• ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΚΠ ..... Εν έτει 2012..

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #87605  από sofia13
 Τρί Μαρ 19, 2013 12:03 am
Eχει δίκιο ο Admin ,
απλώς μείναμε με αστερίσκους στη θέση των λίνκς , οι ενδιαφερόμενοι, που όντως 'εχουμε να
κάνουμε με εξοντωτικές τιμές στα σκευάσματα και τις βιταμίνες.
Είναι όμως και χρονοβόρο για τους δύο Κώστες να στέλνουν ΠΜ στον καθένα μας.
Οποιος δεχτεί σχετικό ΠΜ , θερμή παράκληση, να το μεταβιβάσει και σε μένα. Μετά θα το κάνουμε
τρενάκι μεταξύ μας οι υπόλοιποι !
:text-thankyouyellow:
 #87679  από billios
 Τετ Μαρ 20, 2013 9:58 pm
Σας ευχαριστω ολους παιδια,ειναι κατι πολλυ χρησιμο ειδικα αν κυνηγας το ταληρο με το δικανο :-D
 #87681  από nikolaras
 Πέμ Μαρ 21, 2013 1:00 am
Καλησπερα παιδια και καλη σαρακοστη να εχουμε . Ευχομαι τα καλυτερα σε ολους μας. Πηγα το γιατρο με εξετασε οπως σας ειχα πει με ειχε βρει ενα χαλι με εξετασε με το βουρτσακι και την βελονα ιοπως πολλοι γνωριζετε απο το μεσο ορο μου που ηταν 4-6 αντε 7 αισθανομουν αρκετα καλυτερα τα αγγιγματα του .. Μου το εδειξε με τα χαρτια κ ολας αυτο με συγκριση του προηγουμενου μηνα.. Ημουν ενα χαλι πειρα κ την κορτιζονη μου να συνελθω λιγο με επιασε η καταθληψουρα απ την κορτιζονη αλλα τι να κανεις ? Υπομονη τουλαχιστον νιωθω οτι με επιασε καλυτερα απο αλλες φορες τωρα ο καιρος θα δειξει πως θα παει το ολο θεμα .. Δεν ξερω τι αλλο να σας γραψω οτι θελετε ρωτηστε με καλο σας βραδυ
 #87689  από sofia13
 Πέμ Μαρ 21, 2013 10:25 am
Nίκο καλημέρα.
Εύχομαι να πάς καλύτερα όλο και περισσότερο , απο δώ και πέρα.
Χαίρομαι που υπήρξε ήδη διαφορά.Πίστεψε σε σένα και θα δείς ν΄ανεβαίνεις σωματικά και ψυχολογικά. Ξέρεις , δεν είναι μόνο η κορτιζόνη που ανακατεύει παράξενα τον ψυχισμό μας.
Είναι και η Ανοιξη (αλλαγή εποχής) !
Τα καλύτερα σου εύχομαι Νίκο και αγάπα τον εαυτό σου ..... :romance-kisscheek: :romance-heartsthree: :greetings-waveyellow:
 #88191  από sofia13
 Κυρ Μαρ 31, 2013 8:46 pm
Καλησπέρα σε όλους σας!
Γύρισα (δυστυχως) απο Θεσ/κη και Γεωργακόπουλο ( ραντεβού επανεξέτασης κ.λπ)
Παρόλο που φοβήθηκα τελευταία με κάποια επεισόδια , ότι έχασα κεκτημένα, όλα πήγαν πολύ
καλά. Οι εξετάσεις καλές , μυ'ι'κός τόνος ανεβασμένος, σπαστικότητα που υπήρχε σαν κατάλοιπο,
έφυγε κι΄αυτή απ΄το δεξί πόδι, δύναμη στα χέρια μεγάλη, διαύγεια νού πολύ καλή, γενικά πάω
όμορφα και συνεχίζω ακάθεκτη με βιταμίνες και συμπληρώματα,
μειώθηκαν κι΄άλλο σε ποσότητα. Την ώση την ξεπέρασα αρνούμενη ακόμη και την κορτιζόνη.
Βοήθησαν πολύ και οι φίλες μου , ήταν πάντα δίπλα μου και δεν μ΄άφησαν να τελματώσω.
Παιδιά στους ζόρικους καιρούς που ζούμε και με την '' κουκλίτσα'' μέσα μας , χρειάζονται οι καλοί
φίλοι με το γέλιο και τα αστεία τους.
Χάρηκα που η πορεία μου δείχνει να πηγαίνει όλο και καλύτερα, αλλά στενοχωρήθηκα που
έφυγα απο τη Θεσ/κη και τον '' άλλο'' κόσμο της.
Σε δύο μήνες το νέο ραντεβού και για τον σύζυγό μου.
Να είστε όλοι σας καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας.
( υ.γ : Κάτω απο το ιατρείο , συναντήθηκα με φίλη και τον σύζυγό της, που βλέποντας τη
διαφορά σε μένα, απο τον άλλο μήνα μπαίνουν κι΄αυτοί στο δρόμο των βιταμινών και της
εναλλακτικής αντιμετώπισης της νόσου. )

Αυτά τα ιατρικά νέα μου. Ελπίζω ότι όλοι θάμαστε όλο και καλύτερα.!
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 32