• Καφεδάκι στην Αθήνα;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #48515  από Thor
 Σάβ Φεβ 26, 2011 11:49 am
Λοιπον και εγω υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειμαι οχι ομως απο την αρχη
κατα της 14.00 με βλεπω οποτε γραψτε αλλον ενα
Ο χωρος ειναι κλειστος και το παρκινγκ οποτε δεν βλεπω λογω να μην ερθει καποιος
Λιγοτερο κοσμο θα εχει λογω κρυου εχω φροντισει και ειναι ολα παγιδευμενα
Τα σεκιουριτι ειναι κολλητοι
οποτε τα λεμε με ολους σας :violin:
 #48516  από ΜΙΜΙΚΑ
 Σάβ Φεβ 26, 2011 11:53 am
Ελπίζω μόνο να μην βρέχει πολύ και συνέχεια :pray: , για να μπορέσω να βρω ένα κενό βροχής να "γκαζώσω" το σκουτεράκι μου μέχρι το τρένο χωρίς να βραχεί (καθ'ότι ηλεκτροκίνητο). Γιατί χωρίς σκουτεράκι, απόσταση μεγαλύτερη των 20 μέτρων φαντάζει απαγορευτική :eusa-naughty: (προσεχώς :animals-dogrun: καλύτερα - από Απρίλιο μετά τη διάνοιξη της επαναστενωθείσας αριστερής και ίσως και δεξιάς σφαγίτιδας )
 #48528  από Γιάννης
 Σάβ Φεβ 26, 2011 12:49 pm
Δυστυχώς από χθες το απόγευμα έχουν μαγκώσει τελείως οι αρθρώσεις στα γόνατα και με μεγάλη δυσκολία κινούμαι μέσα στο σπίτι ακουμπώντας τοίχους και κουφώματα (έχω κρεμάσει δίπλα στο κρεβάτι και ένα αρχαίο μπαστούνι για παν ενδεχόμενο).
Το πιθανότερο είναι να μην μπορέσω να παρευρεθώ στη συνάντηση εκτός αν γίνει κανένα ξαφνικό reloading.
Θα το παλέψω αλλά μέχρι στιγμής κούτσα-κούτσα περπατούσα οπότε η κατάσταση είναι εντελώς καινούργια για μένα.
Καλά να περάσετε.
Αν έχει κάποιος καμμιά συμβουλή ας την γράψει. Τη Δευτέρα έχω προγραμματισμένο ραντεβού με τη νευρολόγο, να κάνω κορτιζόνη;
 #48539  από ioanna_melina
 Σάβ Φεβ 26, 2011 2:19 pm
Παιδιά και 'γω και'γωωωω!!!! :happy-cheerleadersmileygirl:
Μόνο που λόγω κάποιας δουλειάς,ή θα αργήσω λίγο ή θα φύγω νωρίτερα. Άρα θα ήθελα κάποιος-α που σίγουρα θα είναι εκεί ,αν θα ήθελε να μου στείλει σε προσωπικό μήνυμα το τηλέφωνό του,ώστε να μπορέσω να σας βρω σε κάθε περίπτωση!
Γιάννη,διάβασα το μήνυμά σου και θα πρότεινα να μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου και να μείνεις στο σπίτι να ξεκουραστείς. Συναντήσεις θα γίνουν πολλές :) Σου το γράφω γιατί εγώ περνάω αυτήν τη στιγμή ώση και τα παραπάνω με συμβούλεψε ο νευρολόγος μου. Τη Δευτέρα θα νοσηλευτώ για κορτιζόνη και αν δεν έβλεπε ο νευρολόγος οτι κάποιες δραστηριότητες μου δίνουν τόση ψυχική δύναμη,θα με έβαζε από χθες στο νοσοκομείο. Πάντως αν συνεχιστεί αυτό το..''μάγγωμα'' οπως λες στα πόδια σου, κάνε μια μαγνητική. Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω και 'γω ένιωθα τα πόδια μου ''σφιχτά'',σαν πιασμένα,και με τη μαγνητική φάνηκε ξεκάθαρα οτι είναι ώση.(μικρής έντασης ευτυχώς)

αν τα καταφέρεις να έρθεις θα χαρούμε να σε δούμε και αν δεν τα καταφέρεις,θα χαρούμε να μάθουμε οτι ολα πάνε καλά με τα πόδια σου :handgestures-salute:
 #48545  από popi
 Σάβ Φεβ 26, 2011 4:05 pm
Γιάννης έγραψε:Δυστυχώς από χθες το απόγευμα έχουν μαγκώσει τελείως οι αρθρώσεις στα γόνατα και με μεγάλη δυσκολία κινούμαι μέσα στο σπίτι ακουμπώντας τοίχους και κουφώματα (έχω κρεμάσει δίπλα στο κρεβάτι και ένα αρχαίο μπαστούνι για παν ενδεχόμενο).
Το πιθανότερο είναι να μην μπορέσω να παρευρεθώ στη συνάντηση εκτός αν γίνει κανένα ξαφνικό reloading.
Θα το παλέψω αλλά μέχρι στιγμής κούτσα-κούτσα περπατούσα οπότε η κατάσταση είναι εντελώς καινούργια για μένα.
Καλά να περάσετε.
Αν έχει κάποιος καμμιά συμβουλή ας την γράψει. Τη Δευτέρα έχω προγραμματισμένο ραντεβού με τη νευρολόγο, να κάνω κορτιζόνη;
Γιαννη καλημερα,καπως ετσι ειμαι κι εγω σημερα αλλα το ξερω, ειναι προσωρινιο ,αλλωστε εχει τρελλη υγρασια και κρυο. Ε, δεν ειναι και οι καλυτερες συνθηκες!!Λοιπον, τι κανω σ αυτη τη περιπτωση:κανω διατασεις ,πολλες διατασεις,ενεργοποιω ολα τα μερη του σωματος,απο τα δαχτυλα των ποδιων ως το κεφαλι ,τεντωνομαι κ απλωνομαι, βαζω τον αντρα μου και με τεντωνει-γεια σου Λιζα-και κανω και λιγο ποδηλατο ή διαδρομο για να ξεπιαστω. Μετα το σχετικο μοιρολογημα οτι , παει, ηρθε η ωρα μου κλπ κλπ ,σηκωνομαι και βγαινω εξω και κανω αυτο που με ευχαριστει και μετα ,ε, μετα, γινονται λιγο καλυτερα τα πραγματα. Ακομη και η σκεψη για κατι ωραιο που ερχεται-στη συγκεκριμενη περιπτωση η συναντηση μας-ειναι κινητρο για να παρουν μπροστα τα αγαπητα μας ποδια.
Θα τα πουμε αυριο.
 #48549  από Γιάννης
 Σάβ Φεβ 26, 2011 6:55 pm
Ευχαριστώ κορίτσια, πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σας. Προς το παρόν πήρα μισό επιπλέον μυοχαλαρωτικό, με βλέπω αύριο στη συνάντηση να μπω έτσι
[youtube]sJabJuscX7E[/youtube]
 #48550  από soulla
 Σάβ Φεβ 26, 2011 7:03 pm
ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕς ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΕΥΧΕς ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙς ΚΑΛΥΤΕΡΑ :romance-kisscheek:
 #48551  από panos59
 Σάβ Φεβ 26, 2011 7:07 pm
Καλή τύχη φίλε Γιάννη!
Καλή τύχη σε όλους!
Μακάρι να αιστανθείς καλύτερα και γρήγορα, αλλά μην το ζορίσεις (για αύριο) ...
Περαστικά να (θα) είναι .... και, μη σε νοιάζει, άλλες συναντήσεις θα γίνουν, πολλές!

I keep my fingers crossed for you !!
Εικόνα
be brave buddy !!! brave and strong !!!

:greetings-waveyellow:
 #48556  από Γιάννης
 Σάβ Φεβ 26, 2011 8:03 pm
Ευχαριστώ Σούλα ευχαριστώ και όσους με πήραν τηλέφωνο

Πάνο τελικά έχεις ωραίο χέρι ρε μπαγάσα, καλλιτεχνικό
Ώρες ώρες αισθάνομαι οτι τη χάνω την brave-ότητά μου
 #48558  από Μιμικαμ
 Σάβ Φεβ 26, 2011 8:34 pm
Γειά σου Γιάννη, τι έγινε ποιό κακό μάτι σε μάτιασε για να ξορκίσω το κακό????
Μην ανησυχείς, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, ολοι έχουμε τις ημέρες μας,
τις ωρες μας, ισως να φταιει και η πολύ υγρασια απο τον ασχημο καιρό,

Βάλε μπροστά το χιούμορ σου να δουλέψει και σου εύχομαι ολόψυχα σύντομα
να εχεις περαστικά, ολα να σου πάνε τέλεια!!!!!
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 24