• τελη κυκλοφοριας

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #47815  από anni
 Τρί Φεβ 08, 2011 6:18 pm
sorry παιδια εκανα λαθος οχι αναπηρικο αυτοκινητο......
ατελως αγορασμενο..........και γι αυτο μου ειπανε δεν το δικαιουμε.....
 #47830  από georgeand
 Τετ Φεβ 09, 2011 9:29 am
anni έγραψε:sorry παιδια εκανα λαθος οχι αναπηρικο αυτοκινητο......
ατελως αγορασμενο..........και γι αυτο μου ειπανε δεν το δικαιουμε.....
Αγαπητη μου δεν παιζει σημασια αν το αυτοκινητο ειναι ατελος αγορασμενο ......αν δεν βαριεσαι πηγεναι ξανα με τον νομο και ζητα τους να κανουν δεκτο το αιτημα σου :violence-hammer:
Σου το λεω γιατι εχω παρει και απαλαγη τελων και φοροαπαλαγη απο την ιδια επιτροπη ,χωρις το οχημα να ειναι αναπηρικο η ατελος αγορασμενο και οχι μονο αυτο αλλα ειναι 50/50 με την γηναικα μου.Δεν παιζει εδω να ειναι αλλος νομος
 #47878  από anni
 Πέμ Φεβ 10, 2011 11:19 am
σ ευχαριστω φιλε georgeand για τις απαντησεις σου... :greetings-waveyellow:
 #48116  από Μαρία
 Τρί Φεβ 15, 2011 11:40 pm
Καλησπέρα σας,
Συγγνώμη επειδη δεν καταλαβα
Εγω εχω κανει αίτηση στη νομαρχια να περασω από επιτροπη για φοροαπαλλαγή που προσκομίζω στη φορολογική δήλωση και για δωρεαν συγκινωνιες
Αρκεί αυτό ή πρέπει να διευκρινίσω ότι θέλω θέλω απαλλαγή και για το σήμα;
 #48120  από georgeand
 Τετ Φεβ 16, 2011 9:42 am
Μαρία έγραψε:Καλησπέρα σας,
Συγγνώμη επειδη δεν καταλαβα
Εγω εχω κανει αίτηση στη νομαρχια να περασω από επιτροπη για φοροαπαλλαγή που προσκομίζω στη φορολογική δήλωση και για δωρεαν συγκινωνιες
Αρκεί αυτό ή πρέπει να διευκρινίσω ότι θέλω θέλω απαλλαγή και για το σήμα;
πρεπει να το γραφεις πανω στην αιτηση γιατι η αποφαση που θα παρεις μετο ποσοστο αναπηριας
πρεπει να γραφει πανω απαλαγη τελων ,φοροαπαλαγη αλλα για την καρτα την περνεις ουτος η αλλος χωρις να το αναφερει πανω η αποφαση κανεις αιτηση στα ΚΕΠ
 #48123  από Μαρία
 Τετ Φεβ 16, 2011 10:11 am
ευχαριστω πολυ!
να ζητησω δηλαδη τωρα συμπληρωματικα αφου προκειται να περασω απο επιτροπη (εκανα τη Δευτερα αιτηση για να περασω) να βάλουν και για τα τελη? ή πρεπει να περασω ξεχωριστη επιτροπη γι αυτο;
 #48141  από georgeand
 Τετ Φεβ 16, 2011 6:58 pm
Μαρία έγραψε:ευχαριστω πολυ!
να ζητησω δηλαδη τωρα συμπληρωματικα αφου προκειται να περασω απο επιτροπη (εκανα τη Δευτερα αιτηση για να περασω) να βάλουν και για τα τελη? ή πρεπει να περασω ξεχωριστη επιτροπη γι αυτο;
Για συπληρωματικα δεν το κοβω γιατι σιγα μην ψαχνουν την αιτηση, αλλα δοκιμασε το??
Αν δεν γινεται μην πας και ξανακανε αιτηση εκ νεου, οπου θα το ζητας ,μα οτους η αλλος αυτες οι επιτροπες δεν καθυστερουν τουλαχιστον εδω.
Αλλα μην ξεχνας οτι η γνωματευση της επιτροπης που θα παρεις πρεπει να γραφει πανω και απαλαγη τελων ,γιατι για να παρεις την απαλαγη απετητε το μεγαλητερο ποσοστο αναπηριας στα κατω ακρα ,οπου αυτο δεν υσχυει για την καρτα και τις φοροαπαλαγες αρκη μονο 67% που ετσι κια αλιως το δινει η νοσο.
Ελπιζω να σε βοηθησα???????????
 #48145  από Μαρία
 Τετ Φεβ 16, 2011 7:47 pm
δηλαδή θέλει πάνω απο 67%
Χιλια συγγνωμη αν σε ζάλισα
Σ ευχαριστω και πάλι
 #48176  από georgeand
 Πέμ Φεβ 17, 2011 1:33 pm
Μαρία έγραψε:δηλαδή θέλει πάνω απο 67%
Χιλια συγγνωμη αν σε ζάλισα
Σ ευχαριστω και πάλι
Ναι για ολα 67% πλην καποιον εξαιρεσεων που περναει και το 50% αλλα αυτα που θελεις εσυ σιγουρα 67% και πανω.Το 67% ομως το περνεις ετσι και αλιως λογο της νοσου.
 #48199  από Μαρία
 Πέμ Φεβ 17, 2011 8:01 pm
Σ ευχαριστώ για μια ακόμη φορα :)