Πραγματικά υπάρχουν άτομα που απλά την ονομασία άνθρωποι έχουν αλλά διαφέρουν λίγο... απο τα ζώα. Να σας πώ τι έτυχε και σε εμένα στον χώρο της δουλειάς μου. Είμαι διοικητικός υπάλληλος σε ΚΑΠΗ τώρα που ήρθε το καλοκαίρι διοργανώνουμε κάποιες ημερήσιες και πολυήμερες εκδρομές για τους ηλικιωμένους. Εμείς πρέπει να τους συνοδεύουμε στα ταξίδια τους. Μία κυρία να πώ? που δεν ξέρω πως να την χαρακτηρίσω ίσως.... νυφίτσα? η οποία δεν ανήκει στο ΚΑΠΗ αλλά σε έναν άλλο χώρο απλά στεγάζεται στο ΚΑΠΗ η υπηρεσία της, είχε μάθει ότι έχω ΣΚΠ και έπιασε τον Προϊστάμενό μου και του είπε πως αυτοί που έχουν αυτήν την πάθηση δεν είναι ικανοί, με σκοπό να συνοδεύσει η ίδια στην πολυήμερη εκδρομή που διοργανώνουμε στην Κεφαλλονιά. Ήρθε ο Πρόεδρος-προϊστάμενος και μου είπε πως στην εκδρομή θα επιλέξει αυτός τους συνοδούς και πως δεν θεωρεί εμένα κατάλληλο άτομο για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις μιας τέτοιας εκδρομής. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν με θεωρεί κατάλληλο άτομο που υστερώ? γιατί δεν φαίνεται τίποτα απλά το ξέρουν, μου είπε ότι θα πρέπει να έχω κάνει σεμινάρια πρώτων βοηθειών δικαιολογίες γιατί εκτός απο άνανδρος είναι και πρόστυχος και ανιλεικρινής, όπως και αυτή η νυφίτσα. Φανταστείτε λοιπόν να φανεί το πρόβλημα τότε αυτοί οι πρόστυχοι άνανδροι και δειλοί "άνθρωποι" πως θα αντιδρούν. Λυπήθηκα πολύ....
ήθελα πολύ να πάω συνοδός με τα αγαπημένα μου μέλη αλλά σκέφτομαι πως ακόμη και να μου πεί τώρα πια θα φοβάμαι μήπως μου συμβεί κάτι και θα με κρίνει ακόμη χειρότερα. ΦΙΛΙΑ!!!!!