• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #27860  από litsa
 Πέμ Μάιος 20, 2010 6:23 pm
χαιρομαι πραγματικά που επιβεβαιωνονται ο ζαμπόνι ...

δεν χαιρομαι με τα σχόλια επιβεβαίωσης ... μου προκαλούν κάτι ....

όσο το αν η ελπίδα ειναι μάστιγα της ανθρωπότητας να πω απλά ότι:
και ο ζαμπονι ελπίδα ειναι ... αν ειναι χειροπιαστή - ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ -
τότε απο την ελπιδα ξεκινησατε και εσεις..

καλα αποτελέσματα σε ολους !!!
 #27865  από soulla
 Πέμ Μάιος 20, 2010 7:26 pm
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ FANTOMA ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΒΛΕΠΩ ΘΕΤΙΚΕς ΕΞΕΛΙΞΕΙς ΝΙΩΘΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΝΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ
 #27869  από kate2002
 Πέμ Μάιος 20, 2010 8:35 pm
FANTOMAS έγραψε:...ανεπαρκεια δεξ. σφαγιτιδος με μειωμενη ροη , μειωση διατομης εως μη αναγνωρισης του αγγειου , αναπτυξη παραπλευρου δικτυου δεξια εντος του οποιου ελεγχεται παλινδρομιση ροής ....''
FANTOMA ο γιατρος σου εκανε το πρωτοκολλο του ζαμπονι, τα 5 κριτηρια;
την εξεταση στην καλυψε το ταμειο σου;
κρατησε ωρα;
ποσο οδυνηρο η αβολο ηταν;
πως ακριβως εγινε;
ποια ακριβως ηταν η εξεταση;
τι σου ειπαν θα κανεις τωρα;
στο νευρολογο σου το ειπες; και τι σου ειπε;

αυτα, για αρχη...
συγνωμη για το αγριο κολλημα, αλλα θελω πολυ να μαθω... αν βεβαια μπορεις να πεις

στην αθηνα ο γιατρος; εγω δε μπορεσα να βρω ακομη κανεναν...

σευχαριστω εκ των πρωτερων

ΥΓ. ειμαι απαραδεκτη! σου ευχομαι τα βασανα σου να γινουν μακρινη αναμνηση... και ολα να πανε καλα!
 #27875  από passenger
 Πέμ Μάιος 20, 2010 11:17 pm
litsa έγραψε:
όσο το αν η ελπίδα ειναι μάστιγα της ανθρωπότητας να πω απλά ότι:
και ο ζαμπονι ελπίδα ειναι ...
Auto me problimatizei kai mena.....
 #27878  από LL--MM
 Πέμ Μάιος 20, 2010 11:37 pm
Κατ' αυτή τη λογική, οι "αξιαγάπητοι" νευρολόγοι και άλλοι οφθαλμίατροι θα ήταν... ο παράδεισος της ανθρωπότητας. Επειδή μπορώ να σας βεβαιώσω ότι κάτι τέτοιο ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ίσως ο Ζαμπόνι να είναι μια επιλογή, ιδίως στους πιό σοβαρά πάσχοντες, αλλά μην πολυελπίζετε, δείτε το σαν κάποια εξέταση... μέχρι νεωτέρας :roll:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #27881  από mortal_engine
 Παρ Μάιος 21, 2010 12:08 am
Σύμφωνα με τη θεωρία του Ζαμπόνι, η αποκατάσταση των φλεβικών ανωμαλιών που εμποδίζουν την σωστή επιστροφή του αίματος από το κεφάλι στην καρδιά, ΔΕΝ αποτελεί θεραπεία της ΠΣ με την έννοια της αποκατάστασης, αλλά τουλάχιστον ΠΑΥΣΗ της περαιτέρω επιδείνωσης.

Υπό αυτήν την έννοια, η ωφέλεια είναι σχετικά μικρή για τους βαριά πάσχοντες και τεράστια για τους ελαφρά πάσχοντες. Η αναμονή είναι καταστρεπτική, γιατί όπως παραδέχεται και η αυτοάνοση θεωρία, οι βλάβες στον εγκέφαλο συσσωρεύονται συνεχώς ακόμα και ανάμεσα στις ώσεις και παρά την οποιαδήποτε αίσθηση βελτίωσης.
 #27928  από Neutralis
 Παρ Μάιος 21, 2010 12:28 pm
Αν ο Νίτσε πέφτει βαρύς, που το κατανοώ, υπάρχει και ο εγχώριος Καζαντζάκης: "Δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος".

(όπου 'ελεύθερος', βλέπε: α. χωρίς ψυχικούς ή κοινωνικούς καταναγκασμούς, β. liberated.)
 #27950  από LL--MM
 Παρ Μάιος 21, 2010 3:27 pm
Neutralis έγραψε:Αν ο Νίτσε πέφτει βαρύς, που το κατανοώ, υπάρχει και ο εγχώριος Καζαντζάκης: "Δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος".

(όπου 'ελεύθερος', βλέπε: α. χωρίς ψυχικούς ή κοινωνικούς καταναγκασμούς, β. liberated.)
Μακάρι! Απ' ότι θυμάμαι όμως, Η ρήση του είναι: "Δε φοβάμαι (ή δεν πιστεύω) τιποτα, δεν ελπίζω τιποτα, είμαι λεύτερος", λίγοι θα καθησυχαστούν, διότι είναι αυτοί που βρίσκονται σε μία κατάσταση όπου παλεύουν με την απελπισία... :cry: :cry: :cry:

Οι καταναγκασμοί ΔΕΝ είναι ψυχικοί, αλλά σωματικοί, τους οποιους επιδεινώνουν στο πολλαπλούν οι κοινωνικοί καταναγκασμοί... και φραγμοί πολλοί υπάρχουν, η μάλλον, δεν υπάρχουν παρά φραγμοί και εμπόδια ανυπερβλητα :evil: Ο ψυχικός καταναγκασμός είναι μια αντίδραση άμυνας στον έξω κόσμο :cry: :evil:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 82