• Πρεπει να με κανει μπανιο η μανα μου. Τι ντροπη.

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #45566  από elena
 Δευ Δεκ 27, 2010 11:21 pm
Μπορείς να τα βάλεις μαζί μου όσο θέλεις LL-MM ..δεν με πειράζει καθόλου!!!
θα είναι πιο τίμιο ...εξάλλου έχουμε την ίδια ηλικία!!!άσε το παιδί ήσυχο να ξεπεράσει το σοκ από τον τραυματισμό του αλλά και τον ίδιο τον τραυματισμό.....

Υ.Γ.ο τέντζερης?'η το καπάκι ?ποιό από τα δύο είμαι?δεν μου διευκρίνησες.....
 #45567  από LL--MM
 Τρί Δεκ 28, 2010 12:01 am
elena έγραψε:Απλά θα ήθελα να πω περαστικά στον νεαρό ,και γρήγορα δυνατός!!! Μπράβο, όπως και εγώ πρώτη του είπα...

επίσης δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι...είσαι κομμάτι από την μητέρα σου... Σωστά, και αυτό ξαναειπώθηκε, για τη μητέρα του...
Biskoto10 έγραψε:Να χαιρεται που εχει απλα ενα γυψο που θα βγει σε λιγο καιρο και να μην ντρεπεται την μανα του, τον εχει ξαναδει γυμνο.
επίσης θα ήθελα να πω ,ότι μπορώ να καταλάβω πως σκέφτεται ένα παιδί 20 ετών... :clap: Αφού μπορείς να καταλάβεις, Έλενα, εξήγησέ μας το... Εγώ εξήγησα κιόλαςτην κατάσταση ώς έχει: να δουμε τι το τόσο αστείο βρίσκει στην κατάστασή μας "ως παιδί που είναι" (20 χρονών, άλλοι πανε στρατιώτες...) μόνο και μόνο επειδή το ατύχημά του ΔΕΝ ήταν σοβαρότερο... Και αυτά υπάρχουν, άσχετο που "μας χαλάει" να τα σκεφτόμαστε...
Και μιας και θα εξηγήσεις αύτό, "θα είναι πιό τίμιο", όπως λές κι εσύ, να μας εξηγήσεις και το άλλο που άφησες ανεξήγητο από πέρσι τον αύγουστο:
viewtopic.php?f=25&t=386&p=8073#p8073

όλα τα υπόλοιπα ,σχόλια....σχολιάκια....σχολιασμοί....νομίζω είναι περριτοί!! Αμα το εξηγήσεις αυτό, θα σου εξηγήσω κι εγώ για τον τέντζερη και το καπάκι... Εξ άλλου, εγώ δεν καταλαβαίνω... κάνω μονο σχολια...
LL--MM έγραψε:Αμα υποστείς πραγματικές δυσκολίες, Έλενα, τα ξαναλέμε... :clap:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τρί Δεκ 28, 2010 12:18 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #45568  από elena
 Τρί Δεκ 28, 2010 12:16 am
LL--MM έγραψε:
elena έγραψε:Απλά θα ήθελα να πω περαστικά στον νεαρό ,και γρήγορα δυνατός!!! Μπράβο, όπως και εγώ πρώτη του είπα...

επίσης δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι...είσαι κομμάτι από την μητέρα σου... Σωστά, και αυτό ξαναειπώθηκε, για τη μητέρα του...

επίσης θα ήθελα να πω ,ότι μπορώ να καταλάβω πως σκέφτεται ένα παιδί 20 ετών... :clap: Αφού μπορείς να καταλάβεις, Έλενα, εξήγησέ μας το... Εγώ εξήγησα κιόλαςτην κατάσταση ώς έχει: να δουμε τι το τόσο αστείο βρίσκει στην κατάστασή μας "ως παιδί που είναι" (20 χρονών, άλλοι πανε στρατιώτες...) μόνο και μόνο επειδή το ατύχημά του ΔΕΝ ήταν σοβαρότερο... Και αυτά υπάρχουν
Και μια και θα εξηγήσεις αύτό, "θα είναι πιό τίμιο", όπως λές κι εσύ, να μας εξηγήσεις και το άλλο που άφησες ανεξήγητο από πέρσι τον αύγουστο:
viewtopic.php?f=25&t=386&p=8073#p8073

όλα τα υπόλοιπα ,σχόλια....σχολιάκια....σχολιασμοί....νομίζω είναι περριτοί!! Αμα το εξηγήσεις αυτό, θα σου εξηγήσω κι εγώ για τον τέντζερη και το καπάκι... Εξ άλλου, εγώ δεν καταλαβαίνω... κάνω μονο σχολια...
LL--MM έγραψε:Αμα υποστείς πραγματικές δυσκολίες, Έλενα, τα ξαναλέμε... :clap:
έχεις καταντήσει απίστευτα γραφική και υπερβολικά κουραστική!!!!θα απαντήσω όταν θέλω εγώ .....να κάνεις υπομονή γλυκιά μου!!!

εύχεσαι να υποστώ τις δυσκολίες καλή μου?
 #45569  από LL--MM
 Τρί Δεκ 28, 2010 12:20 am
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: τι χοντρά γράμματα... Σιγά τα αίματα... Τίποτα καλύτερο δεν έχεις ώς επιχειρημα; "όταν θες" δεν είναι αρκετό... Όχι, εγώ δε σου το εύχομαι, αλλά αν ΔΕΝ τις έχεις υποστεί, εκ φύσεως, δε μπορείς να καταλάβεις γρύ... Το μόνο που ξέρεις, ομολογώ, είναι να ...χαλαρώνεις Ε, αφού έχεις αυτή την πολυτέλεια...
 #45570  από elena
 Τρί Δεκ 28, 2010 12:29 am
LL--MM έγραψε::laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: τι χοντρά γράμματα... Σιγά τα αίματα... Τίποτα καλύτερο δεν έχεις ώς επιχειρημα; "όταν θες" δεν είναι αρκετό... Όχι, εγώ δε σου το εύχομαι, αλλά αν ΔΕΝ τις έχεις υποστεί, εκ φύσεως, δε μπορείς να καταλάβεις γρύ... Το μόνο που ξέρεις, ομολογώ, είναι να ...χαλαρώνεις Ε, αφού έχεις αυτή την πολυτέλεια...
υιοθέτησα τον τρόπο που γράφεις συνήθως ,για να καταλάβεις τα γέλια που κάνουμε όλοι εδώ!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #45571  από LL--MM
 Τρί Δεκ 28, 2010 12:31 am
elena έγραψε:
LL--MM έγραψε::laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: τι χοντρά γράμματα... Σιγά τα αίματα... Τίποτα καλύτερο δεν έχεις ώς επιχειρημα; "όταν θες" δεν είναι αρκετό... Όχι, εγώ δε σου το εύχομαι, αλλά αν ΔΕΝ τις έχεις υποστεί, εκ φύσεως, δε μπορείς να καταλάβεις γρύ... Το μόνο που ξέρεις, ομολογώ, είναι να ...χαλαρώνεις Ε, αφού έχεις αυτή την πολυτέλεια...
υιοθέτησα τον τρόπο που γράφεις συνήθως ,για να καταλάβεις τα γέλια που κάνουμε όλοι εδώ!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
Κάντε τα, κάντε τα, αφου δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε.... όλοι; ποιοι; ελλείψει επιχειρημάτων, και όοολους να έβαζες, πόσο να βαραίνουν...
 #45574  από Blacksand
 Τρί Δεκ 28, 2010 12:52 am
Δεν αφήνετε το ξεκατίνιασμα in public και να τσακώνεστε με π.μ. καλυτερα?
Μην το παρατραβάτε. Μ'αρέσει που λέγαμε για επίπεδο του φόρουμ τρομάρα μας.....

Εκεί που είπαμε οτι δεν θα πετάγεται η χενφα σαν τη τσουτσου σε όλα τα τόπικ θα ξεκινήσουμε καυγάδες βρε παιδια??
 #45575  από sunny
 Τρί Δεκ 28, 2010 2:13 am
manos81 έγραψε:POU EISE JIMMI.??MILA PES KATI

Μου φαίνεται ο Τζίμης θα έχει πέσει κάτω από τα γέλια με την ιστορία που επινόησε... :laughing-rolling:

Αφού ζητάς όμως απαντήσεις για το μπανιάρισμα ας δώσω και εγώ μια συμβουλή και μια ευχή.

Συμβουλή: Για τις επόμενες 3 βδομάδες που θα σε κάνει μπάνιο η μαμά σου να φοράς το βρακί σου καλό μου. Βρακί/μποξεράκι/μαγιώ, τα γνωρίζεις φαντάζομαι...

Ευχή: Μακάρι να μη σου τύχει ποτέ να βιώσεις την ανάγκη να δέχεσαι την φροντίδα των άλλων λόγω χρόνιας ασθένειας. Είναι δύσκολο, πίστεψέ με... Καλή χρονιά να έχεις και να είσαι πάντα μα πάντα καλά! :greetings-waveyellow:
 #45576  από LL--MM
 Τρί Δεκ 28, 2010 2:54 am
Ζήτωωω! Το μπόξερ εξελέγη κατά σχετική πλειοψηφία :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: Οι προτείνοντες αδαμιαία περιβολή να πανε να ντυθούν... :happy-cheerleadersmileygirl: (τώρα το πως θα το φορέσει έτσι κουλός που είναι, αλλο θέμα! :happy-partydance:

Σε αυτούς που έχουν άλλες ανάγκες: Ας μήν τολμήσουν να ενοχλήσουν, ανάπηροι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ MSSOCIETY!!! :bow-yellow:

Για το επίπεδο του club... νίπτω τας χείρας μου