• Καφεδάκι στην Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #41048  από panos59
 Τρί Οκτ 05, 2010 6:49 pm
Νικολέττα έγραψε: Τι θα λέγατε για το Mall στο Μαρούσι;
πολύ μ΄άρεσε η ιδέα σου Νικολέττα... Mall ............ :bow-yellow:
έχει και υπόγειο τεράστιο πάρκινγκ και ασανσέρ προσβάσιμα σε ΑΜΕΑ (αμαξιδια)........
και είναι και πάνω στην Αττική Οδό .....
και, ειδικά η Αττικη Οδός, είναι (για όσους έρθουν απο επαρχία) πανεύκολη να τη βρεις ..
Δεν τη χάνεις με τίποτε ... Ουτε και μπλέκεσαι στην χαώδη κίνηση της Αθήνας ...
Εκατοντάδες πινακίδες σε καθοδηγούν, και από τι 2 Εθνικές Οδούς .. (& Κορίνθου & Θεσσαλονίκης)
Εγώ, ΑΥΤΟ ψηφίζω ........ MALL ......
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ (ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΧΏΡΟΥΣ ............. ;)
:character-oldtimer:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Τρί Οκτ 05, 2010 7:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #41051  από Π.Μ79
 Τρί Οκτ 05, 2010 7:01 pm
Ωραία, έχουν πέσει στο τραπέζι αρκετές επιλογές.

Αν δεν έχουμε άλλες, τότε να επιλέξουμε μία και μετά κανονίζουμε ημερομηνία. :-D
 #41060  από Γιάννης
 Τρί Οκτ 05, 2010 8:55 pm
Οk ευχαριστώ ξανά όλους για τις ευχές. Γιάννη αν συμφωνείς έρχομαι να σε πάρω με το αυτοκίνητο
 #41103  από giannis
 Τετ Οκτ 06, 2010 12:15 pm
Σ'ευχαριστώ Γιάννη. Πολύ καλό, αρκεί να μη σε παιδεύω φίλε... Θ' αρχίσουμε τη συζήτηση από νωρίτερα...

Παιδιά, επαναλαμβάνω την παράκληση για χώρο που να μπορούμε να κάνουμε και κάνα (πακέτο) τσιγάρα. :happy-bouncymulticolor:
 #41110  από Γιάννης
 Τετ Οκτ 06, 2010 12:37 pm
Σ'ευχαριστώ Γιάννη. Πολύ καλό, αρκεί να μη σε παιδεύω φίλε... Θ' αρχίσουμε τη συζήτηση από νωρίτερα...

Παιδιά, επαναλαμβάνω την παράκληση για χώρο που να μπορούμε να κάνουμε και κάνα (πακέτο) τσιγάρα.
Να με παιδέψεις; Με τέτοιες ομοιότητες; Πάντως εγώ τις τελευταίες ημέρες το έχω ελλατώσει στα 10 την ημέρα και (νομίζω) οτι αισθάνομαι καλύτερα. Σε ποια περιοχή μένεις;
 #41113  από Γιάννης
 Τετ Οκτ 06, 2010 12:51 pm
Στο Άνω Πατήσι
Η γειτονίτσα μου, τώρα ΒΠ (τρομάρα μου)
Η πρότασή μου ισχύει φίλε, θα είναι χαρά μου

Ρε σεις δε με λυπάστε; Πείτε μου κάποιος, πως αντί για παράθεση βάζω giannis έγραψε;
 #41120  από Π.Μ79
 Τετ Οκτ 06, 2010 2:19 pm
Γιάννης έγραψε:Ρε σεις δε με λυπάστε; Πείτε μου κάποιος, πως αντί για παράθεση βάζω giannis έγραψε;
Πατάς την παράθεση κάτω δεξιά από την απάντηση του άλλου.
 #41122  από FANTOMAS
 Τετ Οκτ 06, 2010 2:29 pm
panos59 έγραψε:
Νικολέττα έγραψε: Τι θα λέγατε για το Mall στο Μαρούσι;
πολύ μ΄άρεσε η ιδέα σου Νικολέττα... Mall ............ :bow-yellow:
έχει και υπόγειο τεράστιο πάρκινγκ και ασανσέρ προσβάσιμα σε ΑΜΕΑ (αμαξιδια)........
και είναι και πάνω στην Αττική Οδό .....
και, ειδικά η Αττικη Οδός, είναι (για όσους έρθουν απο επαρχία) πανεύκολη να τη βρεις ..
Δεν τη χάνεις με τίποτε ... Ουτε και μπλέκεσαι στην χαώδη κίνηση της Αθήνας ...
Εκατοντάδες πινακίδες σε καθοδηγούν, και από τι 2 Εθνικές Οδούς .. (& Κορίνθου & Θεσσαλονίκης)
Εγώ, ΑΥΤΟ ψηφίζω ........ MALL ......
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ (ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΧΏΡΟΥΣ ............. ;)
:character-oldtimer:
:text-+1:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15