manoula 2 έγραψε:ΕΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΧΕΝΦΑ ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΠ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.....ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.....
βόηθα με να καταλαβω σε παρακαλω...
οι διαφοροι τυποι σκληρυνσης πως διακρινονται; απο καποια εξεταση; παρακεντηση; σχημα εστιών; πληθος εστιων; μερος εστιών; και πως μπορω να μαθω σε ποιον τυπο ανηκω εγω; με καποια εξεταση; με ποια; με ποσες εστιες εισαι σκληρυντικος; εμενα πριν η μαγνητικη μου ηταν καθαρη, και μετα εγινε 56+ , οι εξετασεις ολες ιδιες, απλα τελειες! μη μου πεις απο την κλινικη εικονα, κι ενας με εγγεφαλικο την ιδια εικονα παρουσιαζει, αλλα το μεγεθος της βλαβης του εχει συγκεκριμενη αιτια.
ξερει ο συγγενης αγγειολογος σου τι προκαλει η χενφα; πως προκαλειται; τι τη διαφοροποιει και την αποσυσχετιζει απο την σκπ;
αν μπορεις, ενημερωσε μας... σευχαριστω εκ των προτερων.