• ΤΑΤΟΟ ?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #41791  από Γιάννης
 Σάβ Οκτ 16, 2010 11:04 pm
Σου την είπε τελικά τη μοίρα σου αυτή η πλάτη genovefa μου; :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Να διευκρινήσω οτι η πλάτη με το δράκο δεν είναι η δική μου πλάτη
 #41794  από κωστας
 Κυρ Οκτ 17, 2010 1:49 am
Νικος έγραψε:Νομίζω είχα δει αυτό που λες στους brainiacs ή στους myth-busters δεν θυμαμαι :?

Βάλανε ένα τύπο με ολόσωμο τατουάζ μέσα σε μαγνητικό για να δουν αν θα αντιδράσει
το αποτέλεσμα ήταν το απόλυτο τίποτα.

Δεν αντιδρούν όλα τα μέταλλα ή τα οξείδια των μετάλλων στο μαγνητικό πεδίο μόνο όσα έχουν βάση τον σίδερο
π.χ χρώματα που χρησιμοποιούν χαλκό Cu είναι αδρανεί, έχουν μόνο την πιθανότητα να εμφανίσουν επαγωγικά φαινόμενα πάνω τους αλλά σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι αυτό περισσότερο
κωστα τι λες, πάμε να χτυπήσουμε 2 tatoo? :music-rockon:

black ορισμένα χρώματα είναι οξείδια μετάλλων αλλά ελπίζω να σε κάλυψα ;)

νικο πολυ θα γουσταρα ενα tatoo!πρωτο σε κοβω στην χημεια,βασικα το ειχα δει στις ιατρικες υποθεσεις και συγκεκριμενα σε εναν φυλακοβιο που ηταν γεματο tatoo και οταν μπηκε για μαγνητικη ειχε τραλαθει ηταν σαν να του τραβαγανε το δερμα! :obscene-smokingweed: ενα τετοιο θελω!
 #41797  από Π.Μ79
 Κυρ Οκτ 17, 2010 9:51 am
Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο τατουάζ :-D :-D

Εικόνα
 #41805  από κωστας
 Κυρ Οκτ 17, 2010 12:10 pm
μονο ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ τα σπαει!!!
 #41806  από Blacksand
 Κυρ Οκτ 17, 2010 3:41 pm
Paris Michaelides έγραψε:Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο τατουάζ :-D :-D

Εικόνα
Συμφωνώ και επαυξάνω!
 #41807  από Genovefa®
 Κυρ Οκτ 17, 2010 4:49 pm
Γιάννης έγραψε:Σου την είπε τελικά τη μοίρα σου αυτή η πλάτη genovefa μου; :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Να διευκρινήσω οτι η πλάτη με το δράκο δεν είναι η δική μου πλάτη

Μπα...Θολη η σφαιρα...
 #41814  από κωστας
 Κυρ Οκτ 17, 2010 8:14 pm
παρη και Blacksand θα τα πουμε την αλλη κυριακη εμεις!!!
 #41819  από Blacksand
 Κυρ Οκτ 17, 2010 9:01 pm
χαχα είναι λές και το λέει ο αινστάιν αυτό.Συγχρονισμός άβαταρ με αυτό που γράφεις.
Την άλλη Κυριακή κάποιος από τους δύο θα βάλει φάτσα στο άβαταρ του να κλαίγεται.
(ελπίζω να είσαι εσύ :teasing-neener: )
 #41871  από Γιάννης
 Δευ Οκτ 18, 2010 9:33 am
Genovefa® έγραψε:Μπα...Θολη η σφαιρα...
:lol: :happy-bouncymulticolor: :lol: :happy-bouncymulticolor: :lol: :happy-bouncymulticolor: :lol: :happy-bouncymulticolor: :lol: :happy-bouncymulticolor: :lol: :happy-bouncymulticolor:
 #41881  από κωστας
 Δευ Οκτ 18, 2010 10:56 am
Blacksand έγραψε:χαχα είναι λές και το λέει ο αινστάιν αυτό.Συγχρονισμός άβαταρ με αυτό που γράφεις.
Την άλλη Κυριακή κάποιος από τους δύο θα βάλει φάτσα στο άβαταρ του να κλαίγεται.
(ελπίζω να είσαι εσύ :teasing-neener: )
η σειρα σας βαζελακια...

[youtube]tC6HWn1UjZw[/youtube]