευταίοι φύγαμε μετά από 7 ώρες.
Επίσης να σημειώσω, οτι σάββατο οι καφετέριες θα έχουν σαφώς περισσότερο κόσμο λόγω καταστημάτων.
Δεν έχω αντίρρηση, απλά επειδή στο mall συνήθως μαζευόμαστε πολλοί, φοβάμαι (είμαι σίγουρος) μήπως δυσκολευτούμε να ενώσουμε τραπέζια.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11