• .......

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #38748  από soulla
 Δευ Σεπ 13, 2010 10:59 am
γεια σου έλενα ,καλώς όρισες χρειάζεται να δείξεις θάρρος και να φανείς γενναία για να αντιμετωπίσεις το θηρίο που ονομάζεται σκπ....ο κόσμος ήταν και θα παραμείνει ¨μικρός¨οι άνθρωποι έχουν κακία ξεχώρισε τους σωστούς και αυτούς που πραγματικά σε αγαπούν όσο και να σου φαίνεται αστείο το σχολείο σκπ έχει να σου διδάξει πολλά...ήρθες και στην σωστή ώρα ανοίγουν τα σχολείο και θέλω να πιστευω ότι και ένα χαπάκι που θα κυκλοφορήσει καθώς και η επέμβαση που θα διαβάσεις θα μας βοηθήσουν :romance-kisscheek:
δεν εισαι μονη είμαστε πολλοι....και άλλοι τόσοι με άλλες δύσκολες ασθένεις...και το χειρότερο υπάρχουν και πολλοί σκατόψυχοι....
 #38749  από Γιάννης
 Δευ Σεπ 13, 2010 11:05 am
Γεια σου Έλενα, δυστυχώς οι επαρχιώτες (και όχι μόνο) έχουν συχνά τέτοιες ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΚΕΣ (για να μην τις πω βλαχοπονηρές) συμπεριφορές οι οποίες προσωπικά με εξοργίζουν. Αντιμετώπιζέ τους ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ.
Το θέμα με τις σχέσεις που σε πρόδωσαν είναι περίπλοκο και κατά τη γνώμη μου πρέπει να το σκεφτείς πολλές φορές και να συγχωρήσεις άλλες τόσες. :text-welcomewave:
 #38752  από κωστας
 Δευ Σεπ 13, 2010 11:37 am
:text-welcomewave: !γεια σου ελενα,ηρθες στο σωστο μερος!!!
 #38753  από elenkouf
 Δευ Σεπ 13, 2010 11:46 am
βρε παιδια πραγματικα σας ευχαριστω παααααααρα πολυ!!!!!!!! :text-thankyouyellow:
 #38759  από elena
 Δευ Σεπ 13, 2010 11:58 am
αλοίμονο!!!τι λες τώρα!!!....άλλωστε σε έχουμε χρεώσει..... :-D :-D :-D :greetings-waveyellow:
 #38760  από maestro
 Δευ Σεπ 13, 2010 11:59 am
Γιάννης έγραψε:...Αντιμετώπιζέ τους ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ...
:eusa-naughty:
φιλε Γιάννη, θα διαφωνήσω.
Δεν αξιζει να ασχολειτε με αυτους καποιος σαν εμας (που θεωρω ειμαστε κατι τις ανωτεροι, αφου εχουμε κατι παραπανω ;) )
Περιφρόνηση και μονο περιφρόνηση αξίζει σε τετοιους ανθρωπους!!!
Γιατι να χαλαμε τις καρδιές μας;
Ένα χαμογελο γι' αυτους και πολλα για ολους τους υπολοιπους που μας αγαπανε!!!
8-)
Γιάννης έγραψε:Το θέμα με τις σχέσεις που σε πρόδωσαν είναι περίπλοκο και κατά τη γνώμη μου πρέπει να το σκεφτείς πολλές φορές και να συγχωρήσεις άλλες τόσες.
Εδω θα συμφωνησω μαζί σου φιλε Γιάννη...
 #38764  από giannis
 Δευ Σεπ 13, 2010 12:11 pm
Γειά σου Έλενα. Είμαι ο giannis και ήρθα κι εγώ πριν από λίγες ημέρες όπως μπορείς να διαπιστώσεις στην ημερομηνία εγγραφής μου αριστερά, αλλά νομίζω ότι μπορώ να σε καλωσορίσω κι εγώ...
Επειδή όλοι μας λίγο ως πολύ έχουμε νοιώσει την κακία του κόσμου, νομίζω ότι -΄οσο σκληρό κι αν είναι-πρόκειται για ένα πολύ καλό μάθημα: Να ξεχωρίσουμε τους "φίλους"από τους φίλους και τους γκόμενους από τους συντρόφους.
Κι εμένα η προγούμενη κοπέλα μου με χώρισε κατά την άποψή μου εξαιτίας της διάγνωσης της πάθησης. Κι εγώ θεώρησα ότι δεν πρόκειται να έχω σύντροφο΄στη ζωή, αλλά μόνο στο sex. Έτσι, αφού το είχα πάρει αυτό απόφαση, είπα: "δεν βαριέσαι, σε κάθε κοπέλα θα το λέω από την πρώτη μέρα που δημιουργούμε μια (οποιουδήποτε είδους) σχέση". Αυτό έκανα και όλες την έκαναν με ελαφρά μόλις τους το έλεγα, αλλά εγώ ένοιωθα καλά διότι ήμουν ειλικρινής και ταυτόχρονα διαπίστωνα αμέσως τι λογής άνθρωπος είναι καθένας. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο όμως, είμαι με έναν άνθρωπο (γυναίκα μην παρεξηγηθώ κιόλας :-D ) που επίσης το έμαθε από την πρώτη στιγμή και η συμπεριφορά της δεν άλλαξε καθόλου. Είναι δίπλα μου χωρίς υπερβολές, αλλά και με ενδιαφέρον. Και ξέρεις κάτι; Αυτό έγινε όταν πλέον είχα πάρει απόφαση ότι δεν θα έχω σταθερό σύντροφο στη ζωή, αλλά μόνο διαδοχικές εφήμερες σχέσεις. Έτσι είναι η ζωή, γεμάτη ανατροπές. Είμαι σίγουρος ότι κάπως έτσι θα συμβεί και με εσένα. Χαλάρωσε και απόλαυσε τη ζωή σου λοιπόν, διότι κάθε μέρα που περνάει είναι μοναδική και δεν ξαναγυρνάει για κανέναν.

Καλώς ήρθες και πάλι και θα χαρώ να συζητάμε όπως και με όλους τους υπόλοιπους.
 #38771  από Γιάννης
 Δευ Σεπ 13, 2010 12:31 pm
Φίλε Maestro ίσως τελικά φταίει οτι γεννήθηκα θυμωμένος :angry-cussingblack: (χε χε) . Πάντως επιμένω, οι βλαχοπονηρές συμπεριφορές ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ !!! Ίσως κάποια στιγμή βρούμε την όρεξη να ανοίξουμε μια συζήτηση για τη νοοτροπία του Έλληνα γιατί περί αυτού πρόκειται.

Φίλε Γιάννη ωραία τα λες, τελικά το πως μας αντιμετωπίζει ο άλλος εξαρτάται αποκλειστικά απο εμάς τους ίδιους δηλαδή πως πλασσάρουμε τον εαυτό μας (μεγάλη συζήτηση κι' αυτή).
 #38772  από litsa
 Δευ Σεπ 13, 2010 1:11 pm
gianni...θα ήθελα να δω όλες αυτές που μολις τους έλεγες για την σκπ ... την έκαναν...
ηθελα να δω τη φάτσα τους ...
και ποσο ανωτερες θα ενιωθαν.... αλλα στην ουσία ήταν εντελώς άδειες γυναικες .... αμφιβάλλω αν ένιωθαν ακόμα και το σεξ.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ουπς πιπερι στο στόμα !!!
 #38778  από kostas2
 Δευ Σεπ 13, 2010 2:07 pm
Ελενάκη καλώς μας ήρθες... Αυτό που εγώ ελπίζω να βρεις κοντά μου είναι η ειλικρίνια και η συμπόνια ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ που μας αντιμετωπίζουν όπως αναφέρεις... Καλώς μας ήρθες και πάλι.