• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #12888  από litsa
 Τρί Δεκ 08, 2009 10:18 pm
να μαι και εγώ!!! :lol: :D :D :D
τι κάνετε?? δεν προλαβαίνω να διαβάζω ... καλή ήταν η αποτοξίνωση!!
έλα όμως που δεν μπορώ να αντισταθώ στο σκπ σάιτ μας!!!!
τα νέα μου??
πήγα στον νευρολόγο μου και τι μου είπε? ότι είμαι άριστα και ότι αν λέω αλήθεια για τα καψίματα που είχα όλο το καλοκαίρι τότε θα έπρεπε να είχε βλάβη όλος ο εγκέφαλος...
τέσπα να μην λέω και άλλα ... θα δείξει...!
να μην πω ότι συμφωνώ με την γιαγιά - κασσάνδρα με όλους τους καταρτισμένους..

ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ????????? :?: :!: :!: :!: :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen:
Είμαι που είμαι γκάου και μπερδεύω τους δρόμους με το τίποτα - μάλλον δεν ξέρω που είναι τι-

ΕΒΡΕΧΕ κιολας και άστα να πάνε!!!!!! κολαση!! πήγα στο εάπ - που δεν με βλέπω να ξαναπάω αν και έχω άριστο καθηγητή- και πέθανα!! ήρθα πίσω πτώμα !!
άσε που ήταν όλοι γκουχου γκούχου
και λυπάμαι ΠΟΛΥ :( :( :( ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ...! !!!! αλλά η βροχή και τα επεισοδια και η σκπ είναι ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ.. μέχρι βόμβα είπανε ότι βάλανε...
σνιφ στην αθήνα πέρασα χάλια!!!!

έλενα συγχαρητήρια για το βαθμό!! σπασικλάκι είσαι μου φαίνεται!! :lol: και μπράβο γιατί τις λύνεις μόνη σου χωρίς βοήθεια! ενώ εγώ επιστρατεύω όλους τους γνωστούς...
και φίλους! - πήρα 9 - στις εξετάσεις να με δω ...αν πάρω 5 θα κάνω πάρτυ! :shock: :shock: α και μην έχεις πρόβλημα με το αν ξέρουν για σκπ ...γιατί δεν δικαιούμαστε ΤΙΠΟΤΑ!!
 #12889  από litsa
 Τρί Δεκ 08, 2009 10:27 pm
Συνεχίζω γιατί '' επαιζε '' η οθόνη...
αόρατε μπράβο για το εμβόλιο!!! και εγώ εθεσα τον εαυτό εις διάθεση της επιστήμης!!

χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν καθώς και στα μέλη των οικογενειών τους, και ότι επιθυμούν!!!!!
υγεία και χαρά :D
μαρια77 μην δίνεις σημασία για τους καταρτισμένους!! εμείς είμαστε πιο πολύ γνώστες της κατάστασης!
mary_D-Ath : μπράβο για την ένεση!! εγώ δεν τολμώ !! :(
και να ρωτήσω το γιο μου πόσα μαθήματα περασε??

χαιρετώ βέβαια και την κυρία βιστονίδα και την κατερινα 83 που παρολίγο θα συναντιόμασταν ...
και τον νικ που γιόρταζε και βέβαια τον νικολάρα που θα τα έσπασε!!
και βέβαια επειδή είμασταν με παρέα, θύμωσα με την αθήνα και την γκαντέμω βροχή και πήγαμε στο Ναύπλιο, οπου περάσαμε τέλεια!!! αύριο θα ζυγιστώ να σας πω τι έγινε η δίαιτα μου!!

φιλιά πολλλά σε όλους - ελπίζω να μην ξέχασα κανένα - αλέξανδρος με το πάρτυ...δεν φεύγουμε όταν έχουμε πάρτυ...
 #12891  από mary_d_ath
 Τρί Δεκ 08, 2009 10:45 pm
Χαιρετώ την πιο τρελή-τρελή παρέα!!
Μπήκα για να πω μια γρήγορη "καληνύχτα"!!
Καληνύχτα σε όλους/όλες και καλό μας ξημέρωμα!!

(παίρνω και λίγο φυτό από τη γλαστρα γιατί ήταν μια "δύσκολη" μέρα!! :lol: :lol: Μέχρι να πάμε Ιταλία θα έχουμε φτιάξει μπόλικο... :lol: )
 #12898  από Κατερίνα
 Τετ Δεκ 09, 2009 8:26 am
Καλημέρα!!!!!!!! :P
Αρχίζει το κρύο σήμερα απ'ότι άκουσα,γι'αυτό εξοπλιστείτε με όλα τα
χειμονιάτικα αξεσουάρ πριν βγείτε για ψώνια ή δουλειά!
Σαν την "συμβουλή της ημέρας" στις εκπομπές ήταν αυτό! :D

litsaki επιτέλους επανήλθες!!Μας έλειψες... Χαίρομαι πάρα πολύ με την λέξη άριστα που διαβάζω!!!!Καλά να είμαστε και θα συναντηθούμε κάποια στιγμή!!

Έλενα απο που είναι η καταγωγή σου?Τα πιο σημαντικά ξεχνάς να μου πεις.Διαβάζοντας το καφενείο μια μέρα είδα ξενάγηση στην Κύμη,πες μου οτι είσαι απο κει?

Βίκυ ευχαριστώ για το καφεδάκι,τον βρήκα σήμερα βέβαια αλλά τον ζέστανα στον φούρνο
μικροκυμάτων και είναι ωραιότατος!!! :D

aorate δεν ξέρω αν το κατάλαβες,αλλά κανείς δεν μας παίζει! :roll:

Σας περιμένω να έρθετε!Ναι μην αργήτε όμως!
 #12903  από litsa
 Τετ Δεκ 09, 2009 8:44 am
καλημέρα!!
σηκώθηκα πρωί πρωί !! αντι να ξεκουραστώ... πότε θα διαβάσω όλα αυτά που γράψατε??

ναι κατερινάκι εύχομαι και εγώ να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτυ... κάποια στιγμή..
:D
 #12925  από elena
 Τετ Δεκ 09, 2009 10:33 am
καλημέρα στην πιο πρωινή παρέα!!!τι κάνετε?

ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!
Λίτσα καλώς ήρθες στα πάτρια εδάφη...έλα μωρέ και η Αθήνα μια χαρά πόλη είναι!!!
πιστεύω ότι είναι μια πόλη μαγευτική...άγνωστη για τους περισσότερους...ακόμα και για μας που ζούμε εδώ!!!
βέβαια πολλοί θα ήθελαν να φύγουν,ακόμα και εγώ κάποιες φορές,αλλά όταν φεύγω θέλω να ξαναγυρίσω!!!ένα περίεργο πράγμα ...θέλω το σπίτι μου,ακόμα και στα πιο όμορφα μέρη να έχω πάει!!!και πολλές φορές σκέφτομαι αν ζούσα κάπου αλλού ,αν είχα την ευκαιρία να κάνω τα πράγματα που κάνω εδώ...
αυτό όμως που μπορείς να κάνεις εσύ όταν έρχεσαι στην Αθήνα ,είναι να μένεις στα Προάστια,σε ένα ωραίο ξενοδοχείο ,με ησυχία,και να νοικιάσεις και ένα αυτοκινητάκι,για να πηγαίνεις στις δουλειές σου!!!θα είναι πολύ καλύτερα από το να μένεις στο κέντρο!!!

Κατερίνα ,παράλειψή μου...η καταγωγή του μπαμπά είναι από ένα χωριό του Αλιβερίου...η καταγωγή της μαμάς από ένα μικρό...μικρό γραφικό χωριουδάκι ,πριν την Κύμη...τον χειμώνα με 30 κατοίκους ....είναι δεν είναι....
στην Χαλκίδα έχω πολλούς συγγενείς,γιατί έμεναν τα αδέρφια του παππού(της μαμάς μου)ξαδέρφια,θείους...κτλ...βέβαια δεν τους ξέρω ,μόνο πολύ μικρή θυμάμαι όταν ερχόμασταν στην Χαλκίδα πηγαίναμε στον ένα θείο,στην ξαδέρφη κτλ...ξέρεις πως γίνεται!!!
τα παιδικά μου χρόνια,καλοκαίρια ,γιορτές,τα έχω ζήσει κοντά στον παππού και την γιαγιά,με πολύ όμορφες αναμνήσεις....με απίστευτες εικόνες από την φύση,με απίστευτες μυρωδιές από τους φούρνους με τα ξύλα που έκαιγαν κάθε Σάββατο....
αυτό το σπίτι λοιπόν το κληρονόμησα εγώ μαζί με τα απαραίτητα κτήματα με ελιές ,αμπέλια,κτλ...
είναι ένα σπίτι από πέτρα του 1896!!!
η μεγάλη πλάκα είναι που μου λέει μια χρονιά η μητέρα μου,θα πάμε να μαζέψουμε ελιές...
εντάξει λέω...ετοιμαζόμαστε λοιπόν ,φοράω το τζιν μου ,τα αθλητικά παπούτσια,και πάμε στο χωράφι...τα χωράφια δεν χωρίζονται κάπως...αρχίσαμε να μαζεύουμε....να φωνάζει η μητέρα μου..-όχι αυτές είναι του γείτονα...όχι εκείνες είναι του άλλου γείτονα....είχα γίνει και μέσα στην λάσπη,ήταν βρεγμένο το χώμα,χάλασαν και τα αθλητικά μου....γαλότσες μου λέει δεν φέρατε?
που να τις βρω τις γαλότσες?τα παιδιά να γκρινιάζουν ....τι ήρθαμε να κάνουμε εδώ?χαμός ...
να ζητάω γάντια,είχα κάνει μανικιούρ ,ο άντρας μου να γελάει....της κακομοίρας έγινε....
από τότε δεν ξαναπήγα για ελιές..... :D :D :D

τέλος πάντων ωραίες αναμνήσεις!!!τα θυμάμαι και γελάω!!!

aorate πως πήγατε με το εμβόλιο?είχατε πυρετό?άλλες παρενέργειες?

καλή συνέχεια σε όλους
elena trikolore :D
 #12928  από litsa
 Τετ Δεκ 09, 2009 10:50 am
αχ έλενα !!
ναι ειναι ωραία μαγευτική πόλη .. δεν λέω.. αρκει να ξερεις να πας όπου θέλεις.. για λίγο άμα βρέχει είναι χάλι..

αυτοκίνητο νοικιάσαμε ..τους δρόμους όμως πως τους οδηγάς? που χάνεσαι κτλ...
εγώ με τίποτα δεν πιάνω τιμόνι στην αθήνα, αλλά και ο άντρας μου αν και θεσσαλονικιός, είχε χρόνια να ερθει αθήνα, οπότε πρόβλημα

αυτά με τις μυρωδιές τα έχω ζήσει και εγώ ...τέλεια !!

το εμβόλιο δεν έχει παρενέργειες ...τουλάχιστον σε μένα ... :D
άντε να πλύνω και λίγο γιατί .... :mrgreen:
 #12929  από Κατερίνα
 Τετ Δεκ 09, 2009 10:58 am
Κορίτσι με προίκα δηλαδή και στα καλύτερα μέρη!!!!!!! :D
Ωραίο το Αλιβέρι αλλά σαν τα χωριουδάκια της Κύμης...Είναι ο φίλος μου απο Κύμη
κι αυτός απο ένα χωριό,αλλά με περισσότερους κατοίκους απο το δικό σου!Ωραία πράγματα!!
Δεν μπορεί δεν μπορεί κάπου θα συναντηθούμε :D (που λέει και το τραγούδι), Αθήνα θα'ναι,Κύμη θα'ναι θα σε πετύχω κάποια στιγμή! :P
 #12934  από elena
 Τετ Δεκ 09, 2009 11:48 am
Με προίκα!!!με προίκα!!!

δεν το συζητώ :D :D :D στο Σαιν Τροπέ της Ευβοίας!!!! :D :D
πλάκα κάνω ...έχει πολύ ωραία μέρη η Ευβοία ,και αυτό που εξυπηρετεί περισσότερο είναι ότι μπορείς να πας οδικώς!!!σε δύο-δυόμιση ώρες είσαι στον προορισμό σου!!!
ο σύζυγός μου ,η καταγωγή του,είναι από ένα νησί των Κυκλάδων...λατρεύω τις Κυκλάδες και ιδιαίτερα το νησί του ,είναι από τα αγαπημένα μου!!!αλλά δεν είναι εύκολο να πηγαίνουμε λόγω των καραβιών ,και όλης της ταλαιπωρίας ,με τα απαγορευτικά λόγω καιρού,τις ακυρώσεις των πλοίων κτλ....πάμε βέβαια μόνο καλοκαίρι...αλλά τα μέρη μας είναι παντός καιρού!!!οπότε κλείνουμε προς τα εκεί :D :D :D

καλέ οι υπόλοιποι που είστε ?????θα βγάλω απουσιολόγια ....μην με αναγκάσεται!!! :shock:

τελικά το εμβόλιο δεν έχει όλες τις παρενέργειες που αναφέρονται....όλα τα φοβερά και τρομερά...
 #12941  από Κατερίνα
 Τετ Δεκ 09, 2009 1:58 pm
Αφού δεν είναι κανείς εδώ να πω μια κουβέντα θα σας πω καλό μεσημέρι
και θα πάω σπίτι μου σε λίγο... :D
Είναι ώρα φαγητού και όχι καφέ,γι'αυτό θα δικαιολογήσω την απουσία σας!
Άντε γιατί αμά αρχίσει και βάζει απουσίες η Έλενα θα μείνετε όλοι! :lol:

Καλό μεσημέρι και καλό απόγευμα και καλό βράδυ :D
Θα τα πούμε αύριο πάλι γι'αυτό!
  • 1
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 2901