• ΕΠΙΔΟΜΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #979  από Παναγιώτα
 Κυρ Δεκ 21, 2008 1:37 pm
kalhspera paidia!
uparxei kai allo epidoma ektos apo auto pou dinei h pronoia??
prwth fora asxoloume me epidoma k apo oti mou eipan einai ths pronoias....kai to 8ema einai oti eixa milhsei me kapoion pou pasxei apo skp douleuei se nomarxia kai pernei to epidoma apo thn pronoia.
pws eksigeitai auto??
 #980  από ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ
 Κυρ Δεκ 21, 2008 1:43 pm
profanos panagiota to pairnei paranoma.den epitrepetai auto.alla mano auto to epidoma pou les akougetai poli endiaferon.pes mas kapoies leptomeries kai pos mporo na to paro ki ego pou eimai dimosios ipallilos.
 #982  από manos81
 Κυρ Δεκ 21, 2008 6:53 pm
STIN KATIGORIA GENIKI SIZITISI YPARXOUN PALIOTERA APOSPASMATA SE ALI KATIGORIA POU LEGETE EPIDOMA EPISIS APO SIZITISEIS POU EIXAME GIA TO EPIDOMA KAI DIAFORES LEPTOMERIES.TO MONO SIGOURO EINAI POS AYTO TO EPIDOMA TO PERNW EGW KAI KAMPOSOI ALOI APO EDO MESA KAI EINAI MIA XARA.THELEI MIA DIADIKASIA POU DIAFEREI LIGAKI APO ASFALISTIKO FOREA SE ASFALISTIKO FOREA ALA DEN EINAI KAI TIPOTA TO PARALOGO PLEON.OLO KAI PERISOTERA ATOMA AKOUW GIRO MOU OTI TO PERNOUN TO EPIDOMA.OPOTE EXEI GINEI PIO EYKOLO APOTI HTAN TOULAXISTON PRIN 5 XRONIA POU TO EMATHA.
 #983  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Δευ Δεκ 22, 2008 9:50 am
Καλημέρα παιδιά και εν όψει των εορτών χρόνια πολλά και καλά . Για το επίδομα τα ξαναλέω . Χρειάζεται γνωμάτευση ιατρού νευρολόγου διευθυντή κρατικής κλινικής ότι πάσχει το άτομο με 67% . Κατόπιν εξέταση από πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή του ασφαλιστικού σου ταμείου για την χορήγηση του επιδόματος. Σύμφωνα με δικαστική απόφαση το επίδομα εξακολουθεί να χορηγήται έστω και αν ο πάσχων από ΣΚΠ εργάζεται .
 #991  από GEORGE
 Τετ Δεκ 24, 2008 3:27 pm
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Καλημέρα παιδιά και εν όψει των εορτών χρόνια πολλά και καλά . Για το επίδομα τα ξαναλέω . Χρειάζεται γνωμάτευση ιατρού νευρολόγου διευθυντή κρατικής κλινικής ότι πάσχει το άτομο με 67% . Κατόπιν εξέταση από πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή του ασφαλιστικού σου ταμείου για την χορήγηση του επιδόματος. Σύμφωνα με δικαστική απόφαση το επίδομα εξακολουθεί να χορηγήται έστω και αν ο πάσχων από ΣΚΠ εργάζεται .
ΓΕΩΡΓΙΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
 #1000  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Δευ Δεκ 29, 2008 9:34 am
Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης θα κάνεις ένσταση στην δετεροβάθμια υγειονομική επιτρπή του ασφαλιστικού σου ταμείου .
 #1012  από Χρήστος
 Τετ Δεκ 31, 2008 11:53 pm
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης θα κάνεις ένσταση στην δετεροβάθμια υγειονομική επιτρπή του ασφαλιστικού σου ταμείου .
Οπου φυσικα δεν υπαρχει ελπιδα να στο δωσουνε...
 #1015  από Anthi
 Πέμ Ιαν 01, 2009 2:20 am
Καλησπέρα!!!
Διαβάστε και μετά ή γελάστε ή τραβήξτε τα μαλλιά σας!!!!
Εγώ πάσχω από τα 16 μου και αισίως έχω φτάσει 28!! Περνώ τη πρώτη φορά από την επιτροπή του ΙΚΑ για το επίδομα παρα-τετραπληγίας, πιστεύοντας ότι και μόνο που έχω μια τόσο σοβαρή πάθηση θα με περνούσαν. Επειδή όμως φαινομενικά είμαι «μια χαρά» έπρεπε να κάνω κάτι πιο πιστικό!!! Δεν βάφτηκα, δεν περιποιήθηκα, έδεσα τα μαλλιά μου και προσπάθησα να προσποιηθώ πως το πόδι μου κουτσαίνει! (κάτι που είχα περάσει ένα μήνα πριν πάω!!) το αποτέλεσμα ? Κόπηκα και εκείνη την ημέρα και στην ένσταση που έκανα με 50%..Στη πορεία χειροτέρευαν τα πράγματα και μετά πήρα απόφαση να ξαναπάω! Αυτή τη φορά με πιο δραστικά μέτρα! Δανείστηκα αναπηρικό αμαξίδιο ..τις ίδιες εξετάσεις μου έκαναν τα ίδια αντανακλαστικά είδαν αλλά ….απλά δε με είδαν όρθια! Με πέρασαν για 2 χρόνια και σε λίγους μήνες ξαναπερνάω… Όλο το κλίμα που επικρατούσε στις επιτροπές και όσο περίμενες ήταν άθλιο!! Και μόνο που έχουμε αυτή τη πάθηση το επίδομα το δικαιούμαστε, δεν υπάρχει θεραπεία ακόμα, και οι επιτροπές το «διαπραγματεύονται»
 #1018  από litsa
 Πέμ Ιαν 01, 2009 8:41 pm
Καλή Χρονιά!! Ζούμε στην χώρα του παραλόγου!! Καλά έκανες! Εδώ παίρνουν το επίδομα άτομα που δεν το δικαιούνται..
Να είστε παντα καλά !!
 #1072  από LL--MM
 Σάβ Ιαν 10, 2009 3:26 pm
Ακούστε παιδιά, στις επιτροπές αυτές επιδόματος, άν και σαφώς χρήσιμη είναι κάποια επαύξηση συμπτωμάτων, αυτοί θέλουν να τους ζητιανεύουμε για να αισθάνονται σπουδαίοι. Απλώστε το χέρι, δεν εχετε τίποτα να χάσετε, :ugeek: η ντροπή δική τους. Εγώ όταν πέρασα, μία νευρολόγος αρνιόταν να μου το δώσει, επειδή, λέει, τα έπιανα όλα και δεν την έπειθα. Όταν της έδωσα παραδείγματα ότι, δυστυχώς, αυτο δεν ισχύει πλέον, μέ λυπήθηκαν τα υπόλοιπα μέλη και κατάφερα να το πάρω, ίσως και επειδή το ταμείο μου δεν είναι το ΙΚΑ. Στις επιτροπές ΕΤΑΜ πέρασα πολύ σχετικά καλύτερα, αν και μου ξεφούρνισαν "γιατί να θέλω να παραβάλλομαι με τους τυφλούς" κσι δεν τις αφορούσε το γεγονός ότι μας βάζει ο νόμος μαζί, και αυτοί έχουν 100% αναπηρία, και ο νόμος μας βάζει να βγάζουμε τα μάτια ο ένας του άλλου... Τα υπόλοιπα τα ξέρτε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Σάβ Ιαν 24, 2009 6:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.