• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #13008  από soulla
 Πέμ Δεκ 10, 2009 3:31 pm
ΓΕΙΑ ΣΑς ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ :lol: ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΒΡΕΘΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΚΕΥΤΙΚΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ Η ΘΑ ΜΑΣΑΤΕ ΧΟΡΤΟ ΣΑΝ ΤΟΥς ΙΡΑΝΟΥς ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑς
 #13010  από soulla
 Πέμ Δεκ 10, 2009 3:47 pm
MARY ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :lol: ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΔΕΙς ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑς ΤΗς ΜΑΝΑς ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ :lol: ΝΑ ΖΕΙς ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΙΑ ΖΩΗ :cry: ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙς ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙς ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ :cry:
 #13011  από mary_d_ath
 Πέμ Δεκ 10, 2009 3:52 pm
Κάτσε να βρεθεί η ολοκληρωτική θεραπεία και τότε βλέπουμε!! :lol: :lol:
Το δε χόρτο βοηθά και σε πολλά άλλα!! Ξέρετε τι άκουσα πρόσφατα;
Ότι βοηθά στο διάβασμα!! :lol: :lol:
Ένα παιδί κάθεται και διαβάζει για την εξεταστική, κάνει ένα "τσιγάρο" πρώτα και διαβάζει,κάνει ένα διάλειμμα μετά από πολλή ώρα και να σου το 2ο!! Και λέει ότι έτσι περνάει τα μαθήματα!! :lol: :lol:
(Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά μου το είπε μια φίλη μου προβληματιζόμενη πως θα περάσει εκείνη τα δικά της μαθήματα, άραγε να ισχύει; :lol: )
Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια... Γι' αυτό "φύλαξα" λίγο από αυτό που έκοψα απότη γλάστρα μας, μπας και περάσω κανένα μάθημα!! :lol: :lol:
Οι Ιρανοί το μασάνε; Σαν την Πυθία την αρχαία, που σίγουρα "χόρτο" μάσαγε και όχι φύλλα δάφνης; :lol: :lol:
 #13015  από LL--MM
 Πέμ Δεκ 10, 2009 4:03 pm
Γιατί άραγε και τα φύλλα δάφνης να μην περιέχουν τέτοιες παραισθησιογόνες ουσίες; :o
Δοκίμασε κανένας μετά την Πυθία να ξέρει να μας πει; :shock: :shock: :shock:
Ηey Tom80, έχεις ακουστά τίποτα; :?
 #13016  από mary_d_ath
 Πέμ Δεκ 10, 2009 4:09 pm
Κι ένα άλλο "συγκινητικό" βιντεάκι που θυμήθηκα:

[youtube]zyGEEamz7ZM[/youtube]

Υ.Γ. Γιαγιά Κασσάνδρα, με βάζεις σε σκέψεις μεσημεριάτικα... Θα δοκιμάσω φύλλα δάφνης και θα σου πω και την ακριβή ημερομηνία που θα βρεθεί η ολοκληρωτική θεραπεία!! :lol: :lol:
 #13017  από αλεξανδρος1
 Πέμ Δεκ 10, 2009 4:10 pm
Καλησπέρα τι κάνετε; Χθές είχα πολύ δουλειά και δεν μπόρεσα να μπώ και αμέσως να μου βάλετε απουσία ε; Καλά θα το πώ και εγώ στην μαμά μου να έρθει να μου την σβήσει.
Mary μάλλον το παλικάρι το έχει βρεί σαν δικαιολογία για να καπνίζει. Αυτός όταν θα έχει εξεταστική πρέπει να τα βλέπει όλα. Άσε τα λεφτά που θα χαλάει εκτός και εάν είναι παραγωγός.
 #13020  από LL--MM
 Πέμ Δεκ 10, 2009 4:17 pm
Ομολογουμένως, εντυπωσιακό!
 #13021  από mary_d_ath
 Πέμ Δεκ 10, 2009 4:38 pm
[youtube]nPrLhiit0lo[/youtube]

:lol: :lol: :lol:
Έτσι για να γελάσουμε λίγο με την "κατάντια" της Ελλάδας...
 #13028  από soulla
 Πέμ Δεκ 10, 2009 6:05 pm
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ MARY ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ :lol: ΕΣΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙς ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΑΘΥ ΝΟΗΜΑ Ο ΘΕΟς ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ :lol: ΤΕΛΙΚΑ Η ΖΩΗ ΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ SOS
 #13029  από mary_d_ath
 Πέμ Δεκ 10, 2009 6:10 pm
Τα "μπράβο" αξίζουν στον δημιουργό του βίντεο!!
Πάω για μάθημα, το έχασα την προηγούμενη φορά κι έχω "τύψεις" :lol: ...
Καλά η Αθήνα έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο, δεν αντέχεται άλλο, πότε θα σταματήσουν την απεργία οι οδοκαθαριστές; Ξέρει κανείς τίποτα;
Τελοσπάντων...
Καλό απόγευμα να έχουμε!!
  • 1
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 2901