Καλησπέρα! Καλή βδομάδα σε όλους!
Χάθηκα λίγο αλλά δεν ήμουν πολύ καλά...δεν με έφτανε ο έρπης ζωστήρας έπαθα και αυχενικό σύνδρομο...τώρα νοιώθω αρκετά καλύτερα αλλά μέχρι να διαπιστώσουμε τί είχα πάθει κόντεψα να τρελαθώ απο το άγχος μου! Νόμιζα πως έπαθα νέα ώση, μετά νόμιζα πως έπαθα PML απο το Tysabri, μετά νόμιζα πως μου προκάλεσε ο έρπης εγκεφαλίτιδα και πως θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα

Τελικά διαπιστώσαμε πως λόγω πάλι χαμηλού ανοσοποιητικού με πείραξε το κρύο και έπαθε μπλοκάρισμα ο αυχένας μου, δεν μπορούσα να σκύψω ούτε να γυρίσω το κεφάλι μου, δεξιά, αριστερά...ευτυχώς τώρα όλα είναι καλύτερα...και μη χειρότερα! Νομίζατε θα γλιτώνατε έτσι εύκολα απο μένα??
Ρένα, μην αναστατώνεσαι τόσο πολύ για την μαγνητική...θα είμαστε και εμείς εκεί μαζί σου, ελπίζω να μας χωράει όλους μαζί ο μαγνητικός(!)

Μα γιατί δεν βγάζουν ομαδικούς τομογράφους? Ωραία δεν είναι η ιδέα μου?? Θα πηγαίναμε όλοι μαζί! Ρένα μου η σκέψη μας θα είναι μαζί σου και θα περιμένουμε να μας γράψεις τα νέα σου!
Κατερίνα, περαστικά, ελπίζω να έχει περάσει το μούδιασμα εντελώς και να νοιώθεις καλύτερα!
Mary-d-ath, και εγώ σήμερα που πήγα στον γιατρό φόρεσα μάσκα (όχι του καρναβαλιού) και όλοι με έβλεπαν περίεργα...με νευρίασαν, αν φορούσα του καρναβαλιού ίσως να μην με έβλεπαν τόσο περίεργα! Καλά θα κάνεις να βάλεις την μάσκα σου! Εμένα ο γιατρός μου θύμωσε που δεν περιορίστηκα στο σπίτι αυτές τις μέρες που ήμουνα τόσο χάλια γιατί μου είπε θα μπορούσε να είχα αρπάξει και καμία ύποπτη γρίπη! Τέλος, τώρα σε πολυκοσμία θα είμαι με μάσκα και ας λένε ότι θέλουν!
Δεν θυμάμαι τί άλλο ήθελα να γράψω...
Anyway, φιλιά σε όλους και καλό βράδυ!