• ΦΡΕΣΚΟΣ..

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #51022  από LL--MM
 Τρί Απρ 12, 2011 8:02 pm
Δεν αδιαφορείς φίλε, απλά μην το σκέφτεσαι συνέχεια... Μη δείς την αρώστια γενκα, αλλά κοίτα να συμμαζέψεις σύμπτωμα το σύμπτωμα, όταν ερχεται και όχι πριν... και ότι και να σου πουν οι καλοθελητές, ΔΕΝ ΕΪΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ (απλά ειναι υπεραρκετο...) "Διαίρει και βσίλευε" που έλεγαν οι παλιοί...

Κα μη σκέφτεσαι την πρακέντηση: Η δικιά μου δεν είχε παρά τρείς αχνες λωρίδες, αλλά για να δανειστώ την πραστατική σου έκφραση, το παστέλι, παστέλι...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #51036  από billios
 Τρί Απρ 12, 2011 10:11 pm
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΣΗ,ΟΜΟΛΟΓΩ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΥΡΙΞΗΣ :text-thankyouyellow:
 #51047  από maraki12
 Τρί Απρ 12, 2011 11:21 pm
Καλως ήρθες κι απο μένα. Cool, δε θα μαστε για πολύ ακόμα εδω μέσα.. Τουλάχιστον όχι για τον αρχικό σκοπό του φόρουμ. Γιατι κατα τα άλλα κανεις τους καλύτερους φιλους εδω..
 #51074  από Μιμικαμ
 Τετ Απρ 13, 2011 10:13 am
Kαλώς ηρθες Βασίλη, εδω θα βρεις ο,τι χρειάζεσαι, ενημέρωση, στήριξη και κυρίως
ανθρώπους που να σε νιώθουν!!!
Να χαίρεσαι τ'αγγελουδάκια σου, απ' αυτά θα αντλείς δύναμη και γι'αυτά αξίζει να
το παλεύεις και θα δεις οτι ολα θα πάνε super!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #51077  από pepy
 Τετ Απρ 13, 2011 11:09 am
maraki12 έγραψε:Καλως ήρθες κι απο μένα. Cool, δε θα μαστε για πολύ ακόμα εδω μέσα.. Τουλάχιστον όχι για τον αρχικό σκοπό του φόρουμ. Γιατι κατα τα άλλα κανεις τους καλύτερους φιλους εδω..
μην τα λες αυτα βρε maraki12 και τρομοκρατεις τον bill ....
δηλ δεν κανεις φιλους αλλα εχθρους??????? :obscene-hanged:
αν ειναι ετσι να την κανω με ελαφρα πηδηματακια......... :sad-roulette: :banana-dreads:
 #51089  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Τετ Απρ 13, 2011 1:40 pm
:text-welcomewave: ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!
Ολα καλά θα πάνε BILL.Κουράγιο και θετική σκέψη χρειάζεται.ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ!!!
 #51148  από maraki12
 Πέμ Απρ 14, 2011 12:08 am
pepy έγραψε: μην τα λες αυτα βρε maraki12 και τρομοκρατεις τον bill ....
δηλ δεν κανεις φιλους αλλα εχθρους??????? :obscene-hanged:
αν ειναι ετσι να την κανω με ελαφρα πηδηματακια......... :sad-roulette: :banana-dreads:
Ειλικρινά Πεπυ δεν καταλαβα απο που εβγαλες απο τα λεγομενα μου ότι εδω μέσα κανει κάποιος εχθρούς. Το ακριβώς αντιθετο έγραψα και εννοώ. Εχω κάνει πολύ καλούς φίλους απο το φορουμ.