Καλημέρα Θανάση και από μένα.Μακάρι να μην χρειαστεί να κάνεις Θεραπεία.Αλλά να θυμάσαι κάθε αρχή και δύσκολη,σε όλα τα θέμτα.... ! Και εγώ είμαι της ίδιας άποψης με τον Μάνο. Δεν έχω κρύψει τίποτα από την ασθένειά μου, ούτε από τα προβλήματα της θεραπείας μου.Νιώθω καλύτερα όταν ξέρω ότι οι γύρω μου ξέρουν τι έχω.Με κατανοούν ,όσο μπορεί ο καθένας, και αλήθεια σου λέω με στηρίζουν. Αν δεν ξέρουν τι σου συμβαίνει ,μπορεί να δημιουργηθεί ένα μυστήριο γύρω από την συμπεριφορά σου κάποια στιγμή, που ενδεχομένως να σου δημιουργήσει προβλήματα,τα οποία δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποστείς.Η αλήθεια πάντα είναι προτιμότερη και σίγουρα ικανή να σε προστατέψει, όταν και αν παραστεί ανάγκη. Βέβαια, μιλάμε για πολύ προσωπικά θέματα και όλα είναι θεμιτά. Απόλυτα σωστό ή απόλυτα λάθος, απλά δεν υπάρχει!Μένω Αθήνα οπότε δεν μπορώ να σου συστήσω κανέναν γιατρό, δυστυχώς. Και εμένα με διπλοπία ξεκίνησε.Από τότε όμως,ευτυχώς, δεν ξαναεμφανίστηκε τέτοιο σύμπτωμα.Όσο αφορά το στρατό, δεν είμαι άντρας βέβαια για να ξέρω ,αλλά νομίζω ότι πρέπει να τα σκεφτείς πολύ σοβαρά....
Συγγνώμη αν σε κούρασα!Να είσαι πάντα καλά....και περιμένουμε νέα σου!