• vasilis 22 xronon

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #41476  από Lena
 Δευ Οκτ 11, 2010 10:54 pm
Vasili emena efugan entelws ap ton aprili pou epatha tin wsi ton Yennari!!!Etsi xalarwse!
 #41477  από krevasils
 Δευ Οκτ 11, 2010 11:04 pm
Lena έγραψε:Vasili emena efugan entelws ap ton aprili pou epatha tin wsi ton Yennari!!!Etsi xalarwse!
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 5 ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ Μ ΜΕ ΕΙΔΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΑΣΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΜΟ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ....ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ;;; ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΡΟΩ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΠΕΤΑΛ......ΑΝΧΩΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ1 ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ
 #41479  από kate2002
 Δευ Οκτ 11, 2010 11:28 pm
καλωςηρθες βασιλη
ολα θα πανε καλα
το παν ειναι η ψυχολογια, η δικη σου και των γυρω(λιγοτερο, αλλα μετραει)
ψαξου γενικως και μην παραιτεισαι απο τιποτα
οτι περναει απτο χερι σου αρπαξε το
νασαι καλα! :greetings-waveyellow:
 #41481  από krevasils
 Δευ Οκτ 11, 2010 11:49 pm
kate2002 έγραψε:καλωςηρθες βασιλη
ολα θα πανε καλα
το παν ειναι η ψυχολογια, η δικη σου και των γυρω(λιγοτερο, αλλα μετραει)
ψαξου γενικως και μην παραιτεισαι απο τιποτα
οτι περναει απτο χερι σου αρπαξε το
νασαι καλα! :greetings-waveyellow:
ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ....ΨΑΧΝΟΜΑΙ.......ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΥΦΕΣΗ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ....ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΜΟΘΔΙΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΠΤ...ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ....ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ
 #41507  από krevasils
 Τρί Οκτ 12, 2010 1:47 pm
sou έγραψε:
krevasils έγραψε:ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ;;;
Σκλήρυνση. Με εγγύηση. Η ΝΜΟ (ή νόσος του Devic) προσβάλλει μόνο οπτικό νεύρο και νωτιαίο μυελό. Αλλά όταν λέμε προσβάλλει, εννοούμε ότι τους δίνει και καταλαβαίνουν. Φλεγμονές που εκτείνονται σε μήκος πάνω από 2 σπονδύλων και οπτική νευρίτιδα στα 2 μάτια ταυτόχρονα. Άσε που η ΣΚΠ πλησιάζει στη δύση της, αφού έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται πολλοί μηχανισμοί της και από εκεί που ήμαστε βαθιά νυχτωμένοι, τώρα είμαστε απλά νυχτωμένοι.

Η ΝΜΟ δεν δημιουργεί εστίες στον εγκέφαλο, εκτός, ίσως, από την περιφέρεια της 3ης κοιλίας, αν θυμάμαι σωστά. Λογικά, αν υπάρχουν εστίες στον εγκέφαλο μάλλον δεν έχεις ΝΜΟ. Άσε που τα συμπτώματά σου φαίνονται πολύ ήπια για τέτοια κωλοαρρώστια. Για να σου λέει ο γιατρός να κάνεις εξέταση κάτι θα ξέρει και πρέπει να την κάνεις, όμως.

Μην απογοητεύεσαι. Τα συμπτώματα υποχωρούν σιγά σιγά. Θέλει αρκετή υπομονή, ειδικά για τα προερχόμενα από τον νωτιαίο μυελό.

ΝΑΙ ΕΧΩ ΕΣΤΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....2 ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ.... ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΣΤΑΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΔΕΝΙΚΗ ΚΙΝΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΟΥ ΠΟΔΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣΜΠΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΩ ΞΑΝΑ...ΘΑ Μ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΜΥΡΜΙΓΚΙΑΖΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΚΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΙΝΙΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ....ΤΟ ΛΕΡΜΙΤ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΛΜΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ...ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΠ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ .... ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ..ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΣΚΠ......ΣΕ 5-10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ......ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΗΛΑΔΗ.....ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΤΙΜΗ ΠΡΟΧΩΡΑ....ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ...... ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ......ΚΟΙΤΑΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.....ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΤΙΧΙΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΑΣΙΛΗ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
 #41517  από Katrin
 Τρί Οκτ 12, 2010 3:53 pm
Βασίλη καλως ηρθες και απο εμενα.Βασίλη εισαι δυνατος και θα τα καταφερειςςςςςςςςςς ειμαι σιγουρη.Πες μου σε παρακαλω τι εκανες και περπατας καλυτερα μπας και περπατησω και εγω?
 #41518  από krevasils
 Τρί Οκτ 12, 2010 4:15 pm
Katrin έγραψε:Βασίλη καλως ηρθες και απο εμενα.Βασίλη εισαι δυνατος και θα τα καταφερειςςςςςςςςςς ειμαι σιγουρη.Πες μου σε παρακαλω τι εκανες και περπατας καλυτερα μπας και περπατησω και εγω?

την προηγουμενη παρασκευη ΠΗΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΥΠΟΝΑΣΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...ΚΑΙ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ....ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ....ΤΠΤ.....ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ....ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΧΑ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ (ΣΗΜΕΡΑ ΔΛΔ) ΕΧΩΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ 5 ΗΜΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ SOLUMEDROL 1000MG ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ...ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΚΑΛΙΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΑΤΑΞΙΑ ΑΚΟΜΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ .....ΑΤΥΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ....ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΤΑΠΕΤΑΛ ΚΑΙ ΠΑΤΩ ΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΜΛΕΚΤΗ ΜΑΖΙ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΡΩΣΕΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.....ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ;;; ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ Μ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ...ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ..... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
 #41552  από βικακι
 Τετ Οκτ 13, 2010 9:39 am
Αχ Βασίλη μου !
Καταρχήν καλώσήρθες στην παρέα μας.Ξέρω οτι όλα αυτά σου φαίνονται βουνό.
Ομως σιγά σιγά να δεις ότι θα φτάσεις στην κορυφή.Η ιστορία σου μου θυμίζει πολύ σαν και την δική μου ,μόνο που σε εμένα άργησαν να μου δώσουν θεραπεία και με βγάζαν και λίγο τρελλή.
:happy-bouncymulticolor:
Πρώτα πρέπει να βρεις έναν γιατρό που θα σε καταλαβαίνει.Το μεντρόλ ενεργεί μέρα με την ημέρα και θα δεις οτί σιγά σιγά θα φύγουν όλα τα μουδιάσματα και θα οδηγήσεις ξανά.
Αγάπα την αρρώστια σου για να σε αγαπήσει και αυτή.
Δεν μου αρέσει η λέξη κουράγιο ή κάνε υπομονή και όλα αυτά.Είσαι νέος ,ωραίος (το βλέπω) και πάρε τη ζωή στα χέρια σου.Μόνος σου θα το αντιμετωπίσεις.Μην μασάς .Ότι απορίες έχεις θα σε βοηθήσουμε ΟΛΟΙ.
'Οσο για τους πόνους εγώ παίρνω PENTIN και με έχουν βοηθήσει πολύ.

Φιλιά πολλά και περιμένω νέα σου :romance-kisscheek:
 #41567  από krevasils
 Τετ Οκτ 13, 2010 12:00 pm
βικακι έγραψε:Αχ Βασίλη μου !
Καταρχήν καλώσήρθες στην παρέα μας.Ξέρω οτι όλα αυτά σου φαίνονται βουνό.
Ομως σιγά σιγά να δεις ότι θα φτάσεις στην κορυφή.Η ιστορία σου μου θυμίζει πολύ σαν και την δική μου ,μόνο που σε εμένα άργησαν να μου δώσουν θεραπεία και με βγάζαν και λίγο τρελλή.
:happy-bouncymulticolor:
Πρώτα πρέπει να βρεις έναν γιατρό που θα σε καταλαβαίνει.Το μεντρόλ ενεργεί μέρα με την ημέρα και θα δεις οτί σιγά σιγά θα φύγουν όλα τα μουδιάσματα και θα οδηγήσεις ξανά.
Αγάπα την αρρώστια σου για να σε αγαπήσει και αυτή.
Δεν μου αρέσει η λέξη κουράγιο ή κάνε υπομονή και όλα αυτά.Είσαι νέος ,ωραίος (το βλέπω) και πάρε τη ζωή στα χέρια σου.Μόνος σου θα το αντιμετωπίσεις.Μην μασάς .Ότι απορίες έχεις θα σε βοηθήσουμε ΟΛΟΙ.
'Οσο για τους πόνους εγώ παίρνω PENTIN και με έχουν βοηθήσει πολύ.

Φιλιά πολλά και περιμένω νέα σου :romance-kisscheek:

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.....ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...... ΤΟ ΡΕΝΤΙΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ;;;; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ....ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΝΟΥΣ .....ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΤΡΥΠΑΝΕ ΒΕΛΟΝΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.....ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.......Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΑ ΟΔΗΓΗΣΩ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ,......ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΙΣΩΣ ΠΕΣΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ........ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ......ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ Μ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ
 #41571  από Νικος
 Τετ Οκτ 13, 2010 1:13 pm
Η δικιά μου πρώτη ώση ήταν οπτική νευρίτιδα, ειχα την ατυχία να πέσω πάνω σε ένα διαμάντι οφθαλμίατρο που χωρίς να μου έχει γίνει διάγνωση και ενώ ήμουνα μέσα σε ένα χάος άγνοιας αυτό που τον απασχολούσε ήταν

"Οδηγείς? αν οδηγείς να σταματήσεις ΑΜΕΣΩΣ δεν είσαι σε θέση"

Πως την γλύτωσε και δεν τον σκότωσα ακόμα δεν ξέρω, είχα την αγωνιά μου με το τι συμβαίνει και αυτός ασχολιόταν μόνο με το αν οδηγώ και να μου κάνει για 15 φορά οπτικά πεδία "πως θα ξεπληρώσω εγώ τόσο ακριβό μηχάνημα?" το άκουσα ΚΑΙ αυτό απο τα χειλάκια του

Πολύ αργότερα 2-3 χρόνια στην πορεία αντιμετώπισα ένα πρόβλημα πολύ παρόμοιο με το δικό σου
απώλεια αίσθησης στο δεξί πόδι, πατούσα φρένο λες και ήταν η συντέλεια του κόσμου με αποτέλεσμα να εμπλέκεται συνέχεια το ABS το ESP και οποιαδήποτε άλλο ακρωνύμιο με 3 γράμματα μπορείς να φανταστείς
παρόλο που δεν ήταν η πρώτη ώση στην σειρά αλλά η 12? επανήλθε και αυτή στο 90% και φυσικά μπορούσα να ξαναοδηγησω μετά
καταλαβαίνω την αγωνιά σου απόλυτα