• ono-4641

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #46103  από sp-sofia
 Τετ Ιαν 05, 2011 9:59 pm
παιδια...θα ερθουν καλυτερες μερες ε ????
 #46104  από κωστας
 Τετ Ιαν 05, 2011 10:29 pm
κατσε να πουλησουν κανενα χαπακι απο τα καινουργια για καμια δεκαρια χρονια(ισως και παραπανω) ακομα και ισως ερθουν καποια στιγμη...
 #46105  από costas
 Τετ Ιαν 05, 2011 10:45 pm
FANTOMAS έγραψε:καταρχήν να ζητήσω συγνώμη διοτι ανέβαλα το ραντεβού μου για το ΝΕΟ ΦΑΡΜΑΚΟ (βαριόμουν πάρα πολλύ να ακούσω εστω και για την πλάκα μου, τα ιδια και τα ίδια ) εκλεισα για την Τριτη11/01/11 (αν εχω όρεξη).

Υ.Γ παράπονο δεν έχω με περνουν συνέχεια τηλεφωνο για να με ενημέρωσουν για το νεο ραντεβου !!!! (αυτοί είναι επαγγελματίες !!!)

πλάκα κάνεις;;; τι συμβόλαια και ραντεβού λες;;;;;;;;;;
 #46106  από Νικος
 Τετ Ιαν 05, 2011 11:05 pm
Δεν αστειεύεται ο fantomas
Στην ουσία αυτό που θα κάνει θα είναι να πάρει μέρος σε μια φάση εξέλιξης III
Σου δίνουν ένα συμβόλαιο να υπογράψεις όπου γράφονται τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις σου και δηλώνεις οτι καταλαβαίνεις τα ρίσκα για κάτι που δεν είναι δοκιμασμένο (θεωρητικά)
 #46107  από costas
 Τετ Ιαν 05, 2011 11:30 pm
Νικος έγραψε:Δεν αστειεύεται ο fantomas
Στην ουσία αυτό που θα κάνει θα είναι να πάρει μέρος σε μια φάση εξέλιξης III
Σου δίνουν ένα συμβόλαιο να υπογράψεις όπου γράφονται τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις σου και δηλώνεις οτι καταλαβαίνεις τα ρίσκα για κάτι που δεν είναι δοκιμασμένο (θεωρητικά)
α.... μάλιστα!!!!!! Πάντως μου προτάθηκε και μένα κάτι σχετικό παλαιότερα, δέχτηκα αλλά αφού είμαι καλά το μετάνιωσα μετά......
 #46118  από FANTOMAS
 Πέμ Ιαν 06, 2011 4:33 pm
Η διαδικασία είναι αυτή όπως την γράφει ο φίλος και συντοπίτης Νίκος, τώρα κατα τα αλλα που γράφει ο sou η αλήθεια είναι οτι αφού δεν μπορώ να ασχοληθώ με άλλο χόμπυ , το χόμπυ μου είναι η ευρεση της αλήθειας όσον αφορά την πάθηση μου και δευτερον αφου αισθάνομαι καλά και δυνατός (γνωση =δύναμη) να χλευάζω ΟΛΟΥΣ αυτούς που με κορόιδευαν 10 χρόνια τώρα
 #46120  από Isolexion
 Πέμ Ιαν 06, 2011 4:43 pm
FANTOMAS έγραψε:Η διαδικασία είναι αυτή όπως την γράφει ο φίλος και συντοπίτης Νίκος, τώρα κατα τα αλλα που γράφει ο sou η αλήθεια είναι οτ
:-D :-D και ομολογώ ότι είναι πολύ πιο ενδιαφέρον απο το να κάνεις συλλογή με πεταλούδες!!
 #46573  από FANTOMAS
 Σάβ Ιαν 15, 2011 9:18 pm
1ο ΡΑΝΤΕΒΟΥ 08:30-13:30

-ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ\
-ΣΠΙΝΘΗΡΟΓΡΑΦΗΜΑ
-ΑΙΜΜΑ
-ΟΥΡΑ
-ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ -ΑΓΝΩΣΤΟ- ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΒΕΛΓΙΟ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ :

-MRI ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
-ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 3 ΩΡΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ
-ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

2ο ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 09:00 - 21:00 (ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ) ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΔΥΟ ΧΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΘΟΥΝ ΤΥΧΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ 1 ΧΑΠΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ .......ΚΑΙ ΣΥΧΝΗ ΠΥΚΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ/ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

εννοειται οτι δεν ξερουμε αν ειναι φαρμακο ή placebo, αυτά πέρασε ο φίλος μου ο οποίος δέχτηκε τελικά να συμμετάσχει στην έρευνα μετά την δικιά μου αποχώρηση........
(υπάρχει και αντίγραφο του συμβολαίου, εδωθηκε χωρίς φόβο και πάθος)