• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6376  από elena
 Πέμ Ιουν 25, 2009 2:40 pm
Γιούλη εντάξει έβγαλα αντικλείδι,αλλά αν το ξεχάσω καμμιά μέρα θα πάρω του καφενείου!!! :D :D

για αυτό που ρωτάς τον αόρατο....πατάς παράθεση!!!

αν δεν μάθω εγώ για τον Στάθη ποιός θα μάθει?πήγα δίπλα στο θέμα ΑΡΧΗΓΕ στην γενική συζήτηση.....(η κουτσομπόλα :D )

είμαι πολύ χαρούμενη!!!φεύγουμε για Κύπρο!!!εμένα δεν με πειράζει καθόλου η νυχτερινή πτήση!!!θα πάρουμε και ξώπλατα και ψηλοτάκουνα?και μαγιό και σορτσάκια?θέλει διαβατήριο?ταυτότητα?και ζακέτες?Maria77 ανυπομονώ να δώσεις το σύνθημα!!!

φιλιά σε όλους
η αγαπημένη σας ΕΛΕΝΑ :D :D :D :D
 #6377  από aoratos
 Πέμ Ιουν 25, 2009 2:50 pm
Γιούλη Κ. έγραψε:aorate θα σε εκμεταλλευτώ χιχιχι!!! πώς μεταφέρεις ένα κομμάτι από κάποιον άλλο, για να το σχολιάσεις εσύ μετά; :roll:
Παίρνω σαν δεδομένο ότι ξέρεις τις έννοιες Αντιγραφή και Επικόλληση και συνεχίζω.
Για απλό σχολιασμό πατάς Απάντηση και στην συνέχεια το κουμπάκι Quote, μέσα στο
[quοte]το κείμενο που έχεις κάνει αντιγραφή και επικόλληση[/quοte]
(Έτσι σου εμφανίζονται όπως γράφεις).

Για να εμφανίζεται δε και το όνομα του γράφοντα αντί για Απάντηση πατάς το Παράθεση και διαγράφεις ότι δεν χρειάζεσαι. Κρατάς όμως το παρακάτω
[quοte="Γιούλη Κ."]Κείμενο που δεν διέγραψες [/quοte]
(Το όνομα είναι τυχαίο και θα σου εμφανίζει αυτό στον οποίο κάνεις παράθεση :lol: ).

Δεν ξέρω αν φαίνονται δυσνόητα αλλά ότι δεν καταλάβεις θα στο εξηγήσω το πρωί γιατί πλησίασε η ώρα για αποχώρηση από την δουλειά.

Καλό μεσημέρι/απόγευμα/βράδυ σε όλες και όλους.

Υ.Γ.1 : Περαστικά στον boss

Υ.Γ.2 : Τα σκανδαλώδη τραγούδια θα τα δείτε αύριο για να έχετε λίγο αγωνία! :lol:
 #6378  από vivi_gia
 Πέμ Ιουν 25, 2009 3:42 pm
γεια στα χερια σου Γιουλι μου φανταστικος ο καφες!!! Mary_d_ath συγχαρητηρια!! Οσο για το αμαξι, δεν γ....εται σιδερα ειναι. Εμεις να μαστε καλα :!: :!: :!:
 #6382  από Γιούλη Κ.
 Πέμ Ιουν 25, 2009 3:52 pm
Παίρνω σαν δεδομένο ότι ξέρεις τις έννοιες Αντιγραφή και Επικόλληση
aorate σωστά το θεωρείς δεδομένο ;) αλλά...
Για να εμφανίζεται δε και το όνομα του γράφοντα αντί για Απάντηση πατάς το Παράθεση
πού στο καλό είναι η παράθεση :oops: μου έχουν βγει τα μάτια 8-) αλλά την παράθεση δεν την έχω βρει :o

Έλενα πάω να τον επισκεφτώ :roll: και φυσικά δεν είσαι κουτσομπόλα :lol: είσαι απλά κοινωνική :lol:

Maria77 χαίρομαι που κατάφερες να ξεκινήσεις το πρόγραμμα Tysabri :lol: θα μου επιτρέψεις, όμως, μια έρωτηση; Σε τι κατάσταση βρίσκεσαι και το ξεκινάς; Κι επειδή εδώ είναι καφενείο :lol: απάντησέ μου σε όποιο θέμα θεωρείς εσύ πρόσφορο :oops: αν θέλεις φυσικά :oops:

Κι εγώ είμαι έτοιμη για Κύπρο :lol: :lol: :lol:

vivi_gia χαίρομαι που σου άρεσε ο καφές :lol: να προτιμάς λοιπόν το καφενείο μας :lol:
 #6396  από litsa
 Πέμ Ιουν 25, 2009 8:43 pm
κορίτσια και αγόρια δεν συμφωνείτε ότι η Ελενα είναι συγγραφικό ταλέντο?
γιούλη μια χαρά τα καταφέρνεις... σε λίγο θα γίνεις χάκερ!
mary... μπράβο!! για τις επιτυχίες - τώρα το αμάξι κούκλικο θα είναι και έτσι! εσυ να είσαι καλά!
μαρία περιμένω πτήση ...μπας και αποφασίσω στα αλήθεια να πετάξω για κύπρο μετά απο δυο ματαιώσεις..
και αύριο πρωί πρωί θέλω ένα φρεντουτσίνο - σερβίρει το κατάστημα ή να προμηθευτούμε ...
αντε φιλιά και θα προσπαθήσω να σας ταξιδεψω στο νησί μου...
:geek: :geek: :geek: :geek: :D :D :D
 #6399  από Γιούλη Κ.
 Πέμ Ιουν 25, 2009 9:05 pm
Μια γρήγορη καληνύχτα γιατί πρέπει να φύγω εκτάκτως :lol: όχι για κακό :lol: Πάμε μια βόλτα :roll: με το σύζυγο :lol:
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ σε όλους και αύριο το πρωί ένα παγωμένο φρεντουτσίνο θα σε περιμένει litsa, πολύ σπέσιαλ ;) Περιμένω με αγωνία και τη δική σου περιήγηση στο νησί σου :lol: Άντε για να διαλέξουμε τον καλύτερο προορισμό μια και "μένουμε Ελλάδα" ;)
 #6401  από elena
 Πέμ Ιουν 25, 2009 9:08 pm
καληνύχτα Γιούλη,καλά να περάσετε....!!!!
 #6403  από elena
 Πέμ Ιουν 25, 2009 9:24 pm
ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΒΑΛΙΤΣΕΣ για Κύπρο!!!
λοιπόν πήρα μπιστολάκι για τα μαλλιά,ψαλίδι για τα μαλλιά ,μπικουτί για τα μαλλιά,ζεστά ρόλει για τα μαλλιά...αποτριχωτική μηχανή,κερί για αποτρίχωση,ενυδατική για μετά την αποτρίχωση,λάδι για μετά την ενυδατική που μπαίνει μετά την αποτρίχωση...
το τυρκουάζ φουστάνι,το κόκκινο φουστάνι,το άσπρο φουστάνι,το μαύρο φουστάνι...από πέδιλα...θα τα πάρω όλα...παντελόνια ...μπα δεν παίρνω....σορτσάκια ,μαγιό θα τα πάρω όλα...
ξώπλατα θα τα πάρω όλα...δεν τα χωράει η βαλίτσα :? όχι δεν αφαιρώ τίποτα...θα πάρω και δεύτερη βαλίτσα...την πρωινή κολώνια...την μεσημεριανή...την απογευματινή...το άρωμα το βραδινό...κουράστηκα θα συνεχίσω αύριο... :?

Γιούλη το κλειδί το έβαλα ,κάτω από το άλλο παράθυρο,δίπλα στην πόρτα,δίπλα από την γλάστρα με τον βασιλικό,που είναι δίπλα από το πατάκι,ακριβώς δίπλα ,μέσα στο καφάσι με τις μπύρες...

Υ.Γ όποιος άντρας έρθει πρώτος ας βάλει μέσα το καφάσι με τις μπύρες,γιατί δεν μπορούσα να το σηκώσω!!!
 #6404  από mary_d_ath
 Πέμ Ιουν 25, 2009 9:36 pm
Καλό ταξίδι Έλενα!!
Κοίταξε να περάσεις όμορφα!!

Από περιέργεια να ρωτήσω: Πόσες βαλίτσες θα πάρεις μαζί σου; :lol:
:lol: :lol:

Γιατί 2 δε νομίζω να φτάνουν αν πάρεις όλα αυτά που έγραψες!! Εκτός κι αν είναι βαλίτσες-μπαούλα! :lol:

Καληνύχτα σε όλους/όλες!!
Καλό ξημέρωμα να έχουμε!!
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 2901