Γιάννης έγραψε:Δυστυχώς από χθες το απόγευμα έχουν μαγκώσει τελείως οι αρθρώσεις στα γόνατα και με μεγάλη δυσκολία κινούμαι μέσα στο σπίτι ακουμπώντας τοίχους και κουφώματα (έχω κρεμάσει δίπλα στο κρεβάτι και ένα αρχαίο μπαστούνι για παν ενδεχόμενο).
Το πιθανότερο είναι να μην μπορέσω να παρευρεθώ στη συνάντηση εκτός αν γίνει κανένα ξαφνικό reloading.
Θα το παλέψω αλλά μέχρι στιγμής κούτσα-κούτσα περπατούσα οπότε η κατάσταση είναι εντελώς καινούργια για μένα.
Καλά να περάσετε.
Αν έχει κάποιος καμμιά συμβουλή ας την γράψει. Τη Δευτέρα έχω προγραμματισμένο ραντεβού με τη νευρολόγο, να κάνω κορτιζόνη;
Γιαννη καλημερα,καπως ετσι ειμαι κι εγω σημερα αλλα το ξερω, ειναι προσωρινιο ,αλλωστε εχει τρελλη υγρασια και κρυο. Ε, δεν ειναι και οι καλυτερες συνθηκες!!Λοιπον, τι κανω σ αυτη τη περιπτωση:κανω διατασεις ,πολλες διατασεις,ενεργοποιω ολα τα μερη του σωματος,απο τα δαχτυλα των ποδιων ως το κεφαλι ,τεντωνομαι κ απλωνομαι, βαζω τον αντρα μου και με τεντωνει-γεια σου Λιζα-και κανω και λιγο ποδηλατο ή διαδρομο για να ξεπιαστω. Μετα το σχετικο μοιρολογημα οτι , παει, ηρθε η ωρα μου κλπ κλπ ,σηκωνομαι και βγαινω εξω και κανω αυτο που με ευχαριστει και μετα ,ε, μετα, γινονται λιγο καλυτερα τα πραγματα. Ακομη και η σκεψη για κατι ωραιο που ερχεται-στη συγκεκριμενη περιπτωση η συναντηση μας-ειναι κινητρο για να παρουν μπροστα τα αγαπητα μας ποδια.
Θα τα πουμε αυριο.