• ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #51103  από manoula 2
 Τετ Απρ 13, 2011 3:47 pm
paidia sorry alla kserw poly kala oti i xenfa den exei kamia sxesi!!!min trellainomaste!egw den exw sklirinsi apla 2 apomyelwnwtikes esties!as exoyme oloi elpida kai pisti kai min pianomaste apo avasima logia.i xenfa einai mia ksexwristi pathisi apla i sklirinsi exei tis koines aimwdies me polles nosoys toy aggeiakoy systimatos
 #51104  από kate2002
 Τετ Απρ 13, 2011 3:55 pm
εγω προσωπικα παω πάσο!

υγ. εξηγησε μμας ομως πως εσυ γνωριζεις το αυτον τοσο πολυ καλα;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kate2002 την Τετ Απρ 13, 2011 3:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #51106  από manoula 2
 Τετ Απρ 13, 2011 4:02 pm
ΕΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΧΕΝΦΑ ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΠ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.....ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.....
 #51120  από mortal_engine
 Τετ Απρ 13, 2011 5:57 pm
Ό,τι διαβάζει κανείς, καλό είναι. Αρκεί να έχει υπόψη του ότι όταν τα βιβλία νευρολογίας περιγράφουν το μηχανισμό αυτοάνοσης αντίδρασης στη ΣΚΠ, αναφέρονται στην πραγματικότητα σε εγκεφάλους ποντικιών, κουνελιών και πιθήκων που "φτιάχτηκαν" να πάσχουν από Πειραματική Αλλεργική Εγκεφαλοπάθεια, μια κατασκευασμένη πάθηση που εκ των υστέρων βαφτίστηκε "όμοια" με τη ΣΚΠ.
 #51123  από kate2002
 Τετ Απρ 13, 2011 6:16 pm
manoula 2 έγραψε:ΕΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΧΕΝΦΑ ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΠ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.....ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.....
βόηθα με να καταλαβω σε παρακαλω...
οι διαφοροι τυποι σκληρυνσης πως διακρινονται; απο καποια εξεταση; παρακεντηση; σχημα εστιών; πληθος εστιων; μερος εστιών; και πως μπορω να μαθω σε ποιον τυπο ανηκω εγω; με καποια εξεταση; με ποια; με ποσες εστιες εισαι σκληρυντικος; εμενα πριν η μαγνητικη μου ηταν καθαρη, και μετα εγινε 56+ , οι εξετασεις ολες ιδιες, απλα τελειες! μη μου πεις απο την κλινικη εικονα, κι ενας με εγγεφαλικο την ιδια εικονα παρουσιαζει, αλλα το μεγεθος της βλαβης του εχει συγκεκριμενη αιτια.
ξερει ο συγγενης αγγειολογος σου τι προκαλει η χενφα; πως προκαλειται; τι τη διαφοροποιει και την αποσυσχετιζει απο την σκπ;
αν μπορεις, ενημερωσε μας... σευχαριστω εκ των προτερων.
 #51129  από kate2002
 Τετ Απρ 13, 2011 6:56 pm
ποντικι, αν υπαρχει θεραπεια οπως ειπε ο γιατρος της μανουλας απο τη γερμανια, θελω κι εγω να θεραπευτω. κιαν μας στελνουν εδω μπασταρδεμενο το αβονεξ και μας στερουν ετσι την πληρη ιαση, να κινηθουμε δικαστικως ομαδικα. αληθεια, στη γερμανια γραφει στο κουτι του αβονεξ τετοια πράματα;
μανουλα, γιατι να αρχισεις αβονεξ αφου δεν εχεις σκληρυνση;
 #51132  από kate2002
 Τετ Απρ 13, 2011 7:08 pm
ναιιιι...... ειναι οι καθημερινες αυτες σωρο περιπτωσεις που αναδεικνυουν τις εξαιρεσεις που δε θεραπευονται... η δυναμη της ελληνικης ψυχης και πιστης κλεινει ενα ενα τα νοσοκομεια!....
ποντικι, θες πολλα να μας τρελάνεις;;;;
 #51134  από kate2002
 Τετ Απρ 13, 2011 7:20 pm
αυτο ναι! στ΄αναγνωριζω!
ομως δεν ειναι κριμα καποιος που εχει ενα προβλημα να πεφτει θυμα το λιγοτερο παραπληροφορησης ; απο ιατρικα στοματα; απο συγγενικα ατομα; αν μη τι άλλο, ειναι 22 χρονων με 2 μωρα! οφειλουν να μην της λεν μλκς! οφειλει να μαθει!

ουφ! τα΄πα και τελειωσα.

:snooty:
 #51138  από kate2002
 Τετ Απρ 13, 2011 7:29 pm
ειναι η συνταγη της κοκακολας ιαματικη;;; μυστικη ισως;;; υπαγεται στη νευρολογια;;;;
τα μαχαιροπηρουνα για ακροβατες που εφηυρες σταυρο αυτοκαθαριζονται;;;;
:handgestures-salute:

"είναι ανηθικότητα". ναι. προσωπικα θεωρω πως ειναι κατι πολυ χειροτερο, αλλα δε βρισκω την καταλληλη λεξη αυτη τη στιγμη.

δε σε παρεξηγησα σταυρο! ως εκει καταλαβαινω!!!

καλα εχει πλακα να μιλαμε με ..."επεξεργασια" :-D :-D :-D
 #51163  από manoula 2
 Πέμ Απρ 14, 2011 12:01 pm
kalimera!twra mpika giati exw kai ta mwra.i xenfa exei sxesi me aggeia i nosos me neyra.emeis mporoyme na pisteyoyme oti theloyme alla einai san na leme oti einai idio froyto i mpanana kai to milo.gia na dieleykanw oso mporw tin katastasi....yparxei ena kommati tis neyrologias poy sxetizetai me pathogeneia kai onomazetai apomyelwnwtikes pathiseis.apo kei kai pera yparxoyn diafores nosoi apla exoyn ws koino gnwrisma tin katastrofi tis myelinis.kai gia osoys kserete.....i nosos toy devic px einai optiki neyromyelitida me esties sto optiko neyro......swsta?den eimaste oloi sklirintikoi apomyelwnwtikes nosoys exoyme ektos apo kapoioys diegnwsmenoys ki apo oso kserw mesw tis ENY fainontai ta panta.gia kathe pathisi yparxei alli timi sto ENY.ki oson afora to avonex den exw ksekinisiei apla thelw na mathw ti paizei.....