• Η ΧΕΝΦΑ και εγω

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #43889  από maraki12
 Πέμ Νοέμ 25, 2010 1:04 am
FANTOMAS έγραψε:sou, Neutralis, homer,georgek,soulla,Biskoto10, Kate2002, maraki12, seven, jou, Μιμικα, Μαριαννα, Χρηστος,

ας μην ξεχνάμε να γραφουμε στο ιστορικό επεμβάσεων ΧΕΝΦΑ, τις μικρες ή μεγάλες αλλαγές που παρατηρούμε στην καθημερινότητα μας με την πάροδο των μηνών

Χαιρετώ όλους
Done. :handgestures-salute:
 #43905  από κωστας
 Πέμ Νοέμ 25, 2010 10:50 am
fantoma εμενα με ξεχασες...γιατι φιλε?τον τελευταιο μηνα εχω μια μικρη επιδινωση σχετικα με καποια μουδιασματα που μου εχουν παρουσιαστει και μια μικρη αυξηση της σπαστικοτητας,βεβαια καποιες βελτιωσεις που ειχα μετα την επεμβαση παρεμειναν(διαταραχες υπνου,δυσκολια ουρησης)!16 ιουνιου εκανα την επεμβαση απο δεκεμβρη θα ασχοληθω κανοντας κατευθειαν αγγειογραφια!
 #43917  από homer
 Πέμ Νοέμ 25, 2010 12:19 pm
FANTOMAS έγραψε:sou, Neutralis, homer,georgek,soulla,Biskoto10, Kate2002, maraki12, seven, jou, Μιμικα, Μαριαννα, Χρηστος,

ας μην ξεχνάμε να γραφουμε στο ιστορικό επεμβάσεων ΧΕΝΦΑ, τις μικρες ή μεγάλες αλλαγές που παρατηρούμε στην καθημερινότητα μας με την πάροδο των μηνών

Χαιρετώ όλους
Παίδες όσο κι αν φαίνεται ότι λείπω είμαι εδώ και το ημερολόγιό μου γεμίζει. Υπάρχουν δηλαδή σοβαρά συμπεράσματα τα οποία έχω γράψει ήδη μέχρι τον 2ο μήνα μετά την επέμβαση και περίπου 4 χρόνια στο πρωτόκολλο. Θέλω να είμαι σίγουρος για κάποια πράγματα και θέλει και το χρόνο του για διαπιστώσεις. Το Δεκέμβρη ετοιμάζω ένα report 6 μήνες μετά την επέμβαση και μετά από 4 χρόνια στο πρωτόκολλο. Επιμένω στο πρωτόκολλο γιατί και μετά την επέμβαση συνέχισα με Βιταμίνη C (4-5 grams), Βιταμίνη Ε (παρότι έπαιρνα αιμοδιαλυτικά και τώρα το Salospir), Νιασίνη που θεωρώ παίζει σημαντικό ρόλο. Όλα αυτά σε συνδυασμό με όλα τα άλλα συστατικά του πρωτοκόλλου. Πιστεύω πως βοηθάνε απίστευτα τις φλέβες κυρίως σε ότι αφορά την ελαστικότητα, την υγεία και τη μείωση της πιθανότητας επαναστένωσης. Βεβαίως αυτά δεν είναι απόλυτα όμως είμαι οεισμένος πως μετά την επέμβαση δεν είναι δυνατόν να πας σπίτι και να περιμένεις απλώς να "γίνεις καλά" χωρίς συγκεκριμένα μέτρα.

Το Δεκέμβρη θα γίνει και το 2ο τρίπλεξ. Οπότε υπομονή...
 #43921  από FANTOMAS
 Πέμ Νοέμ 25, 2010 1:00 pm
κωστας έγραψε:fantoma εμενα με ξεχασες...γιατι φιλε?τον τελευταιο μηνα εχω μια μικρη επιδινωση σχετικα με καποια μουδιασματα που μου εχουν παρουσιαστει και μια μικρη αυξηση της σπαστικοτητας,βεβαια καποιες βελτιωσεις που ειχα μετα την επεμβαση παρεμειναν(διαταραχες υπνου,δυσκολια ουρησης)!16 ιουνιου εκανα την επεμβαση απο δεκεμβρη θα ασχοληθω κανοντας κατευθειαν αγγειογραφια!

καταρχην ειμαι απαραδεκτος

και δευτερον και εγω εχω διαπιστωσει βελτιωσει στα :!: ιδια
 #43947  από georgek
 Πέμ Νοέμ 25, 2010 5:42 pm
Εδώ είμαι και εγώ.
Σας παρακολουθώ σιωπηλά :).
Βασικά δεν έχω ενημερώσει γιατί δεν έχει υπάρξει καμμία μεταβολή, προς το καλύτερο τουλάχιστον.
Όπως γράφω εκεί και έχω αναφέρει ξανά, απο την πρώτη στιγμή δεν υπήρξε η παραμικρή βελτίωση.
Απο εκεί και πέρα, υπάρχει περαιτέρω επιδείνωση το τελευταίο διάστημα. Στην σπαστικότητα και στην αδυναμία.
Κάναμε και έναν επαναληπτικό υπέρηχο όπου είδαμε την διορθωμένη στένωση (υπενθυμίζω, αριστερή σφαγίτιδα στο 50-60% περίπου), αλλά τίποτε περαιτέρω.
Σκεφτόμαστε να κάνουμε μια μαγνητική αγγειογραφία με το πρωτόκολλο που έχει αναφερθεί και σε άλλο ποστ μήπως δούμε κάτι παραπάνω, αλλά εγώ προσωτικά δεν έχω πια πολλές ελπίδες απο αυτό. Ιδια γευση όπως και με όλα τα άλλα που έχουμε δοκιμάσει (απο φάρμακα μέχρι φυσιοθεραπείες κλπ). Αποτέλεσμα 0...
Ακόμη και αυτή η επανεκπαίδευση που παλεύουμε για περισσότερο απο ένα χρόνο τώρα δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Κάτι πήγε να γίνει στην αρχή αλλά μετά απο λίγο η επιδείνωση επανήλθε δριμύτερη.
Βέβαια η εμπειρία της Βάλιας στο άλλο ποστ με προβλημάτισε (θετικά).
Ισως μια επαναληπτική αγγειογραφία να ήτανε η καλύτερη λύση.
Θα δούμε.
Μακάρι να είχα να σας πω κάτι πιο αισιόδοξο.
Να στε όλοι καλά.
 #43986  από κωστας
 Παρ Νοέμ 26, 2010 12:53 pm
FANTOMAS έγραψε:
κωστας έγραψε:fantoma εμενα με ξεχασες...γιατι φιλε?τον τελευταιο μηνα εχω μια μικρη επιδινωση σχετικα με καποια μουδιασματα που μου εχουν παρουσιαστει και μια μικρη αυξηση της σπαστικοτητας,βεβαια καποιες βελτιωσεις που ειχα μετα την επεμβαση παρεμειναν(διαταραχες υπνου,δυσκολια ουρησης)!16 ιουνιου εκανα την επεμβαση απο δεκεμβρη θα ασχοληθω κανοντας κατευθειαν αγγειογραφια!

καταρχην ειμαι απαραδεκτος

και δευτερον και εγω εχω διαπιστωσει βελτιωσει στα ιδια
χαχαχα!μην ξαναγινει!
 #43988  από soulla
 Παρ Νοέμ 26, 2010 1:02 pm
σίγουρα η χένφα δεν έιναι η λύση όλων των προβλημάτων μας..georgek και κώστα για εσάς που βιώνετε επειδήνωση ...μπορώ μόνο να πω ότι καταλαβαίνω πώς νιώθετε ...

και ελπίζω σύντομα να γίνετε καλύτερα...
μακάρι όλα κάποτε να τελειώσουν :romance-kisscheek:
 #43995  από FANTOMAS
 Παρ Νοέμ 26, 2010 2:15 pm
Αποδεικνύεται και απο εμάς οτι η Π.Σ- ΧΕΝΦΑ δεν ειναι μια πάθηση, αλλά έχει τόσες μορφές όσοι είμαστε και εμείς !!!!!!
 #44400  από kate2002
 Παρ Δεκ 03, 2010 5:00 pm
;;;Πως λεει;... βασικα καλησπέρα! :greetings-waveyellow:

Ερώτηση προς το χενφοψαγμενο κοινο: έκλεισα 3 μηνες με σαλοσπιρ, εκανα σημερα γ.εξετασεις, αφου προηγηθηκαν 2 μερες χωρις το χαπι, και ενω μου εδειξε χρονο 1,04 ο γιατρος που μ(ας)ε εγχειρησε, μου ειπε να το παρω για αλλους 3 μηνες... το ιδιο κανετε κι εσεις; γιατι κατα τα λοιπα οι εξετασεις μου ηταν φυσιολογικοτατες. ή ειναι νεα πρακτικη για την αποφυγη περαιτερω ...θρομβωτικων καταστασεων;;; τωρα θα μου πειτε, 3 μηνες ακομα, δε λεει τιποτα, αλλα...ειμαι η μονη που το κανει;
σουλλλλλα, κανε εξετασεις, τωρα! :romance-kisscheek:
 #44411  από maraki12
 Παρ Δεκ 03, 2010 5:52 pm
Εμένα μου χε πει εξαρχης ότι θα το παιρνω για 6 μήνες, άσχετα με τις ενδιαμεσες εξετάσεις.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 41