• ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...........

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #4344  από sia_thessal
 Πέμ Μάιος 21, 2009 8:01 pm
Πραγματικά υπάρχουν άτομα που απλά την ονομασία άνθρωποι έχουν αλλά διαφέρουν λίγο... απο τα ζώα. Να σας πώ τι έτυχε και σε εμένα στον χώρο της δουλειάς μου. Είμαι διοικητικός υπάλληλος σε ΚΑΠΗ τώρα που ήρθε το καλοκαίρι διοργανώνουμε κάποιες ημερήσιες και πολυήμερες εκδρομές για τους ηλικιωμένους. Εμείς πρέπει να τους συνοδεύουμε στα ταξίδια τους. Μία κυρία να πώ? που δεν ξέρω πως να την χαρακτηρίσω ίσως.... νυφίτσα? η οποία δεν ανήκει στο ΚΑΠΗ αλλά σε έναν άλλο χώρο απλά στεγάζεται στο ΚΑΠΗ η υπηρεσία της, είχε μάθει ότι έχω ΣΚΠ και έπιασε τον Προϊστάμενό μου και του είπε πως αυτοί που έχουν αυτήν την πάθηση δεν είναι ικανοί, με σκοπό να συνοδεύσει η ίδια στην πολυήμερη εκδρομή που διοργανώνουμε στην Κεφαλλονιά. Ήρθε ο Πρόεδρος-προϊστάμενος και μου είπε πως στην εκδρομή θα επιλέξει αυτός τους συνοδούς και πως δεν θεωρεί εμένα κατάλληλο άτομο για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις μιας τέτοιας εκδρομής. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν με θεωρεί κατάλληλο άτομο που υστερώ? γιατί δεν φαίνεται τίποτα απλά το ξέρουν, μου είπε ότι θα πρέπει να έχω κάνει σεμινάρια πρώτων βοηθειών δικαιολογίες γιατί εκτός απο άνανδρος είναι και πρόστυχος και ανιλεικρινής, όπως και αυτή η νυφίτσα. Φανταστείτε λοιπόν να φανεί το πρόβλημα τότε αυτοί οι πρόστυχοι άνανδροι και δειλοί "άνθρωποι" πως θα αντιδρούν. Λυπήθηκα πολύ.... :cry: ήθελα πολύ να πάω συνοδός με τα αγαπημένα μου μέλη αλλά σκέφτομαι πως ακόμη και να μου πεί τώρα πια θα φοβάμαι μήπως μου συμβεί κάτι και θα με κρίνει ακόμη χειρότερα. ΦΙΛΙΑ!!!!!
 #4354  από Lena
 Πέμ Μάιος 21, 2009 10:28 pm
Α ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ??? ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ. ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΜΗΣΤΗΡΕΥΕΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ (ΑΝ ΕΧΕΙΣ).
 #4355  από Maria77
 Πέμ Μάιος 21, 2009 10:33 pm
Lena mou otan ta egrapsa ola auta hmoun poly thymwmenh me olous!!! Twra exw hremhsei -arketa tha elega- antilhfthhka perissotero pws kanenas den prokeitai pote na mas katalavei kai na mas vohthhsei oso tha thelame...apo thn mia auto einai lyphro :cry: alla apo thn allh mou dinei perissoterh dynamh kai peisma pws egw mporw na antimetwpisw poly kalytera kapoies katastaseis kai pws to kalytero einai na vasizomai stis dikes mou dynameis kyriws (ante kai se 1,2 allous alla kai pali poly ligo) Pleon den anaferw kai polla sta atoma pou kseroun gia thn astheneia mou, tous parousiazw thn katastash poly aplopoihmenh, afou den perimenw tpt apo autous :!: Etsi vrhka kai egw thn dikh mou hremia kai agwnizomai egw h idia gia ton eauto mou ;)
Osia hthela na pw (na grapsw mallon) oti auto pou synevhke sth douleia sou einai poly lyphro :( mas apogohteuei poly na diapistwnoume pws yparxoun tetoioi anthrwpoi trigyrw mas-an onomazontai anthrwpoi telospantwn!!! Esy omws mhn kollas ekei grapse thn kanonikotata...den kserw an tha htan kalo na phgaines na ksekatharizes thn katastash me auton ton proistameno pou sou eipe pws den tha pas esy...Egw isws auto tha ekana, giati me tetoies katastaseis neuriazw poly :evil: Tha tous ta epsalla gia ta kala. Kai poia einai auth sto katw katw pou tha krinei an esy eisai se thesh na pas h' oxi... :evil:
 #4360  από litsa
 Πέμ Μάιος 21, 2009 11:28 pm
maria mou ta ellinikoulia sou pou einai??
λοιπόν αυτά που συμβαίνουν Όσια είναι απαράδεκτα!
Μεγάλη ντροπή!! νομίζουν ότι θα τους φάς τι???
Λύση!! τους αγνοείς και τους απορρίπτεις με τον τρόπο σου... ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ..
πριν το κάνεις όμως αυτό μπορείς να τους τη ''σπάσεις'' λίγο με το να τους πεις: Δεν πειράζει βρε παιδιά πληρώνω τα έξοδα μου και έρχομαι με τα αγαπημένα μέλη μου μαζί, το διασκεδάζεις, δεν έχεις καμμία ευθύνη και αυτοί .... καίγονται..!!!! φαντασία που την έχω!!
 #4375  από Maria77
 Παρ Μάιος 22, 2009 10:31 am
Λίτσα μου έχεις δίκιο! Θα προσπαθήσω να γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες :oops: συνήθισα με τους αγγλικούς και γράφω πιο γρήγορα...κακό πράγμα η συνήθεια!!!
 #4377  από litsaM
 Παρ Μάιος 22, 2009 10:41 am
καλημερα κι απο εμενα.Το παν νομιζω ειναι να μη δινουμε σε κανενα σημασια.Βεβαια η αληθεια ειναι οτι εγω δεν εχω αντιμετωπισει τετοια προβληματα.Στη δουλεια μου συμπεριφερονται ακριβως οπως πριν."κανε αυτο ,κανε εκεινο"που και που τα αφεντικα θυμουνται τι εχω και μου "βαζουνε χερι"για το τσιγαρο(αλλα και πριν το εκαναν :) )αλλα μου φαιρονται φυσιολογικα οπως πριν καμια ιδιαιτερη συμπεριφορα.Το ιδιο και τα δικα μου ατομα(φιλοι και συγγενεις)ισως ειναι και το γεγονος οτι δεν το πολυσυζηταω και το παιζω κι εγω ανετη :) ουσιαστικα μονο η αδερφη μου η Πηνελοπη μου φαιρεται πιο προστατευτικα και με προσεχει,ολοι οι αλλοι οπως πριν, σα να μην υπαρχει κανενα προβλημα.Ισως ειναι καλυτερα γιατι καπου ξεχνιεσαι τι εχεις και δε σε παιρνει απο κατω
 #4389  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Μάιος 22, 2009 12:36 pm
Κυρίες μου πολύ καλά γράφετε για το πρόβλημα σε σχέση με συναδέλφους και άλλου τέτοιου είδους (υπ)ανθρώπους . ΤΙ γίνεται όμως αν το πρόβλημα είναι στην δουλειά με συγγενείς σου ? Πως μπορέίς να το ξεπεράσεις , όταν ο συγκεκριμένος συγγενής σου δεν βγαίνρι στη σύνταξη προφασιζόμενος την αναγκαιότητα της παρουσίας του , για να τα βγάλεις πέρα εσύ ?
 #4390  από αλεξανδρα
 Παρ Μάιος 22, 2009 12:39 pm
Καλημερα σε ολους.......Εγω εχθες πηγα στο νοσοκομειο να παρω τις ενεσεις μου,με εχει παει ο συντροφος μου και μας σταματανε στην πυλη και μας λενε οτι δεν μπαινουν αυτοκινητα στο χωρο του νασοκομειου,κατεβαινω απο το αυτοκινητο,φορα και 12 ποντους γοβα πηγαινω στον φυλακα του εξηγω την κατασταση,τιποτα αυτος,αρχιζει να μου φωναζει να μου το παιζει και τσαμπουκας,με κοιταει απο πανω μεχρι κατω,και σιγουρα σκεφτηκε μας δουλευει η γκομενα οτι εχει ΣΚΠ,με αυτο το παπουτσι και αυτο το κουνημα που πας κυρα μου;Βγαζω απο την τσαντα μου την καρτα αναπηριας την κολλαω στα μουτρα του,και του λεω ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΩΡΑ.....Τι να πει ο φυλακας μου ζητησε και συγνωμη.....Αυτα ειναι ,οποιος εχει ΣΚΠ πρεπει να ειναι αναπηρος σε αυτη την χωρα.Δεν χαριζω σε κανεναν τιποτα, τους τα πεταω στα μουτρα κανω την δουλεια μου και φευγω παντα γελωντας :lol: :lol: με τα χαλια τους......
 #4391  από elena
 Παρ Μάιος 22, 2009 1:17 pm
όλα αυτά που λέτε έχετε δίκιο!!!
όσον αφορά τους συγγενείς Γιώργο,όλα αυτά που λες ΣΥΝ το ότι θα σου πουν ότι δεν είναι ευχαριστημένοι από την απόδοσή σου ,ΣΥΝ το ότι προσπαθείς με το 100% των δυνατοτήτων σου,
χωρίς να αναγνωρίζεται ,γιατί ποτέ δεν προσπαθείς αρκετά κατά την γνώμη τους....και σε πιέζουν περισσότερο
και αν καμμιά φορά δεν αισθάνεσαι καλά,από που να πάρεις άδεια?δεν υπάρχει περίπτωση!!!
και φυσικά δεν υπάρχει ωράριο...αυτό το έχουμε καταργήσει!!!8ωρο?βάλε και 10ωρο και 12ωρο
πάρε και δουλειά στο σπίτι,να μην βαριέσαι και δεν έχεις τι να κάνεις!!!!
και τι κάνεις?τις ελέυθερες ώρες σου ,σκέφτεσαι τρόπους ,για το πως θα εξοντώσεις τους αγαπημένους σου συγγενείς ;)

Υ.Γ το αστείο ποιό είναι?ότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το να δουλεύεις με συγγενή ,σημαίνει ότι έχεις και ειδική μεταχείρηση :D αμέ πως... :D