• Αρνητικές εμπειρίες μετά την αποκατάσταση της ΧΕΝΦΑ

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #36812  από Isolexion
 Τρί Αύγ 24, 2010 11:12 pm
βάλια έγραψε:Αυτό μόνο η φλεβογραφία μπορεί να το δείξει...Άσε έχω σκάσει....
Μην σκας Βάλια....πιστεύω πως απο εδώ και στο εμπρός έχουμε το δικαίωμα να είμαστε αισιόδοξοι!!!!
 #36820  από Κατερίνα
 Τετ Αύγ 25, 2010 8:05 am
Βάλια εύχομαι όλα να πάνε καλά!
Να σε ρωτήσω κάτι?όταν είχες πάει για την επέμβαση,σου
έκαναν εξετάσεις για να δουν την ελαστικότητα των φλεβών σου?
είχαν πει κάτι πάνω σ'αυτό το θέμα?
φιλιά! :romance-kisscheek:
 #36831  από swt
 Τετ Αύγ 25, 2010 11:09 am
Βάλια η μεμβράνη στην άζυγο δε νομίζω να ξανασχηματίσθηκε. Υπάρχει όμως η πιθανότητα να υπάρχει κάποια μεμβράνη στη σφαγίτιδα, η οποία να μην εντοπίστηκε στην αρχική φλεβογραφία. Δες και αυτό το παλιότερο μήνυμα:
viewtopic.php?f=29&t=1098&st=0&sk=t&sd=a&start=18
Μια τέτοια μεμβράνη μπορεί και να μείνει κολλημένη στο τοίχωμα της φλέβας και να ξαναφράξει τη φλέβα σε άγνωστη χρονική στιγμή. Δυστυχώς η ΧΕΝΦΑ δεν έχει ακόμη μελετηθεί όσο χρειάζεται. Ευτυχώς, ακόμα και σε αυτά τα πρώιμα στάδια, δείχνει ότι αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο αίνιγμα της ΠΣ.
Καλά αποτελέσματα με τη δεύτερη φλεβογραφία!
 #36845  από βάλια
 Τετ Αύγ 25, 2010 2:29 pm
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το κουράγιο που μου δίνεται :romance-adore: Αύριο its the big day..swt αυτό με το 'καπάκι' είναι πολύ πιθανόν να συμβαίνει..η πιο ισχυρή υπόθεση του ακτινολόγου ήταν ότι κάτι συμβαίνει στην αριστερή σφαγίτιδα.Πάντως,το καπάκι είναι πακέτο γιατί μπορεί να μη το βρει ο αγγειοχειρουργός.Θα μάθουμε...
 #36850  από FANTOMAS
 Τετ Αύγ 25, 2010 3:40 pm
περιμένω νέα σου αν θυμασαι και η δικία μου περίπτωση ήταν κάπως ετσι, αφου αυτα δεν τα ψαχνει η Εξοχοτητα Τους , ας τα ψάξουμε εμείς ....
 #36858  από geor.gia
 Τετ Αύγ 25, 2010 5:56 pm
βαλια μου και απο μενα τις καλυτερες ευχες. ολων μας η σκεψη θα ειναι μαζι σου αυριο. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8