• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #27997  από soulla
 Παρ Μάιος 21, 2010 11:23 pm
kate να μην λυπάσαι καθόλου είμαστε αρκετα μεγάλοι όλοι μας και με πολλά προβλήματα για αυτό και είμαστε εδώ απλά η λίτσα κάνει τις ερωτήσεις της δικαιολογημένα ΠΑΝΤΑ και με επιφύλαξη
αλλα και τα παιδιά που στηρίζουν την θεραπεία έχουν καεί από τους γιατρούς όπως είχα πάθει και εγώ στο παρελθόν και με αντικρύζουν όλοι σαν εξωγήινη γιατί αφού τόσος κόσμος κάνει τόσες θεραπείες εγώ γιατί αρνιούμαι :evil:
για να πω την αλήθεια θέλω να κερδίσει η ομάδα sou swt neutralis και να μαστιγώσουμε την λίτσα όλοι μαζί
άλλωστε όποιος θέλει να βρει πληροφορίες υπάρχει ο τρόπος φτάνει να είναι έτοιμος και σίγουρος τι θέλει και πόσο το πιστευει

αν και νομίζω ότι αν το πείραμα πετύχει θα αυτομαστιγωθεί :D
 #28005  από Στάθης
 Σάβ Μάιος 22, 2010 12:01 am
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΧΕΝΦΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ..... ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.

ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ... ΠΟΛΥ ΤΑΧΥ ΡΥΘΜΟΥΣ!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ, Ή ΝΙΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ.

ΥΓ. ΛΙΤΣΑ ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΕΝΦΑ !!! :D
 #28006  από soulla
 Σάβ Μάιος 22, 2010 12:13 am
το όνομα στάθης ήταν πάντα από τα αγαπημένα μου :D τώρα ξέρω το γιατί :D συνεχίστε έτσι παιδιά λένε ότι η θετική ενέργεια βοηθά πόσο μάλλον να ζήσουμε την απόλυτη ΑΝΑΣΤΑΣΗ
 #28008  από litsa
 Σάβ Μάιος 22, 2010 12:21 am
Βαστάω ... περιμένω την δικιά μου ανάσταση που και αυτή ΜΟΝΑΧΙΚΉ θα ειναι !!!!!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ..
 #28012  από ΜΙΜΙΚΑ
 Σάβ Μάιος 22, 2010 2:01 am
Ε όχι και μοναχική βρε κουτό!!! Που θα σου πάρω και καινούργια λαμπαδούλα και φουστανάκι και παπουτσάκια και θα ειδοποιήσουμε και τους υπόλοιπους να κάνουμε ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ... :D
 #28312  από michaelz21789
 Τετ Μάιος 26, 2010 11:46 am
sou έγραψε:Καλό είναι να κοιταχτούμε για στενώσεις και, αν έχουμε, να πάμε και να κάνουμε ό,τι μας πουν. Μακάρι να είναι η απάντηση στη ΣΚΠ.
Παιδια εχω κανονισει και με την πρωτη ευκαιρια παω να κανω φλεβογραφια(καλα το λεω?) με τα πρωτα αποτελεσματα 8α ενημερωσω..
 #28315  από geor.gia
 Τετ Μάιος 26, 2010 11:56 am
michael καλη σου μερα :) οποτε μπορεις δωσε μας καμια χρηστικη λεπτομερεια...
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 82