• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #12982  από Κατερίνα
 Πέμ Δεκ 10, 2009 9:32 am
Καλημέρα σε όλους και όλες!! :D
Μα δεν είναι τέλειος ο καιρός?litsaki έβλεπα χθες τον αγρότη που
είναι μόνος του και ψάχνει και είχαν πάει Ρόδο!
Το νησί σας εκτός απο βροχερό είναι και πανέμορφο!!!!

Και φαγητό λες ε?Να σου πω δεν έχεις κι άδικο,είναι κάτι
μεσημέρια που σας περιμένω και το στομάχι φτάνει στην πλάτη!
Να φτιάξουμε καμιά φασολάδα σήμερα? :D Την σηκώνει και ο καιρός!

Βρε κορίτσια μόνο με απειλές μας θυμάστε? :lol:
Έλενα το απουσιολόγιο κάθε μέρα παρακαλώ πολύ!!!
Πολύ χαίρομαι που είστε καλά και περισσότερο που
έχετε αρχίσει τα ψώνια σας!!!Συνεχίστε με όρεξη και χαρά!
Αν προλαβαίνετε πάρτε και κάτι για την βαφτιστίκα μου,γιατί
ακόμα δεν έχω αξιωθεί να κατέβω στα μαγαζιά! :roll:

Θα ξαναμπώ αργότερα να διαβάσω και τα υπόλοιπα νέα σας!!
 #12987  από elena
 Πέμ Δεκ 10, 2009 11:14 am
Καλημέρα σας!!!

λοιπόν πρέπει να δίνεται μεγάλη προσοχή το πρωί,πως είστε ντυμένοι όταν κατεβάζετε τα σκουπίδια σας!!!
έναν φουκαρά που κατέβηκα με τις πυζάμες και τις παντόφλες ,τον συνέλαβαν για αναρχικό!!!
είχε και τον τουίτι η πυζάμα του? :D :D και οι παντόφλες ήταν από αυτές με τα ζωάκια? :D :D
για αυτό κορίτσια όταν κατεβάζετε τα σκουπίδια,να είστε ντυμένες(με όλα τα ρούχα...μην σας λείπει τίποτα)βαμμένες,χτενισμένες και με την ταυτότητα στην τσέπη!!!
και τα αγόρια επίσης...είδατε τι έπαθε ο φουκαράς....πρωτοσέλιδο έγινε!!!

τι άλλα νέα....τελείωσε το σεμινάριο της γραφολογίας...ευτυχώς γιατί είχα κουραστεί...θα ξεκινήσει και δεύτερο μέρος σε δύο μήνες περίπου...μπορεί να το παρακολουθήσω...θα δω!!!
από βδομάδα πρέπει να ξεκινήσω την φυσική,και δεν έχω τελειώσει ακόμα τα μαθηματικά!!!!
χάνω πολύ χρόνο με τις ασκήσεις!!!αν κολλήσω σε μία άσκηση δεν την αφήνω ,μέχρι να την λύσω...

αυτά προς το παρόν...πήγατε στις κούνιες?και καλά εσύ Κατερίνα,μικρό κορίτσι είσαι,ο "μπάρμπας "τι θέλει μαζί σου? :o
αν δεν ρίξω την σπόντα μου δεν μπορώ....νομίζω ότι δεν θα πάει καλά η μέρα μου!!! :D :D

καλή συνέχεια στην ημέρα σας
φιλιά....ματς...μουτς...
 #12990  από mary_d_ath
 Πέμ Δεκ 10, 2009 11:50 am
Καλημέρα σε όλη την παρέα!!
Τι κάνετε; Όλα καλά;
Πόσες μέρες απομένουν για τα Χριστούγεννα; :D
2 εβδομάδες έμειναν!! :D :D
Τελοσπάντων...
Χθες την ξαναέκανα την ένεση με το χέρι, άρα δε φοβάμαι πια και θα καταργήσω το μηχανηματάκι!! Αυτό το μ********** οφείλεται για τις μελανιές, αφού τις πετά απότομα!!
Τι άλλα νέα; Ήθελα να πω τόσα, αλλά δεν θυμάμαι τώρα... :lol: :lol:
Να προτείνω για αρχή να πάτε βόλτα στο θέατρο Μπάντμιντον, έχει μια εκδήλωση με τον τίτλο "christmas magic world", κάθε μέρα εκτός Σαββάτου και Κυριακής και ώρες λειτουργίας 16-23. Είναι ωραίο μέρος για βόλτα, το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!
Α, κι ένα ωραίο βίντεο που μου έστειλαν με e-mail:

:arrow: http://vimeo.com/8033660 (συγκινητικό και με πολλά μηνύματα)

Δε μου 'ρχεται κάτι άλλο τώρα...Οπότε...
Καλό μας μεσημεροαπόγευμα!! :lol:
 #12997  από Κατερίνα
 Πέμ Δεκ 10, 2009 1:19 pm
Φοβερό βιντεάκι mary_d_ath ανατρίχιασα!!!
Δηλαδή πρέπει να βάζω και τα μπικουτί για να κατεβάσω τα
σκουπίδια? :shock: Μη χειρότερα...!Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά!Βρε τον
άμοιρο τι έπαθε!
Άσε Έλενα και δεν φτάνει που είμαι ένα τόσο μικρό και χαριτωμένο κοριτσάκι
που προσπαθώ να τον συναγωνιστώ,έφερε κι αυτό το αμφιβόλου προελεύσεως
κοριτσάκι για ενισχύσεις! :D
Λοιπόν ή είμαι η next top γκαντέμο ή θα πλουτίσω απότομα!Δύο μέρες τώρα
όσες φορές πάω να φτιάξω καφέ μου χύνεται!Μια μου βράζει δεν τον προλαβαίνω,
την άλλη κάτι κάνω πέφτει το μπρίκι κάτω...τι να πω?!Θα πάρω κανά πρωτοχρονιάτικο
λαχείο γιατί έρχονται και δύσκολες μέρες!
Αυτάααααααα...!!!!!!!!!!
 #12998  από aoratos
 Πέμ Δεκ 10, 2009 1:36 pm
Ας γράψω την καλημέρα μου για να μην νομίζετε ότι σας "γράφω". :P

Καλή σας μέρα λοιπόν αλλά πλάκωσε δουλειά σήμερα.

Κοντά σας με νεώτερα επεισόδια μόλις αναπνεύσω. :lol:
 #12999  από elena
 Πέμ Δεκ 10, 2009 1:37 pm
Πραγματικά το βίντεο πολύ ωραίο!!!
καλή συνέχεια Mary_d_ath με την ένεση...αλλά πως ξέρεις πόσο βαθιά πρέπει να την βάζεις την βελόνα?υπολογίζεις πόσο έμπαινε με το μηχάνημα?

Κατερίνα να πάρεις λαχείο οπωσδήποτε!!!!και αν βγει στην τηλεόραση εκπομπή με την next top γκαντέμω να πάρεις μέρος...ή στο ένα θα κερδίσεις ή στο άλλο!!!τώρα βέβαια θα υπάρχει και συναγωνισμός!!!

τραμπάλα ,τραμπαλίζομαι ,πέφτω και τσακίζομαι....λέτε να το έπαθε ο aoratos και πονάει το κεφάλι? :?

καλό μεσημέρι σε όλους!!!
 #13001  από mary_d_ath
 Πέμ Δεκ 10, 2009 2:30 pm
Όλη η βελόνα πρέπει να μπει!! :lol: :lol:
Κι εγώ στην αρχή την "εβλεπα" τεράστια και είχα ψιλοφοβηθεί, αλλά είχε δίκιο η γιαγιά Κασσάνδρα σε δημοσιεύσεις της!! Αποφεύγονται οι μελανιές και οι κοκκινίλες, αφού δεν τη βαράς σα "καρφί" αλλά σιγά-σιγά, την ακουμπάς στο δέρμα και σπρώχνεις λίγο, δεν καταλαβαίνεις τίποτα!! Καθόλου πόνος!! Με το μηχανηματακι πονάει πιο πολύ, μετά από 2 χρόνια την απέκτησα εμπειρικά αυτή τη γνώση και είμαι πολύ περήφανη γι' αυτή μου την "πρόοδο"!! Εγώ που έβλεπα ένεση κι έτρεχα, τώρα τις βαράω και με το χέρι!! Εξελιγμένο "πρεζάκι"!! :lol: :lol:
Μεθαύριο (γιατί αύριο θα βγω και δεν θα τη κανω), θα την κάνω και χωρίς μουσική!!
Τελοσπάντων...
Καλό μεσημέρι σε όλους/όλες!!
 #13002  από Κατερίνα
 Πέμ Δεκ 10, 2009 2:38 pm
Νομίζω πως στο next top γκαντέμω θα έχω μεγαλύτερη επιτυχία!!!
ελπίζω σ'αυτό να ψηφίζει και το κοινό!
Θα με ψηφίσετε εεεεεεεεεεεεεεεε????????? :D
Αχ....... την βλέπω τη νίκη και την δόξα απο τώρα!!! :lol:

Καλό μεσημέρι σε όλους!!
φιλιά πολλά!
 #13003  από elena
 Πέμ Δεκ 10, 2009 3:05 pm
Γειά σας και πάλι!!!

Mary_d_ath γιατί πρέπει να μπει όλη η βελόνα?αφού με το μηχάνημα μπαίνει λίγο στην αρχή της σχεδόν....πήρες και ρώτησες την νοσηλεύτρια?
αυτό που λες έπρεπε να γίνει με την avonex που έκανα...δεν ξέρω...απλά ρωτάω μήπως...λέω μήπως και την κάνω και εγώ έτσι...προς το καλοκαίρι!!!

Κατερίνα μην ανησυχείς ,αν θέλεις, εμείς φυσικά και θα σε ψηφίσουμε!!! :D :D

καλό μεσημέρι!!!
 #13005  από mary_d_ath
 Πέμ Δεκ 10, 2009 3:18 pm
:lol: :lol: :lol:
Κατερίνα 83, γούρι είναι να σου "χύνεται" ο καφές!!
Τι είχα πάθει εγώ μια φορά.. Μόνο που το θυμάμαι μου 'ρχεται να ξεράσω!! :lol:
Μέσα στο αυτοκινητο με λίγο ανοιχτό το παράθυρο, πολύ λίγο (το πολυ 4 εκατοστά), περνάει ένα περιστέρι και πως στο διάολο (αυτό κι αν ήταν γκαντεμιά), μπήκε μέσα από το παράθυρο η κουτσουλιά και προσγειώθηκε πανω στο χέρι μου, ακόμα δεν μπορώ να ο εξηγήσω!! Το τζάμι απέξω ούτε που λερώθηκε, σα να με είχε βάλει σημάδι το σκασμένο!! Και να έχω και μια φίλη μου να γελάει και να λέει "γούρι-γούρι!!". Αυτά τα έχουμε βγάλει σίγουρα για να παρηγορούμε την κάθε γκαντέμικη στιγμή....
Το να πατησεις σκτ είναι γούρι; Πόσο μάλλον να τα πατήσεις και να γλιστρύσεις!! (το έχω πάθει!! :lol: :lol: Ευτυχώς δεν είχα πέσει...)
Έλενα η avonex είναι ενδομυϊκή, ενώ η ρεμπίφ υποδόρια καιη διαφορά σε βελόνα τεράστια!! Ρωτησα μια φίλη μου νοσηλεύτρια πρώτα, δεν την έκανα όπως να 'ναι, ειχα πρώτα κάνει ένα σχέδιο!! :lol:
Άσχετο τώρα, να ρωτήσω και κάτι... Ποια η γνώμη σας για την ομοιοπαθητική; Σκέφτομαι να πάω σε μία μεγάλη "γκουρού" που μου συνέστησαν..
  • 1
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 2901