• Tinnitus???

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #42547  από Blacksand
 Δευ Νοέμ 01, 2010 4:41 pm

(με φωνή Πάνου Σόμπολου)
Εδώ κυρίες και κύριοι παρακολουθούμε αποκλειστικές εικόνες απο τα έκτροπα που έγιναν στο club Decadance από το χορό της προλαλήσασσας ,γνωστή στο χώρο των τοξικομανών και ως Genovefa®.
Είναι εμφανής η επίδραση του νέου ναρκωτικού που αποκαλείτε...ιντρφ...ιντερφρεεε...
ιντερφερόνιιηη.
Πρέπει εκτός απο τα παιδιά μας να προστατέψουμε και τις ανυποψίαστες γιαγιάδες μας που βλέπουν συνέχεια πρασινοκίτρινους δράκους στη κουζίνα δίπλα απο το σεμεδακι της τηλεόρασης και τα φοντάν(?) στο καθιστικό.

(εγώ πάντως γέλασα και όταν το έβλεπα και όταν το έγραφα.....
Genovefa® δεν γνωριζόμαστε ελπίζω να το πάρεις στο χαβαλέ :happy-cheerleadersmileygirl: και όχι στο :violence-pistoldouble: :violence-hammer: )
:greetings-waveyellow:
 #42549  από Γιάννης
 Δευ Νοέμ 01, 2010 4:58 pm
Έχω ΒΑΣΙΜΕΣ υποψίες οτι ΑΥΤΗ είναι η γνωστή Genovefa®
 #42550  από Genovefa®
 Δευ Νοέμ 01, 2010 5:11 pm
Ε,Ναι λοιπον!!!!
Εγω ειμαι ο γαλαζοπρασινος δρακος που βλεπεται στον Υπνο και στον Ξυπνιο σας!!!!!

Γιαννη ενημερωσε τον φιλτατο για το χιουμορ μου...

Ευχαριστω!
 #42552  από Γιάννης
 Δευ Νοέμ 01, 2010 5:27 pm
Αγαπητέ Blacksand οφείλω να σε ενημερώσω για το πηγαίο χιούμορ της Genovefa®
Φαίνεται άλλωστε και στο video :teasing-neener:
 #42554  από Genovefa®
 Δευ Νοέμ 01, 2010 5:41 pm
Εισαστε πολυ τυχεροι...Δεν μπορω να δω τωρα το video...Ελπιζω να μην ειναι καμια θειά πανω σε κανενα bar!
 #42556  από Γιάννης
 Δευ Νοέμ 01, 2010 5:48 pm
Δεν θα μπορούσαμε ΠΟΤΕ να πέσουμε σε τέτοιο επίπεδο
Εμείς τα χανούμια δεν κάνουμε τέτοια
Συνημμένα
AEK-Athens.png
AEK-Athens.png (10.33 KiB) Προβλήθηκε 2087 φορές
 #42557  από Genovefa®
 Δευ Νοέμ 01, 2010 5:51 pm
Ενταξει Γιαννη...Υπαρχεις!
Απλα!
 #42559  από Γιάννης
 Δευ Νοέμ 01, 2010 6:03 pm
[youtube]Hf13HjZbYPE[/youtube]
 #42560  από Γιάννης
 Δευ Νοέμ 01, 2010 6:08 pm
Maestro συγγνώμη παρασύρθηκα και υπονόμευσα το post, μόλις τώρα συνειδητοποίησα ποιό ήταν το θέμα
 #42562  από βικακι
 Δευ Νοέμ 01, 2010 6:39 pm
Αγαπητέ μαέστρο,
καλά που άνοιξες το θέμα γιατί κόντευα να τρελαθώ και ντρεπομουν να το πω. :teasing-tease:
Προχθές άκουγα έντονα ένα βουητό πριν κοιμηθώ και νόμιζα οτί ήταν από την τηλεόραση.Όταν ρώτησα τον άντρα μου με κοίταξε λίγο παράξενα και γέλασε.
Δεν εμφανίζεται καθημερινά αλλά αρκετά συχνά.Είναι πολύ κουραστικό.
Τουλάχιστον δεν είμαι η μόνη που το έχω.