• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #13336  από elena
 Τρί Δεκ 15, 2009 11:14 pm
what a surprise!!! :D :D

καλά αυτό και αν ήταν έκπληξη!!κατ'αρχήν χαίρομαι που τα πράγματα πάνε καλά!!!
και κατά δεύτερον ...τώρα μπορείς να πιείς όσα ουίσκι θέλεις...μικρό περπατητό αγόρι!!!
καλή συνέχεια λοιπόν και τα αποτελέσματα να είναι αυτά που περιμένεις!!!

τι να κάναμε aorate...έπρεπε κάποιοι να κρατήσουν τις "θερμοπύλες"...

καλό ξημέρωμα σε όλους !!!
 #13341  από soulla
 Τετ Δεκ 16, 2009 1:43 am
MARY_D ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙς ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΑΦΡΟΥς :lol: ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΦΩΤΙΕς ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕς ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ :lol: ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΜΕ :cry: ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΝΑΝΤΟΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ :?: ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΛΥΣΗ :cry: ΜΟΝΟ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥς ΠΕΛΑΤΕς ΤΟΥς ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ :cry: Η ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.Κ.Ο.Κ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ :?: ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ;)
 #13345  από βικυ
 Τετ Δεκ 16, 2009 8:31 am
Καλημερα!
Βλεπω τρελα κεφια η παρεα! Χαιρομαι!
Περασα επιτροπη εχθες και μαλλον το πηρα το "πτυχιο"ΑΜΕΑ!
Ρε παιδια επαθα πλακα!
Τοση ευγενεια οι γιατροι εκει.Με σκλαβωσαν.Μονο καφε δεν κερασαν.
Αψογοι.Τινα πω.Σε 5 λεπτα τελειωσε ολη η διαδικασια!Με ρωτησαν 2-3 πραγματα,ειδαν τα χαρτια απο τον γιατρο μου και τα πορισματα των μαγνητικων,μου ειπαν να περπατησω να δουν πως παω και τελος.
Σας ευχαριστω ολους για τη συμπαρασταση και ευχομαι παντα ολοι να συναντουμε τετοιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Αυτα για τωρα!
 #13352  από elena
 Τετ Δεκ 16, 2009 10:32 am
Καλημέρα!!!καλημέρα!!!

καφεδάκι δεν έχει σήμερα? :D :D το κους -κους ξεκίνησε πρωί σήμερα...
Βίκυ ,μπράβο καλά τα κατάφερες με την επιτροπή!!!και σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι!!!δεν είναι όλοι χάλια...
μια και πλησιάζουν οι μέρες των γιορτών ,έχετε καμμιά ιδέα για δώρα?έχω υπ'όψιν κάποια πράγματα αλλά είπα να το συζητήσουμε και μαζί...αν θέλετε!
στον σύζυγό μου σκέφτομαι να πάρω ασύρματο ,που είναι δύο κομμάτια,και επικοινωνεί από απόσταση με κάποιον άλλο?δεν ξέρω και πως λέγεται...θα του είναι χρήσιμο για την δουλειά του..
γενικά του αρέσουν τα ηλεκτρονικά.
του γιού μου σκέφτομαι να του πάρω ένα ρολόι...της κόρης μου ...εκείνη μου είπε από μόνη της τι θέλει!!σε εμένα τι να πάρω? :D :D
εσείς έχετε ψωνίσει?δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα!θα τρέχω την επόμενη εβδομάδα!

τι άλλα νέα? τι κάνετε?
ησυχία σήμερα στο καφενείο!

μία καινούρια κοπέλα η ΕύηΞ ..τι έγινε?δεν μας ξαναέγραψε!και η vivi_gia?

γενικά ,ότι θυμάμαι χαίρομαι!στον κόσμο μου !

καλή συνέχεια στην ημέρα σας!!!
φιλιά σε όλους
elena trikolore :D
 #13353  από ΡΕΝΑ
 Τετ Δεκ 16, 2009 10:49 am
Καλημέρα-Καλημέρααααααααααααααααα σε όλα τα γλύκα παιδάκια της παρέας μας :!: :!: :!:
αλεξανδρος1 έγραψε:Καλησπέρα σας. Τι έγινε κανονίζετε πάρτι χωρίς εμένα θα σας μαλώσω./quote] Αλέξανδρε εννοείται ότι είσαι καλεσμένος στο "πάρτυ μαγνητικής" μας...... :D

elena έγραψε:anyway...τελείωσε η μαγνητική Ρένα?όλα καλά?ελπίζω πως ναι!!!
άντε καλά αποτελέσματα τώρα!!!.
Οχι elena μου δεν τελείωσεεεεε-σήμερα το απόγευμα ειναι :o :o :o

φιλάκιαααααααααααααααααααααααααααααα
 #13354  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τετ Δεκ 16, 2009 11:04 am
Λοιπόν για να μιλήσω λίγο πεζά . Χθες το απόγευμα πήγα τον μικρό στον παιδίατρο , ο οποίος μου είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει τη νέα γρίππη . Σήμερα πήρα τηλέφωνο το γενικό κρατικό και μου είπαν ότι για ένα δεκαήμερο να απομακρυνθώ και να κάνω γαργάρες με αλατόνερο . Αυτά.
 #13355  από ΡΕΝΑ
 Τετ Δεκ 16, 2009 11:08 am
Περαστίκα εύχομαι να είναι..... :!: :!:
 #13356  από elena
 Τετ Δεκ 16, 2009 11:11 am
Γεώργιε ,περαστικά στον μικρό!!!όταν λες θα απομακρυνθείς?θα μένεις αλλού?
και το αλατόνερο?που κολλάει?δεν πρέπει να πάρεις προληπτικά κάποια αντιβίωση?
εύχομαι να το ξεπεράσετε γρήγορα!!!

Ρένα είχα την εντύπωση ότι ήταν χτες η μαγνητική!!
μπερδεύτηκα φαίνεται....δηλαδή τσάμπα τα πίναμε από χτες? :D :D
 #13358  από elena
 Τετ Δεκ 16, 2009 11:20 am
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Ελενα δυστυχώς εμεις οι πάσχοντες με MS δεν κάνει να πάρουμε τίποτα .
και το αλατόνερο?για απολύμανση ας πούμε?
  • 1
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 2901