• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #13039  από mary_d_ath
 Πέμ Δεκ 10, 2009 10:27 pm
Καληνύχτα σε όλους/όλες!!
Καλό ξημέρωμα να έχουμε όλοι!!

(Όχι, δεν θα κοιμηθώ από τώρα... Πάω να γράψω μια εργασία να ξεμπερδεύω!! :lol: :lol: Τώρα που έχω έμπνευση...)
 #13044  από litsa
 Πέμ Δεκ 10, 2009 10:56 pm
αχ! ελα να γράψεις και την δική μου!!!!!
Εργασία στις μετοχές και στα ομολογα εχω.... σνιφ :(
πρέπει να την ξεκινήσω γιατί με βλέπω τα Χριστούγεννα να γράφω εργασία.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 #13048  από βικυ
 Πέμ Δεκ 10, 2009 11:48 pm
mary_d_ath ωραια videos το τελευταιο ομως ΤΕΛΕΙΟ!
χαχαχαχαχαχαχα
Τι νεα ρε παιδια?
Εγω σημερα αραξα σπιτι και βουλιαξα στον καναπε και επειδη ειναι αργα για καφε λεω να πιω ενα μεταξα με τονικ!
Αντε στην υγεια σας ! :D
 #13054  από elena
 Παρ Δεκ 11, 2009 12:21 am
Καλησπέρα σας!!!

μην μου λέτε για εργασίες!!!καλά Λίτσα σας έστειλαν κιόλας 2η εργασία?
έχει γούστο....έχω κάποιες μέρες να κοιτάξω το e-mail...αν υποψιαστώ ότι μας έχουν στείλει και 2η εργασία ....δεν ξέρω τι θα κάνω...θα σκεφτώ!!! :D :D :D
δεν πάει στο καλό....αρκετά στρεσαρισμένη είμαι....

soulla λέμε να κάνουμε αποτοξίνωση για σήμερα :D :D αύριο όμως θα πάρουμε την δόση μας για να μας βγάλει το Σαββατοκύριακο...

Αλέξανδρε θέλουμε και χαρτί γιατρού για τις απουσίες.... :D

καλό βράδυ σε όλους!!!
elena trikolore :D
 #13068  από elena
 Παρ Δεκ 11, 2009 10:07 am
Καλημέρα σε μια όμορφη παρέα,συντροφιά σε μια χειμωνιάτικη μέρα!!!

σήμερα έχει κρύο...αρκετό!!!και δεν είναι για δουλειά,είναι για ένα όμορφο ζεστό μέρος με τζάκι,με θέα βουνό ή και θάλασσα!!!
τι βροχή έριξε χτες το βράδυ!!!με το τσουβάλι!!!
σήμερα έχω τα νεύρα μου ...πρωί -πρωί ξεκινάω όταν πρόκειται να νευριάσω....
τα έχω με τον σύζυγό μου,και μέχρι να με πάρει τηλέφωνο να του τα "ψάλω"θα τα γράψω σε εσάς μπας και ξεθυμάνω!!!!
Δεν μετακίνησε το αυτοκίνητό του ,που το παρκάρει πίσω από το δικό μου,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το μετακινήσω....ολόκληρη "μαούνα"είναι...δεν ήξερα πως μπαίνει η όπισθεν....
σε όλα τα αυτοκίνητα το ίδιο δεν είναι η όπισθεν?τέλος πάντων....έφυγα φορτωμένη με τα πόδια...όταν με πάρει τηλέφωνο το τι έχει να ακούσει...δεν περιγράφεται!!!
και η πλάκα είναι ότι τώρα στο γραφείο δεν ανοίγει ο ένας υπολογιστής για να δω τα e-mail....

αν δεν είναι γκαντεμιά αυτό .....τότε τι είναι?

πάω να φτιάξω κανένα καφέ ,να καπνίσω κανένα τσιγάρο ,μπας και ηρεμήσω και ανοίξω και τον υπολογιστή μου...θα τον σπάσω έτσι και δεν ανοίξει!!!!

αυτά τα νέα μου....που είστε σήμερα?

ελπίζω η δική σας μέρα να ξεκίνησε καλύτερα!!!
παρόλα αυτά σας στέλνω ένα μεγάλο χαμόγελο.... :D :D :D
elena trikolore :D
 #13072  από βικυ
 Παρ Δεκ 11, 2009 11:01 am
Καλημερα!
Χειμωνιατικο πρωινο σημερα και ετσι φτιαχνω ζεστο καφεδακι !
Εφτιαξα και ενα ωραιο κεικ σοκολατας..........
Περαστε να κεραστειτε!
elena παρε ενα κομματι και εσυ ισως σε γλυκανει λιγακι !
Δεν κοιμαμαι και πολυ καλα τις τελευταιες μερες οποτε επεσαν οι μπαταριες μου.
Αυτα για τωρα.
 #13074  από Κατερίνα
 Παρ Δεκ 11, 2009 11:27 am
Φίλοι μου καλοί,καλοί μου φίλοι καλή σας μέρα!! :D
Ευχαριστούμε πολύ για το κέικ Βικούλα είναι πεντανόστημο!!!
θα πάρω το κομμάτι μου και θα φανταστώ οτι είμαι εκεί που λέει η Έλενα,
ο καιρός είναι φανταστικός και μόνο κλεισμένη σε ένα γραφείο με θέα τον υπολογιστή δεν
θέλω να είμαι!!
Μόνο ο τυχερος ο aoratos έχει εναλλακτική θέα! :D
Αχ Έλενα, άντρες παιδί μου τι να περιμένεις?Σεβασμός μηδέν στην γυναίκα οδηγό!
Πω πω έχει αρχίσει ήδη ο ανταγωνισμός
για το "next top γκαντέμω"!Τρίζει η καρέκλα μου απ'οτι φαίνεται :?
Μία η mary_d_ath με την κουτσουλιά,μία εσύ με τα απανωτά γεγονότα
σήμερα,δεν με βλέπω καλά!!! :lol:
Οι υπόλοιποι που είστε τέτοια ώρα?ΕΕΕΕΕΕΕΕ??????
 #13083  από mary_d_ath
 Παρ Δεκ 11, 2009 12:44 pm
Καλημέρα σε όλη την παρέα!!
Έλενα, με τον ίδιο τρόπο μπαίνει η όπισθεν σε όλα τ' αυτοκίνητα, δε με φώναζες εμένα να στο βγάλω, η όπισθεν είναι η αγαπημένη μου ταχύτητα!! :lol: :lol:
Αφού όλοι μου λένε "καλά, είσαι ανώμαλη, γιατί δεν κάνεις μία αναστροφή και το πας με την όπισθεν;". Ναι, να κάτσω να σπαταλήσω χρόνο στην 1η και την όπισθεν για να βγω από το αδιέξοδο, ενώ με μία ταχύτητα όλα γίνονται!! :lol: :lol:
Κατερίνα 83, μη φοβάσαι για τον τίτλο, δικός σου είναι, τον έχεις κερδίσει από την 1η φορά που σου χύθηκε ο καφές!! :lol:
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!

(Υ.Γ. Βίκυ, πολύ ωραίο το κέικ σοκολάτας!! Άσχετο τώρα... Θέλω μια συνταγή για μελομακάρονα, όχι πολύ περίπλοκη και να είναι και πετυχημένη, να βγαίνουν νόστιμα δηλαδή!! Ξέρετε καμία να μου στείλετε για να πειραματιστώ; :lol: Θέλω να φτιάξω μελομακάρονα!! Και βασιλόπιτα θα επιχειρήσω, αλλά του εμπορίου θα φάμε σίγουρα!! :lol: :lol: )
 #13084  από elena
 Παρ Δεκ 11, 2009 1:06 pm
Ναι ...πείτε με και χαζή τώρα!!!!
αφήστε με στον πόνο μου!!!!το ίδιο μου είπε και άντρας μου.... :D :D :D και το άλλο που μου είπε,-ευτυχώς που δεν σε πήρα νωρίτερα τηλέφωνο!!!
δεν ξέρω ...εκτός ότι είναι τεράστιο,δεν φτάνω τα πετάλια,είναι και ψηλό....οπότε....
τουλάχιστον άνοιξε ο υπολογιστής!!!κάτι κατάφερα...έχω πάθει το συνηθισμένο κόλλημα σε κάτι ασκήσεις,στην δουλειά ακόμα πιο χάλια....να δούμε που θα φτάσει!!!

πάντως εγώ έχω συνταγή για κουραμπιέδες,είναι πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή!!!μου την είχε δώσει μία φίλη μου ,που ο άντρας της είχε φούρνο...κρυφά μου την έδωσε!!! :D :D :D
αν θέλει κανείς να σας την δώσω...από μελομακάρονα φτιάχνει η μητέρα μου ,αλλά κάθε χρόνο δεν θυμάται τι συνταγή είχε φτιάξει πέρυσι ,και πέτυχαν,οπότε δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σας δώσω....

και για βασιλόπιτα φτιάχνει μια άλλη φίλη μου,νομίζω σαν κεικ ή κάτι τέτοιο...αν θέλετε πείτε μου να την ζητήσω...

aorate που είσαι σήμερα?είδες ότι λείψεις δεν λείψεις εγώ σε ψάχνω!!!σε πείραξε η Κατερίνα?
Κατερίνα θα σε μαλώσω...τι είπες στον aorato ?

καλή συνέχεια!!!!
 #13087  από Κατερίνα
 Παρ Δεκ 11, 2009 1:32 pm
Α πα πα!!Εγώ θα την πληρώσω τη νύφη πάλι?
Αυτός μας σνομπάρει καλέ!!Μέχρι και κεικ του φτιάξαμε και τπτ!
aoratos έγινε σήμερα! :lol:
Θα μπω και σε λίγο να ελένξω τι γίνεται!!
  • 1
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 2901