• ΠΕΤΑΩ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑΚΙΑ..... ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #2047  από nikolaras
 Πέμ Απρ 02, 2009 5:59 pm
Maria77 έγραψε:Kalhmera Nicolara, me ekanes kai gelasa!!! Nasai kala :D Prosekses ti yposxesai...tha eimaste pantws oloi ekei gia na to giortasoume :!:

Aytos einai o skopos m maria na prospa8w mesa apo tin glukopikrh geush ths zwhs na bgenei k 1 ali8ino xamogelo ;)
 #2048  από LL--MM
 Πέμ Απρ 02, 2009 6:02 pm
Βρέ τον καημένο τον admin :o :!: :!: :!: γιατι καλέ :?:
 #2049  από admin
 Πέμ Απρ 02, 2009 7:40 pm
Απορία, γιατί με λες καημένο;

Πάντως τώρα που ανοίγει ο καιρός ετοιμαστείτε για συναντήσεις και καφεδάκια για να δούμε πως θα κάνουμε την ιστοσελίδα μας πιο ενδιαφέρον και χρήσιμη (και πιο ομαδική) ! ;)
 #2054  από LL--MM
 Πέμ Απρ 02, 2009 11:53 pm
Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς να ζηλεψεις "admin";
 #2055  από nikolaras
 Παρ Απρ 03, 2009 12:08 am
admin έγραψε:Απορία, γιατί με λες καημένο;

Πάντως τώρα που ανοίγει ο καιρός ετοιμαστείτε για συναντήσεις και καφεδάκια για να δούμε πως θα κάνουμε την ιστοσελίδα μας πιο ενδιαφέρον και χρήσιμη (και πιο ομαδική) ! ;)
Oso k na kles egw ama ginw arketa kala oute gazoza dn 8a se kerasw etc na se trwei :P

ante apo bdomada me xanete mpenw gia 1 mera mesa sto ntinan gia ksepar8eniasma me tysabri k mia mera kortizonh... Pantws dn mporw na ktlbw kati re gmt otan arxizei na feugei h kortizonh apo mesa m dn me krataei se 1 kaloutsiko epipedo alla me rixnei siga siga h SKP pali e re 1 diaolo p ebala sto kefali m :p
 #2056  από admin
 Παρ Απρ 03, 2009 12:11 am
Καλά ρε συ "LL_MN" εκεί που πάω να καταλάβω γιατί έγραψες

μου γράφεις και το

και με βραχυκυκλώνεις τελείως .........................

Ms "LL-MN" ....... I rest my case (σηκώνω τα χέρια ψηλά ......)
 #2064  από nikolaras
 Παρ Απρ 03, 2009 2:07 pm
admin έγραψε:Καλά ρε συ "LL_MN" εκεί που πάω να καταλάβω γιατί έγραψες

μου γράφεις και το

και με βραχυκυκλώνεις τελείως .........................

Ms "LL-MN" ....... I rest my case (σηκώνω τα χέρια ψηλά ......)
Mallon kurie admin douleueis me kermata :D lew egw twra des to post m se ayto to 8ema to 1o m k 8a ktlbeis.... Ela tin manibela na tin strofaroume ligaki
 #2069  από admin
 Παρ Απρ 03, 2009 3:09 pm
Ήμουν βέβαιος ότι είχα διαβάσει όλα τα posts αλλά το δικό σου μάλλον μου διέφυγε .... και εννοείτε μπήκα στο νόημα πια .

ΥΓ. Nikolara μάλλον φταίει το ότι γράφεις σε άπταιστα Ελληνικά γράμματα :D ........ αυτά τα Aggloellinika δεν διαβάζονται με τίποτα :!: Έλα μπορείς, κάνε την χώρα σου περήφανη !