• ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #50679  από paraskevi
 Τετ Απρ 06, 2011 11:06 pm
Γεια σου πεπυ!!!! :greetings-waveyellow:

καλως ηρθες και ολα θα πανε μια χαρα!!!! το ριχνεις και λιγο στην τρελη και εισαι οκ!! Οσο αφορα το rebif εχω περασα απο το 22 στο 44 το Γεναρη και το συμπτωμα που εχω μεχρι τωρα - μπορει καθε φορα αλλα μπορει και οχι - ειναι ενας απιστευτος πονοκεφαλος που κανει τα παντα για να "ανατιναξει" το κεφαλι μου! Ενα nurofen ομως βοηθαει απιστευτα!

καλως ηρθες και παλι!

:happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox:
 #50682  από litsa
 Τετ Απρ 06, 2011 11:57 pm
pepy έγραψε:
mariakod έγραψε:χερομαι που ρωτας Πεπυ μου.διαγνωσθηκα τον Ιουλιο. :happy-smileyinthebox: κανω τη avonex μια φορα τη βδομαδα :obscene-drinkingchug: εσυ εισαι καλα?
RESPECT! :handgestures-salute:[/qu

ε οχι και τοσο καλα τις τελευταιες εβδομαδες τα ποδια μου με καινε συνεχως παραπαταω και ειναι συνεχως μουδιασμενα και παγωμενα..... :happy-cheerleadersmileygirl: περασα μεγαλη ταλαιπωρια μεχρι να μου βρουν τι εχω ολο σε ασχετους γιατρους με στελνανε μεχρι που δεν αντεξα αλλο και ειπα που δεν εχω παει ακομα??σε νευρολογο και πηγα και φυσικα ο γιατρος εφριξε οταν του ειπα οτι με περασαν απο ολες τισ ειδηκοτητεσ και το αποτελεσμα 0000000 :confusion-seeingstars:

αυτό πρωτη φορά το ακούμε .....
μου επιτρέπετε να γελάσω??? ε ρε τι πάθαμε όλοι εχουμε απο μια κωμωδία - δράμα να πούμε.....
:teasing-tease:
 #50683  από litsa
 Πέμ Απρ 07, 2011 12:04 am
pepy έγραψε:
mariakod έγραψε:χερομαι που ρωτας Πεπυ μου.διαγνωσθηκα τον Ιουλιο. :happy-smileyinthebox: κανω τη avonex μια φορα τη βδομαδα :obscene-drinkingchug: εσυ εισαι καλα?
RESPECT! :handgestures-salute:[/qu

ε οχι και τοσο καλα τις τελευταιες εβδομαδες τα ποδια μου με καινε συνεχως παραπαταω και ειναι συνεχως μουδιασμενα και παγωμενα..... :happy-cheerleadersmileygirl: περασα μεγαλη ταλαιπωρια μεχρι να μου βρουν τι εχω ολο σε ασχετους γιατρους με στελνανε μεχρι που δεν αντεξα αλλο και ειπα που δεν εχω παει ακομα??σε νευρολογο και πηγα και φυσικα ο γιατρος εφριξε οταν του ειπα οτι με περασαν απο ολες τισ ειδηκοτητεσ και το αποτελεσμα 0000000 :confusion-seeingstars:

αυτό πρωτη φορά το ακούμε .....
μου επιτρέπετε να γελάσω??? ε ρε τι πάθαμε όλοι εχουμε απο μια κωμωδία - δράμα να πούμε.....
:teasing-tease:
 #50688  από pepy
 Πέμ Απρ 07, 2011 9:29 am
δεν λες τιποτα.δεν ξερω τοσο ασχετοσυνη δεν την ξανασυναντηση.και καλα εγω ειχα αγνοια γι αυτη την νοσο οι γιατροι???? :sad-roulette:
 #50690  από mariakod
 Πέμ Απρ 07, 2011 9:43 am
δε τα εχετε ακουσει ολα.μια κοπελε απο εδω,ειχε αναματα κ μουδιασματα κ η γιατρος της ειπε να μη βαζει τα ποπδια κ το κεφαλι της διπλα στη ΣΟΜΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :teasing-neener: ΤΡΕΛΛΑ σε πιανει οταν τα ακους αυτα.ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???????????????? :violin:
RESPECT! :handgestures-salute:
 #50692  από litsa
 Πέμ Απρ 07, 2011 10:15 am
για τη σόμπα καλά της είπε...... δεν μας κάνει και ότι καλύτερο... οπως και το ζεστό μπάνιο ...εμένα με ενοχλεί... όχι πάντα ... αλλα εχει φορές που με ενοχλει...
 #50695  από pepy
 Πέμ Απρ 07, 2011 10:28 am
ναι και εγω την ζεστη δεν την αντεχω καθολου εδω καιγομαι μονη μου και με κρυο οχι να βαλω και τα ποδια διπλα στην σομπα :happy-cheerleadersmileygirl:
 #50696  από mariakod
 Πέμ Απρ 07, 2011 10:41 am
συμφωνω κ εγω.δωσε ομως κατι εσυ ο ΓΙΑΤΡΟΣ κατι να μην υποφερει ο αλλος.αφου τις χρεωνεις που τις χρεωνεις τις επισκεψεις!!!!!!!!!τι τη κατεβαζεις τη κοπελα 100χλμ.για τα αυτοουμενα?????????
RESPECT! :handgestures-salute:
 #50697  από mariakod
 Πέμ Απρ 07, 2011 10:42 am
Κ ΕΚΑΝΑ Κ ΣΑΡΔΑΜ Κ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ
 #50701  από maestro
 Πέμ Απρ 07, 2011 11:57 am
Γεια σου pepy!!!
Καλως ηρθες